September 1, 201014 yr comment_2233013 tuga da je kreator ispred exodusa i da-a... Uzmi u obzir da je ipak u pitanju turneja po Nemačkoj i okolini, a zna se ko je tamo jači. Da je ovaj isti paket u Americi, drugačije bi plakat izgledao.
September 1, 201014 yr comment_2233045 Što se mene tiče, Kreator je tu najbitniji u bilo kojoj zemlji na svetu.
September 1, 201014 yr comment_2233195 Što se mene tiče, Kreator je tu najbitniji u bilo kojoj zemlji na svetu. Kreator je najbolji evropski thrash metal sastav...a Evropa je svet.
September 1, 201014 yr comment_2233225 Što se mene tiče, Kreator je tu najbitniji u bilo kojoj zemlji na svetu. Наравно. Неће ваљда Креатор да буде предгрупа Егзодусу. Teutonic>Bay Area (Слејер - изузетак) Edited September 1, 201014 yr by пита са сиром
September 2, 201014 yr comment_2233397 Taj jadni Exodus je bio predgrupa Arch Enemy-u, tako da... Od evropskih thrash sastava, Kreator trenutno ne zasluzuje nikome da bude predgrupa.
September 9, 201014 yr comment_2235955 THRASHFEST 2010 - Ljubljana, December 16 Line-Up: KREATOR EXODUS DEATH ANGEL SUICIDAL ANGELS Pozdrav svima! Interesuje me da li ima ljudi koji bi isli na ovo. Ja i moja tri prijatelja idemo i imamo opciju kombija ali nam treba jos 4 coveka. Karta za koncert je 25 evra, prevoz je 55. Ovde niko od nas ne zaradjuje, jednostavno iznajmljujemo kombi i idemo. Jeftinija varijanta od ove je jedino voz koji kosta 45 evra (povratna karta). Ako nekoga ovo interesuje neka mi posalje mail na adresu [email protected] Bitna stvar je kad prvi cetvoro donesu pare za kartu (ici ce ortak u sloveniju poslom pa ce nam kupiti karte) dobijaju kartu i to je to, znaci nema vise. ovo znaci da ne morate odmah svih 80 evra, ostatak moze i kasnije. nama je bitno da imamo jos 4 sigurna koja ce da idu. Ponavljam, niko od nas ne zaradjuje niti se ugradjuje u cenu, mi smo samo grupa starih metalaca (stara garda) koja hoce da ide. Toliko. Nadam se da ima zainteresovanih.
November 3, 201014 yr comment_2262581 To ti je dokumentarac sa Live Kreation - Revisioned Glory DVD-a. Imas google pa nadji lenstino!
November 3, 201014 yr comment_2262600 Hvala Morphy. Aj mi jos samo daj link a ja cu kliknuti na njega.