Jump to content

Serie A


Zagrivuk

Recommended Posts

Baloteli opet pravi probleme

 

Super Mario revoltiran odbijanjem Murinja da mu dodeli "desetku", odgovorio nezalaganjem na trenizima. Ostaće na klupi u superkupu Italije. Razmatra ponudu Vest Hema koju mu je uputio Đanfranko Zola.

Baloteli velikaNova sezona još nije počela, a Mario Baloteli već pravi probleme. Žoze Murinjo je odbio da mu da desetku, a svojeglavi napadač je odgovorio nezalaganjem na treninzima i totalnom indolencijom.

 

Ponavlja se januar prošle godine, tada je Murinjov pristup dao rezultat, ali sada Baloteli čak najavljuje da će tražiti da ide, ako ne dobije šansu.

 

Naime, narednog vikenda na meču Superkupa u Pekingu, on neće biti u sastavu, Eto i Milito će početi meč, a teško da će mladi napadač uopšte dobiti šansu.

 

Za sada Baloteli ćuti, ali iz njegovog okruženja stižu najave da će razmotriti ponudu Vest Hema, koju mu je uputio Đanfranko Zola i da želi da igra standardno, kako bi naredne godine igrao na SP u Južnoj Africi.

----------------------

 

:) :)

Kakav debil! Tipican primer ponosnog crncuge koji zeli da bude gazda u ekipi. Na sve nacine pokusava da pokaze da je sef. :) Po meni, ovakvi igraci, i pored talenta, su stetni za ekipu. Preti Murinju, sabotira na treninzima, kurci se kako ce da igra za Ganu ako ga Lipi ne pozove. Klasicna picketina koja gleda svoje dupe i ne zeli da se podredi rezultatima ekipe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man City - snovi - mir = :) :) Taj bi se usrao od srece da predje u Barsu, na prezentaciji bi ljubio i govno da mu daju. Kakvi su to majmuni, prosto im bilo. Ovo za Balotelija nisam procitao, a ako je istina :) :) :) Jebala ga usrana 10tka, ne zasluzuje je ni kao igrac ni kao covjek. Meni je samo krivo sto ga neko dobro ne nalupa. Dao bih mu ja samar da nosi malo. Ima talenat i fizicke predispozicije da bude strasan igrac, al ce da zavrsi na igli sa afrikancima ispod nekog mosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam, meni je Van Der Sar bio omiljeni tad.. I on je stvarno dobar golman shto je i dokazao u Manchi.. Ali Bufon je respect za sebe to ne porichem..

 

A Trezege kako god da igra, zaista ga cenim.. I da li Real za nekoga nije bio zainteresovan?!..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam, meni je Van Der Sar bio omiljeni tad.. I on je stvarno dobar golman shto je i dokazao u Manchi...

 

Нећу никада заборавити када га је Југо-Југо матирао са пеналтика у финалу ЛШ. :rockdevil:

Тада је Ветрењача бранила против свог, испоставило се, будућег клуба.

Edited by Вуду ░▒▓▓▒░ попаЯa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, dobre fore. Burzo Maradona ode u Nagoju, nek mu je sa srecom, alkosu bez mozga i zivota.

 

Citam da Diego i Sisoko imaju neke misicne probleme, u Juventusu se opet boje da se ne ponovi prosla sezona kad su imali preko 70 povreda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...