Jump to content

Serie A


Zagrivuk

Recommended Posts

Jednostavno,sa ovakvim timom,i ovoliko povreda,bolje ne moze.Maninger na golu,u odbrani Knezevic,Molinaro...sacuvaj boze.Ranijeri je kretencina,i tu nema price.Salihamidzic u prvoj postavi,a Giovinca uvodi u 82.minutu.Del Piera menja za De Ceglia.Kakva je to zamena koji kurac?!?Ej!!!Ja ne znam sta vise jebeno treba da se desi pa da taj covek vise dobije jebeni otkaz.Picka mu materina.

Amauri sjajan,i on je jedina svetla tacka.

 

Sto bi ovom juventusu te pade.

 

Gomila povreda,losa klupa i retardirani Ranijeri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gomila povreda,losa klupa i retardirani Ranijeri.

Ranijeri je prosle godine valjao, ne znam odakle sad ispade retardiran? Ne kazem tebi licno, ali svim navijacima juventusa je bila prica da je Ranijeri odlicno vodio ekipu prosle sezone(i jeste). Ali dolazimo do onoga sto sam ja rekao i prije - juventus prosle godine nije igrao evropu, a del boj(iako majstor) jeste covjek u godinama koji ne moze da igra ritmom srijeda-nedelja. Ostaje da im je klupa losa, ali ipak bolja nego prosle godine. Povrede stoje, ali ih imaju i ostali timovi. Inter prva 3 kola igra bez kompletne odbrane, Kambijaso im je zadnji defanzivni zajedno sa onom nesrecom od Materacija. Iako volim tog tipa jer igra srcem i pozrtvovano, neopjevani je nesoj i zestoka rupa od kako je poceo da se povredjuje.

Ipak mislim da juventusu najvise fali Buffon, ostali su prakticno boranija. Amauri je zamjena za Trezegea(golgeter, a pri tom i odlican tehnicar, onaj Trezege samo kampuje, ali mu se ne mogu osporit golovi). Steta samo sto Djovinko ne igra, ali mislim da Ranijeri bolje od nas zna zasto. Mada, mali je na putu da postane igracina, jedini minus mu je sitna konstitucija sto u talijanskoj ligi moze da bude problem.

 

Eto toliko, odoh da gledam Inter protiv ovih cigana. Za sad dobra utakmica, Inter mocan, ali Romini igraci su kao osice sa onim driblinzima i kvalitetnim dodavanjima. Bice svega u drugom poluvremenu, onom gadu od Totija se nikad ne zna kad ce da prelomi u mozak i odigra nesto vrhunsko. Ali sto je Ibra igracina u p.m.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Razmišljam o utakmici s Interom samo na jedan način. Očekuje nas najteži mogući protivnik. Kada bih morao uspoređivati Inter i Chelsea, rekao bih da je Mourinhova momčad puno jača od Scolarijeve."

 

Kako bi s ovakvom izjavom fino mogao motivirati momčad sa Stamford Bridgea, Aquilani je ipak ponudio i ogradu:"Sada mislim da je Inter jači, ali u ponedjeljak, nakon što odigramo utakmicu protiv Intera, mogao bih i promijeniti mišljenje. Tada ću možda smatrati da je jači Chelsea!"

 

a mozda i neces.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...