Jump to content

Automobili


Nazzgul

Recommended Posts

Hehehehhehe!! Lep je E92, ali E46 je meni mnogo, mnogo lepsi.. Ima pravi onaj smekerski duh dvadesetog veka.. Ne znam da opisem.. samo osecam! :)

 

Ima perfektno izvajane linije, nista nije suvisno i pogresno.. Dok mi se kod E90 vise svidja verzija sa 4 vrata.. Ovaj je nekako.. ne znam, nije mi skladan..

 

E bravo matori za ovaj post :pivopije: Tu se slazemo savrseno, samo ja to obicno kazem i za E39 seriju 5 - najlepsa pstica ikada. jeste ova orlusina i tehnicki bolja i mozda jeste i lepa , ne sporim , ali... nije to to.

 

Zipa sta ovi ludi ameri zovu kadilak :) :) :)

 

http://www.motortrend.com/roadtests/sedans...v/photo_08.html

 

 

 

 

:evotigana: moj to kadilak :)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiat je vec postao vlasnik oko 30% Krajslera i to im je najbolji potez u istoriji jer ce se Kradza izvuci iz krize i biti ponovo jak, a oni uzimati kesh. Oni ce davati svoje malo slabije motore i dizel motore i ubirati kajmak. Svaka cast za ovaj potez

 

A koji ce im qrac PEzo i Citro, to je sranje od automobila :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

A koji ce im qrac PEzo i Citro, to je sranje od automobila :lol:

 

Ne zaboravi da je Peugeot 207 je najprodavaniji auto u Evropi.

 

 

Paz' ovo:

 

Sve teža prodaja nekretnina u Češkoj zbog globalne krize naterala je ovdašnje građevinare da potencijalne kupce mame i automobilima na poklon.

 

"Kupi novu kuću dobićeš novi mercedes", nova je reklama CPI Grup koja je izgradila niz porodičnih kuća na istočnom obodu Praga a prodaja, iako klasična kuća od 150 kvadratnih metara košta oko 300.000 evra, koliko se u Pragu kreću i cene luksuznijih stanova preko 100 kvadratnih metara u novogradnji, ide slabo.

"Odabrali smo "mercedes" klase A koji je vrlo praktičan za gradski saobraćaj", potvrdio je direktor CPI Grup Milan Trnjeni dnevniku "Lidove novini" da kupci kuća zaista dobijaju i "mercedes".

:zeleni:

 

 

A evo i zvaničnih fotki nove E klase u kupe verziji.

Mercedes-e-klasse-coupe1.jpg

Mercedes-e-klasse-coupe2.jpg

 

Dosta bolje izgleda od limuzine.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa to je faktiki omega sa kadilakovim znakom :) :) glupost. Ne kazem da je omega los auto, al zamisli da sad uzmes omegu i stavis na nju meckin znak i tako je prodajes... jes da je gm opelov vlasnik ali brate...

Omega dok je bila u proizvodnji, uvijek je na testovima bila sa ulaznim modelima E-klase (jer Opel staje kod 6 cilindara), i uglavnom bila ispred.

(Sad je Insignia narasla na tu veličinu, veća od E klase i BMW 5 a par cm kraća od A6, doduše, nije zadnja vuča, ali se nudi 4x4...)

Usput, MetalHeart ima takvu Omegu i prije nekoliko (desetaka) strana je spomenuto da je uvožena u SAD kao Cadillac Catera.

Taj redizajn jeste malo grbav, ali taman za amerikance.

A to što je GM Opelov vlasnik, to je samo minus. Daj bože, pa da Opel izađe iz šaka tih idiota.

 

A ja juče vidjeh neki prastari Saab 9000 pa se lijepo iznenadih. Auto kao tenk ogromno, a na petim vratima lijepo piše Turbo. Strahopoštovanje.

Inače, izgrađen na istoj osnovi kao Fiat Croma, Alfa 164 i Lancia Thema.

Zanimljivu istoriju ima Saab, makar po wikipediji... I njihov se status preispituje, vjerovatno da će van GM-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...