Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Има ли где да се нађе та Томашевићева фотка са брадурином? Анбливбл. :)

 

Колико је мени познато, шибали су се тада Јаре и Ракоч, овај је можда само флејмовао. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

zato je popio batine ka' bekam.svaki put kad se sjetim toga zapitam se sto ne navijam za MU,al' se sjetim da klub drze ameri,pa se razocaram...

 

ma kakav rakoc,ovaj ga je uvatio u svlacionici i razbio ga k'o nagano prvu fazu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bogdanović otpao, Kešelj i Radenović van stroja

 

Selektor košarkaša Srbije, Dušan Ivković neočekivano se našao u problemima. Bolovi u leđima definitivno su bili jači od Boganovića, Marko Kešelj je u bolnici zbog angine, a Ivan Radenović još nije zalečio skočni zglob.

 

bogdanovicNaizgled ne tako veliki problemi Luke Boogdanovića sa bolom u leđima, ipak su bili ozbiljni i krilo Huventuda je napustilo pripreme nacionalnog tima u Kovilovu.

 

"Uz sve napore naših lekara i medicinske službe, da probamo da stabilizujemo stanje njegove kičme, nismo uspeli u tome. Njegova povreda traži mirovanje od deset dana, a posle svih propuštenih pripremnih utakmica on sigurno ne bi bio spreman da igra na EP", kaže Ivković.

 

Tu nije kraj muka selektora Ivkovića, jer je Kešelj zbog visoke tepmerature završio u bolnici, a Radenović se muči sa distorzijom skočnog zgloba.

 

"Marko Kešelj ima bakteriju koja mu povremeno pravi probleme pri većim opterećenjima organizma. Stuacija je dosta komplikovana. Kod njega je prisutna bakterija koja se aktivira kad god mu padne imunitet. To se dogodilo u nekoliko navrata u poslednjih nekoliko godina. Videćemo kako će se osećati posle terapije antibioticima. Ivan Radenović je zaradio lakšu distorziju skočnog zgloba i on neće moći da radi punim intenzitetom tri do četiri dana", objašnjava Dušan Ivković.

 

Uroš Tripković je propustio trening zbog odlaska u Badalonu, na potpisivanje ugovora sa Huventudom, a već u sredu popodne biće u Beogradu.

 

U četvrtak će Ivković saopštiti skraćeni spisak od 14 igrača koja nastavljaju pripreme, a nakon toga se putuje u Nemačku na dva kontrolna meča sa “pancerima” 15. i 16. avgusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дуда је јутрос скратио списак са 18 на 14 играча. Отпали су повређени Богдановић, Раденовић, Кешељ и Боби Марјановић.

Значи, 'ладно Радуљица има да путује у Пољску.

Share this post


Link to post
Share on other sites

На свакој утакмици младе репрезентације коју сам гледао, Радуљица је кидао...тај ће тек да се развија.

Вероватно најбољи производ Човићеве фарме у последњих пар година. А сигуран сам да ће од премазаног трговца белим кошаркашким робљем, побећи ускоро.

Ерцега и Теа, никада нисам нешто специјално ценио.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.metal-archives.com/band.php?id=16265

 

Izvalite ime vokal/bubnjara i zemlju porekla :rockdevil::)

 

^ Хахахах! 111!!

 

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=376398

 

'Бем ти, ови Италијани стварно имају килаву неку генерацију. По први пут да не играју на ЕП. А и Французи распад, када се требају дркати са Босном, али вероватно ће их нагузити без већих тешкоћа.

Паркер вуче конце, јеби га.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sta znam, eksplodirao je ove godine u Evroligi Luka Vitali iz Armanija, ja sam ocekivao da ce on da ih izvuce malo, pa opet nista od toga...nemaju vise crnju poput Karltona Majersa, Markonato je verovatno otisao u penziju kao i Fucka, bio je prilicno dobar mali Buleri, a ni o njemu nisam cuo nista vec poodavno...smena generacija je ucinila svoje, tako to biva.

 

I, da kad vidim da nekad mocni Kinder, Fortitudo i Beneton tavore u Uleb Kupu, svaki komentar je suvisan, al ko ih jebe to su njihovi problemi

Edited by KazimKazim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Један је Карлтон Мајерс, ала нам је тај муке некада задавао. И Базиле Ђанлука. :rockdevil:

Фортитудо се угасио пре пар недеља, колико ми је познато...но, к'о их шиша кад нису из Ниша. ;)

 

Диркослав Новицки неће играти на ЕП. Фино, фино.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da Bazilea zaboravih, ladno...se secate svih silnih zabarskih provala od igraca - Rikarda Pitisa, Djakoma Galande, Kjaciga, Abia... :) Nekako su izgledali zesce blenatvo, no pored toga imali su neku hemiju, timski duh, pa su bili prilicno ozbiljna ekipa...mada bi, realno, bez Karltona ispusili kurcinu nikad jace.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Говори јавно, али не тако често к'о Др. Дуле. Ипак он вуче конце из сенке.

Опача се уби од објашњавања, на крају му Карислав увалио Кару...

Edited by Вуду ПопаЯa

Share this post


Link to post
Share on other sites

A i taj Danilović bi mogao nekad nešto da kaže, Vujošević vam je trener, predstavnik za štampu, finansijski stručnjak, sve što treba. K'o golman - igrač.

 

valja se ustedeti...najverovatnije zivi sa porodicom u pioniru...i dok je tu radi kao domar/portir...treba sakupiti pare za igrace i svi treba da se zrtvuju...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...