Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Бајко је по мени много бољи голман од Стаменог, него је код њега проблем у глави, зато што је класична сељачко луда цепаница, кад је озбиљан уме да одбрани много више од Стаменог, њега бих ставио пре Стаменог на дербију. . . А Микић јебига распадач

 

Бајковић имао једну одличну одбрану,изгледао прилично сигурно данас.

Микић прилично неприметан,али се бар убацивао доста у напад,Рељића је онај масакрирао,Нинков одличан. Вилота је добро играо,само се превише дрибла и зајебава,не сме тако на дербију.

Везни ред идзуо у првом полувремену. Сви одлични,једино је Каду изгубио пар лопти,генерално је лоше играо. Мијаиловић се није много чуо,јебига ови су 3 пута прешли пола. Крила одлична,надам се да ту неће Роби ништа да мења на дербију. Андрија солидан,нуди се,иде по лопту,само да га убоде.

Прво полувреме смо их одували,у другом сморчина,чување за дерби. Лазовић солидан,Короман мајмунчина.

У дербију да се врати Ади,Тошић лево и то је то. Евентуално Борха уместо Андрије у шпицу.

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Коначно фудбал. Коначно су престали да даве лопту и почели да играју брже. Ове ротације које је направио Просинечки су се показале одлично, иако сам ја био скептичан. Терен у Јагодини је један од најбољих у Србији тренутно, па је и допринело бољој игри. Много публике, стадион је био скоро цео испуњен, одлично највијање Делија, лепо време, све у свему жао ми је што сам био лењ да идем.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evandro fenomenalan, steta sto nije dao jedan gol iz one dve sanse. Kad je izasao videlo se koliko fali. Karleusa ocvajan, a i Kadu mi je malo kidao zivce. Mali Vesovic jeste promasio nepromasivo, ali je bio dobar, trcao, odigravao na prvu, ubacivao se ... ali protiv Partizana ako dodje u onakvu sansu i promasi, to se nece tako lako oprostiti :D

 

Mijailovic dobar, po mom misljjenju vec sad za klasu bolji od Isaha. I konacno da nasi, mladi igraci dobijaju priliku, igraju, i to igraju dobro. Trebao je samo jedan trener koji nije prosao bata Djorinu skolu i odmah tecan fudbal.

 

Kaludjer je napravio sranje, ali mislim da ga Robi nece kazniti, idu jako vazne utakmice, mozda mu samo odbije od plate, tipa nema markicu i topli obrok za ovaj mesec :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја прогнозирао 1-1 данас,али јебига зајебаше ови. Па могли су 2 минута да издрже.

Само кад би се опаметили ови наши и довели Марковића на лето.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

'Ајде, 'ајде да дивљамоо

као стока да пијемо

 

Купих неки шушкавац пре утакмице, једва сам га спасао да не оде у пм током утакмице. :mrgreen:

Edited by Underkuruz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Неко ми рече данас да нема више карата за југ за дерби, нисам могао да верујем.

 

И опет сам морао кретенима да спуштам телефоне кад крене бакљада. Разумем да у Кули неко снима, Партизан му дође у град једном годишње, ал' да пацијенти машу камерама на ЈНА, е то не могу да схватим. За ове три утакмице сам најмање петорици викао да искључе та говна.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebi ga, pola ljudi na jugu i severu su pozeri, kojis u tu da bi posle pred drustvom izigravali face, kao bili su na jugu, severu, bla bla...jebelo ih snimanje, debili. Naravno, ti najmanje navijaju, ali kad se treba pozerisati, tu su prvi. To je danas tako.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja mislio da si vodja...poceo si da opominjes ljude,znas kodeks ponasanja,ides na tekme...imas preduslove da budes vodja...

 

"vlast koristi navijace,napadaju nas bez ikakvog povoda.ja prihvatam da u nekoj grupi postoji individua koja ce napraviti neku glupost,a bice optuzena cela grupa.mi se borimo da tome stanemo na put".ovo je za nas lost izjavio radomir(34)apsolvent prava i jedan od vodja grupe navijaca partizana.lepo zvuci,moras priznati :mrgreen:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...