Jump to content

Liga Šampiona


.:Thor:.

Recommended Posts

sjajna ekipa partizana...predvodjena iskusnim triom u odbrani,jedan voli da popije i zagalami,drugi da ne igra nigde 2 godine,a treci je nenad djordjevic...mene bi bilo sramota da navijam za partizan...liga sampiona cilj...hahahahahahahahaha...uvek se nasmejem kada to kazu...ne mos kupovati i prvenstva i evropu...kod njih to ne mere...jevropa je to...ziveo tole karadzic...i partizanova meridijan liga!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne bre...fk futog je tim...ovo ostalo je go kurac...ako hoce neki tim evropu,onda treba i pare da ulozi i treba da prestane da kupuje utakmice,kako bi imale neki takmicarski znacaj te prvenstvene utakmice...al to se nece desiti...i opet nijedan nas klub nece nigde proci...eventualno neko u ligu kupa uefa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trijumf Salzburga u Zagrebu

 

Fudbaleri austrijskog Salzburga savladali su večeras u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Dinamo u Zagrebu sa 2:1 i plasirali se plej-of za Ligu šampiona, pošto je prvi meč završen rezultatom 1:1.

 

dinamo-salcburgEkipa Salzburga, za koju su nastupila i dvojica srpskih internacionalaca i bivših reprezentativaca Saša Ilić i Milan Dudić, trijumfovala je večeras u Zagrebu protiv ekipe Dinama sa 2:1 (1:0), u veoma neizvesnom meču.

 

Malo je nedostajalo da se igraju produžeci, ali su Austrijanci sve rešili u 90 minuta, odlučujućim golom Robina Nelisea u 85. minutu, koji je Austrijance doveo na korak od plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

 

Prvi gol je viđen u 33. minutu, kada je češki internacionalac Dušan Svento iz slobodnog udarca savladao golmana zagrebačkog tima Butinu. Tim rezultatom se otišlo na odmor, ali na samom početku drugog poluvremena Grk Papadopulos donosi izjednačenje, posle asistencije Moralesa i uvodi meč u potpuno neizvesnu završnicu.

 

Ipak, pomenutim golom Nelisea sve dileme su rešene - Salzburg se plasirao u plej of za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

 

Uzbudljivo je bilo i u Atini, gde je Panatinaikos uspeo da nadoknadi minus od dva gola iz prvog meča protiv praške Sparte (1:3). Atinjani su večeras slavili sa 3:0, golovima Sarijegija u 45, Kacuranisa u 54. minutu, a konačan rezultat je postavio Salpingidis u 89. minutu.

 

Ipak, možda najdramatičnije je bilo u Holandiji, gde je Tvente večeras vodio protiv Sportinga sve do poslednjih trenutaka meča, ali je Felipe Kaisedo izjednačujućim golom doneo veliko slavlje portugalskom timu.

 

Ostali rezultati večerašnjih revanš mečeva trećeg kola kvalifikacija za LŠ:

 

Panatinaikos - Sparta Prag 3:0 (prvi meč 1:3)

Tvente - Sporting 1:1 (0:0)

Sivaspor - Anderleht 3:1 (0:5)

Makabi Haifa - Aktobe 4:3 (0:0)

----------------------------------------

Ustase ispale...ludi Grci prosli dalje. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neverovatno, ali istinito. Tokom jučerašnjeg dana fudbaleru Partizana Moreiri je umrla majka. Iako su svi očekivali da on pod hitno otputuje iz Beograda doktor je rekao da i u ovoj teškoj situaciji ne može da ostavi saigrače da sami odigraju možda utakmicu sezone. Dakle, Moreira će biti uz drugove i danas. Šta reći o tom čoveku što već sto puta nismo rekli. Bože i Tomiću, hvala vam što jedan takav čovek nosi sveti dres.

 

U ime svih navijača Partizana želimo da izrazimo iskreno saučešće našem fudbaleru, doktoru, i izvanrednom čoveku. Mo, svi smo uz tebe!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Свака му част, ово је невероватан потез.

Мореира = Лампард

 

Јао, какве су голове примили БудалеБезБудућности:

 

 

:) :) :) :) :)

 

Овај други је сјајан! :)

Edited by Куруз

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...