Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 453.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_2380653

http://www.smedia.rs/sport/vest/49827/fk-crvena-zvezda-vladan-lukic-blic-Napali-nas-oni-koji-kazu-da-je-bolje-biti-gej-nego-ici-u-crkvu.html

Zamera vam se što odmah niste stali uz trenera?

- To se uopšte ne dovodi u pitanje - kroz osmeh je rekao Lukić za Kurir. - Valjda se to podrazumeva u velikom klubu kakav je Crvena zvezda. Pozicije Roberta Prosinečkog kod ove uprave su jače i od Kineskog zida.

Zašto vas napadaju, a prvenstvo još nije počelo?

- Sve napade na Crvenu zvezdu u poslednje vreme doživljavam ironično. Od kada smo došli, sahranjuju nas i optužuju da smo nesposobni. Napadaju nas nedorasli i sportski neobrazovani novinari, oni koji kažu da je bolje biti peder nego ići u crkvu. Oni koji iskrivljuju svet u kojem živimo.

Podsetimo, Lukić je rekao da će tužiti novinara Blica, a iz tog lista su mu poručili da nema tabele, Zvezda bi bila šampion.

Тако се то ради.

comment_2381541

Још неко је отворио душу:

Golgeter crveno-belih danas prelazi u Rad s obzirom da je postao prekobrojni napadač na "Marakani".

- Odrastao sam u najvećem klubu u Srbiji i na Balkanu, u Crvenoj zvezdi. Sada odlazim iz filijale Flamenga. Možda je moja greška što ranije nisam otišao - kaže za Sport razočarani Perović.

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje tvrdi da ga je u Zvezdi držala samo velika ljubav prema klubu, s obzirom da se kod Dostanića i Prosinečkog baš i nije naigrao.

- Bilo je odavno jasno da u Zvezdi nemaju poverenje u mene, ali iskreno, nisam imao ni ja u njih. Od odlaska Pižona nisam dobio pravu šansu. Na "Marakani" me u poslednje vreme držala samo silna ljubav prema klubu - dodao je dosadašnji centarfor crveno-belih.

Podsećamo, Perović na Banjicu odlazi kao deo transfera Miloša Dimitrijevića u Zvezdu, pošto su crveno-beli trebali da uplate 300.000 evra na račun Rada.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.