Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 509.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_2278988

ovo je neki bojkot , ovoliko ne zalaganje u odbrani, da zadar ubaci 55 poena za 20 minuta , evroligaskoj ekipi , necija glava mora da padne , podrzavao sam jovanovica do sad , ali sada vise nema alibija , covek nije kalibar da trenira cetvrti klub u evropi ! porazi od makabija i himkija su vec bili upisani , ali ovo je sramota .

bojim se da , ako ne udjemo u top16 , da ce isplivati neke stvari , da li je klub u finansijskoj krizi , da li igraci bojkotuju trenera , ne moze se objasniti ovakva atmosfera , ali nesto nijeu redu definitivno !

comment_2278989

Actually poslednje, tj. dele isto, ali nebitno.

Gledah samo poslednjih 3-4 minuta, ali bre, primiti 55 poena od mrtvog Zadra...najblaze receno SRAMOTA. Nije neka sramota sto nas gaze Makabi i Himki, ali je sramota kako su se igraci ponasali i delovali u tim utakmicama, a i iz ovih par minuta, letargija se nastavlja i ovde. Ne bih da trazim nekoga za napadanje, ali vec me ozbiljno nervira Vlada, ako nije njegov posao da motivise ekipu i da ih natera da daju srce na terenu, ne znam ciji je...i ako nije njegov posao da posle dva meseca uradi neki napad za zonu, ne znam ciji je, da l' ceka da Pera smisli nesto? Ako se ne smanji razlika uz nas trud (a ne ko opusatnje Makabija u cetvrtak), ocekujem da da ostavku.

comment_2278990

Od Prokoma , tj od ulaska u Top16 zavisi cela sezona , ako tu spusimo , necemo uzeti nista , sigurno , a na godinu sa Djekicem , Lucicem, Milosavljevicem , cemo igrati sa Azovmasem i Darusafakom .

Edited by Hail Metal

comment_2278998

Шамари на полувремену, па да видиш како ће бити боље.

cenim optimizam , ali tesko ce biti ista , suterska ekipa poput zadra ce sad josh vise povecati procenat suta , kad su rastereceniji ...

odoh da se igram sa psom ...

LJUDI MOLIM VAS, pazite ovo:

Kurtis Dzerels igrao 16 minuta a postigao 2 poena(podatak sa poluvremena)!

Kukace oni za Lafajetom!

neverica , ali najmanje je on kriv za ovo , nema postavke ni odbrane ni napada , sve je staticko ko da igraju Kica i Praja u proslom milenijumu

comment_2279002

Hehe ispravi me Dzerels 11 poena trenutno ima 11p ali igra 24 min da se razumemo.Ipak stojim iza toga da je Lafajet bolji, a da bude precizniji treba nam bolji plej od obadva..

Izem ti skauting sluzbu..

trenutno +14 za Zadrane.. 28minut meca.

Edited by Ragnarok

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.