November 15, 201113 yr comment_2433341 Нису га спомињали. Али зато јесу Нергала. Tiamat je cura. Ju, ja ne videh bruku. Tiamat je Abzu-ova supruga ;D
November 15, 201113 yr comment_2433349 @Талви: Пардон, грешка. Очи ми испале од овога, па више не знам ни шта куцам @Новалис: Библиотекарство и информатика. У принципу, тај предмет Историја... се више бави старим народима и њиховом културом, него конкретно литературом, као што се да помислити из имена.
November 15, 201113 yr comment_2433356 @Талви: Пардон, грешка. Очи ми испале од овога, па више не знам ни шта куцам @Новалис: Nerdistika. У принципу, тај предмет Историја... се више бави старим народима и њиховом културом, него конкретно литературом, као што се да помислити из имена. fiksd.boli me kurac da prebacam na cirilicu
November 15, 201113 yr comment_2433378 bibliotekarstvo + informatika,to te nikako ne asocira na nesto?imas dva pokusaja,da odma' pomognem,nije kontejner.
November 15, 201113 yr comment_2433379 Kul je raditi u biblioteci ili arhivi. Ja sam na istoriji cesto posecivao takva mesta i slusao zalopojke radnika kako je tamo dosadno. Da, zali se sto ti placaju da sedis po ceo dan i ne radis nista. Meni bi to bilo odlicno, ceo dan provesti sam sa svojim mislima, razmisljajuci o zivotu i vremenu, dok sedis okruzen knjigama i bivas placen za sve to.
November 15, 201113 yr comment_2433383 Благоје, немаш појма Данас је подоста другачије. Све је компјутеризовано, модернизовано, организација је много боља. А можеш да читаш шта хоћеш и колико хоћеш А има и других видова забаве. На пример, један лик ми је рекао да по цео дан скида филмове Иначе, кад се једног дана запослим у библиотеци, ставићу Библију међу фантастику
November 15, 201113 yr comment_2433412 Благоје, немаш појма Данас је подоста другачије. Све је компјутеризовано, модернизовано, организација је много боља. А можеш да читаш шта хоћеш и колико хоћеш А има и других видова забаве. На пример, један лик ми је рекао да по цео дан скида филмове Иначе, кад се једног дана запослим у библиотеци, ставићу Библију међу фантастику jesi siguran da je to manje nerd?
November 15, 201113 yr comment_2433420 Боле ме патка. Плата у градској библиотеци не иде испод 600, а у народној испод 800 евра. Још ће сада да се уведе закон да у библиотеци не може да ради нико ко није завршио ово чудо.
November 15, 201113 yr comment_2433433 Problem je samo sto u Srbiji ima 6 biblioteka, al svakako puno srece zelim. Nadam se da imas i vezu za posao, inace je tesko. Posebno ako sa faksom mozes da radis samo jedan posao.
November 15, 201113 yr comment_2433434 Kod mene biblioteka svela radno vreme na po dva sata utorkom i četvrtkom, a ni tada niko ne dolazi.
November 15, 201113 yr Author comment_2433438 Od sada termin "seksi bibliotekarka" dobija potpuno novi shmek.
November 15, 201113 yr comment_2433448 Nisam baš video mnogo potvrda tog termina u stvarnosti. Pod 'ne baš mnogo' podrazumevam broj tipa 0
November 15, 201113 yr comment_2433453 ја јесам видео мање од три Edited November 15, 201113 yr by -con-struc-tor-
November 15, 201113 yr comment_2433454 Problem je samo sto u Srbiji ima 6 biblioteka, al svakako puno srece zelim. Nadam se da imas i vezu za posao, inace je tesko. Posebno ako sa faksom mozes da radis samo jedan posao. Па оно, и није баш тако. Ево, на пример, градска библиотека има огранке на свакој општини, а овај огранак на Новом Београду има 5, 6 огранака по целом НБГ-у. И свуда се сад ради та модернизација и та чуда. Ти на сајту градске библиотеке можеш да видиш у ком огранку има нека књига која ти треба, као и да ли је већ код некога или је слободна. Скоро су завршили са реновирањем Народне библиотеке, и морам признати да изгледа баш јебачки.
November 15, 201113 yr comment_2433455 ma nema,posao iz snova. ocekujte da nocas budem ultra hejterski raspolozen,ja bih samoga sebe izbjegavao.postoji opcija da izadjem nedje da se izduvam,ali se plasim da cu napravit neko sranje.
November 15, 201113 yr comment_2433458 ma nema,posao iz snova. ocekujte da nocas budem ultra hejterski raspolozen,ja bih samoga sebe izbjegavao.postoji opcija da izadjem nedje da se izduvam,ali se plasim da cu napravit neko sranje. Опуштено, ви сте бар играли у баражу
November 15, 201113 yr comment_2433476 Ма који црни ратар. Најбоље је чувати овце. Плаћа се у пичку материну много, а по цео дан блејиш на планини и чистом ваздуху. А онда увече на домаћи кајмак и домаћу ракију.