Jump to content

Лига Европе


.:Thor:.

Recommended Posts

тамо хоће. али овде... кад би био пун стадион, ови из Севојна би се наложили, и оставили би на терену више срца него што Пантелић оставља кад игра за репрезентацију :) ја се озбиљно размишљам да идем кад буду овде играли са Лилом.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rozenborg supci, pa nije ni cudo sto igraju UEFA kup od ovog dela...

 

Svaka cast Sevojnu stvarno, jos ce da igraju kraljevi sa Lilom, izlet u Francuskoj, boli gi kurac :] Juce sam iz autobusa inace video "stadion" njihov :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Славија и Петровац два највећа изненађења, одмах за њима Севојно.

Гледао сам Звезду јуче, делују још физички неспремно и неуиграно, али ми се допало што су из једине озбиљне прилике у првом полувремену дали гол и то веома леп.

Иначе, типовао сам 3:0 за Звезду, јер сам знао да су Словенци физички још слабији и да ће пасти у другом полувремену.

Морам признати да су ме изненадили, јер су пола другог полувремена они диктирали темпо и нападали, док је Звезда деловала безидејно и споро.

Чак су имали и неколико прилика за гол, али су њихови играчи, а поготово нападачи, деловали уплашено, што вероватно иде на душу громогласном Северу који је јуче био дванаести играч.

И онда у правом тренутку две измене, Јефтић и Каду, убачене да се докрајче поцркали Јанези, које постижу чак три гола и умирују навијаче који су били незадовољни игром од 45. до 74. минута, па је било и доста звиждука у том периоду.

До меча са Грузијцима очекујем помак у игри, пре свега везног реда и много мање бунарења које ме је јуче својски иритирало.

 

П.С. Пошто је Севојну и нама са форума заједнички појам "метал" :) , могли би да се окупимо ми са спортског подфорума да одемо да их гледамо против Лила, бар мало да попунимо ЈНА који ће вероватно бити више него полупразан. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tab...32/Default.aspx

Који је ово безобразлук, немам речи. Јебе ми се за Хајдук, ал' исто то раде свим навијачима одавде у Европи. Сетите се само бодљикаве жице на Штугарт - Партизан... Јебена УЕФА

Share this post


Link to post
Share on other sites

Шта који к..., уваљаћемо им петарду на Маракани и идемо даље, само оптимизам!

 

Иначе, слабо скроз, мада друго полувреме једва да сам и гледао, шалтао сам с 1. на 2. због ватерпола. Србија!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Остаје нам да се уздамо да ће Севојно да одбрани част српског фудбала! :)

 

Верујем да Воша може добар резултат да направи, али генерално, црна недеља за српски фудбал, како стоје ствари.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ма није проблем у тренерима. Партизан имао слаб дан, Звезда тек прави тим. Није Пижон мађионичар, a Јокановић вам беше добар кад вам донео две дупле круне.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brate, ne trazim ja kule i gradove, vidim da se "formiraju", samo ne pickarsku igru. PROSTO SE VIDELO da su bili srecni sa 1 primljenim golom, i neka su primili i drugi kad su pickice.

 

Da se ne lazemo, slicno kao i sa Rudarom, samo sto su ovde primili 2, a tamo dali 1 gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ма правимо тек тим. Полако. Реално је било да изгубимо са 1:0, што уопште неби био лош резултат. Али, онај шабан се свађа уместо да размишља о поставци играча у шеснаест. Пад концентрације и ћао. Онај остаде сам. Па исто ко и Партизан што је попио гол.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ti opet kazem da razumem sta pricas, i slazem se, ali ovo nije 4-3-3 kao sto je Pizon najavljivao kad je dosao da radi ovaj posao. Jedno je neuigranost, a drugo samo takticko ponasanje igraca na terenu. Ja mislim da se stvarno nesto moze uraditi sa ovim igracima, ali ne sa 6 veznjaka. Dobro, ok, ipak nije kao Kosanovic igrao 6-5-0, no svejedno...

 

Ovaj i ovakav tim Zvezde je realno bolji od Gruzijaca, zato mi je krs kad gledam ono plansko djoranje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mogu da se otmem utisku da golman zvezde nije ispruzio ruke kako bi odbranio , mada se ono ne brani ali ipak ... kladionica je cudo .

Исто то је рекао и мој брат.

 

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=374079

 

Trener Dinama Kahaber Kačarava bio je iznenađen slabom igrom protivnika, ali je bio zadovoljan izdanjem i pobedom svoje ekipe.

 

"Iznenađen sam koliko je Crvena zvezda loše odigrala jer je u Gruziji smatramo za jedan od najvećih evropskih klubova, u rangu Intera, Milana, Reala. Ne baš toliko kvalitetnog, ali je u pitanju ipak veliki klub. Ovo je najveća pobeda Dinama u poslednjih par godina“, rekao je Kačarava

 

Јебем ти живот...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...