Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 365.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Ма добар је он. Беше нам забио онај гол који је касније поништен. А наравно да би било боље довести Кјара из Палерма, мада он сигурно кошта много много више.

Ili Knezevica...prica se po fudbalskim krugovima da je nakon svadje sa navijacima nogometnog športskog kluba Partizan njegova buducnost neizvesna,a tu se umesao Milan i nudi mu ugovor od 2018-2035.

Јуве га баш заковао до даске. Морал нула...треба да скину играчима плату 90%, па да видиш како би трчали и борили се за 10%.

Где год да оде, играће добро.

Мада, читао сам у новинама да је оставио листу жеља:1. Реал, 2. Милан, 3. Бајерн.

Најреалније да га луди Берлускони покупи.

Vidi samo komentari.Sve neki azijski i africki dzulovi sto veze o fudbalu nemaju.He is not good enough for Milan.Ma nemoj. :haha:

ja sam chuo da je on rekao da bi hteo u junajted

Andiamo!

pa potrudite se da dobijete, pa da se ovi moji penzioneri vrate u trku :D

Dobra tekma,zasluzena pobeda Rome.Ovi paprikaneri zabise gol iz ofsajda i igrase ko da su najsmrdljiviji englezi.Zakuvalo se,zakuvalo.

Kovinska plavusica ce da ode na zivcima. :rockdevil:

Edited by El Karnisero

Dobra tekma,zasluzena pobeda Rome.Ovi paprikaneri zabise gol iz ofsajda i igrase ko da su najsmrdljiviji englezi.Zakuvalo se,zakuvalo.

Da, čist ofsajd, tako da je ona Romina sreća kod prečke i stative opravdana :bigblue:

Ma, kakva sreca. Zasluzeno su dobili. Nemam kad da trknem do kladionice i ulozim neki kes na Atalantu sad u 3, to je postala sigurica u zadnje vrijeme...

Milan je sad u fix-u! Ako sad ne pobede onda treba da se rasformiraju i da pocnu da igraju sah u parku... Penzosi ziljavi :no:

Bukvalno, ali tako je bilo i protiv Napolija i Parme, pa nista. Ipak, veceras ocekujem pobjedu, ipak je Lacio slabiji i od Napolija i Parme.

I vezao je pobede protiv Kaljarija i Sijene, uz dosta dobro pruzene partije, nece imati snage za veceras...

A ovima je Alchajmer dosao iz dupeta u glavu, pa ce da se rastrce... Tako im sede kose :D

Evo, Juve vodi, to je siguran znak da ce da izgube do kraja utakmice.

Kako sada stoje stvari, na dobrom su putu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.