Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1447887
zivim u Petrovcu. inace, najveca lignja koju sam ulovio imala je oko 650 grama. mada, gledao sam da su hvatali one od blizu 2 kila. e to su vec cudovista.

ne zaebaj. vazda kad cistim lignje (naravno ne ove iz prodavnice nego ove sto ulovim) u stomaku im nadjem nesto zanimljivo. inace, postoji jedan ritual koji se sprovodi pri lovu na lignje. naime, prvu lignju koju ulovis u sezoni treba poljubiti medju oci cim je izvadis iz mora. simpatican ritual kojeg sprovodim svake godine.

Ehej. Ja cesto pecam u Perazica Dolu, tamo mi techa ima kucu pa cesto prebivam. Lignje tamo bas idu, a kad kod ostrva napecamo gofove to je party. Gof mi je omiljena riba.

Btw, zvanicno drzim rekord...ulov sezone 2006 u Rosama :) Bacili smo mrezu i izvukli pola mora, ostali svi vadili nesto mrsavo :)

• Replies 87
  • Views 14.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ако пецаш караше и румунке на смрдљивом Бегеју, а поред тебе пролазе џакови са мртвим прасићима и пилићима док ти иза леђа из циганског краја за врат скачу умилни звуци бруталних народњака који су и з

• Неко мало срање, не личи ни на шта. То је вероватно израз који се користи само овде код мене, мислим да је то црвенперка, али нисам сигуран.

comment_1447917
onaj plivac maratonac Davor Novovic :D

Онај што је препливао Ламанш скоро?

Кул.

Иначе, никад нисам пецао, можда једном као клинац. Мислим да сам једина особа која је рођена поред Дрине а да не пеца. Овде се сви трипују и долазе до лове младицу.

comment_1447993
ja imam ujaka u Petrovcu, mozda si cuo za njega, onaj plivac maratonac Davor Novovic biggrin.gif

a znaci Kenedi (tako mu je lokalni nadimak) ti je ujak. on je bas poznat kao...pametan coek :lol:

Ehej. Ja cesto pecam u Perazica Dolu, tamo mi techa ima kucu pa cesto prebivam. Lignje tamo bas idu, a kad kod ostrva napecamo gofove to je party. Gof mi je omiljena riba.

tamo je dobro za ribanje. ove godine je tamo slabo bilo lignji, ali je zato u Buljaricu rasturalo. ne znam jesi li kad isao na pendulanje, tako se gofovi najlakse love a i najzanimljivije je. ako budes dolazio u septembru javi se pa da idemo zajedno da bunarimo na porat :bigblue:

comment_1449455
tamo je dobro za ribanje. ove godine je tamo slabo bilo lignji, ali je zato u Buljaricu rasturalo. ne znam jesi li kad isao na pendulanje, tako se gofovi najlakse love a i najzanimljivije je. ako budes dolazio u septembru javi se pa da idemo zajedno da bunarimo na porat :bigblue:

Da znas da planiram da ceo Septembar provedem tamo. Ako se poslovi odviju kako treba javicu se sigurno ;) Isao sam na pendulanje naravno.

Znaci lose ide lignja tamo? Cenim da su zbrisale od onih manijaka sto prave novi AS tamo, sjebashe more, sve je pocrvenelo i zamutilo se, a i dizu buku preveliku.

comment_1456660

Pa zavisi sta, gde i kako pecas... Pecanje dubinskom metodom je smor, pecanje na plovak na Drini je mnogo zanimljivije, varalicarenje je jos zanimljivije kao i pecanje na vestacke musice. Ipak, pecanje trotoarki je ubedljivo najzanimljivija disciplina, nikada ne znas sta ce da zagrize i na koji mamac, he he he...

comment_1457720

Najjaca mi je fora...i jesi li upecao nesto...jesam, soma za brkove :):):):)

inace nekada sam pecao, ali u glavnom na duzinu stapa, sitnu ribu...u skorije vreme nista, nema se vremena iako je odlicna stvar.

• 4 years later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.