Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1788560
AAAAA JOOOOJ KAKAV BEND !!!! KAKAV ALBUM !!!!! 10/10 !!!!!!!!!

Jednostavno su sve odsvirali na ovom albumu sto sam ikad ocekivao od njih! Jesam dugo-godisnji fan, i ovaj album me odusevio od pocetka do kraja! Svaka im cast ja nemogu da verujem da je Eric Lindmark ovoliko lud, dobar i talentovan! A inspiracije njemu nikad kraja jebo mamu nemogu da shvatim kako?! SVAKA IM CAST, posle "Path Of The Weakening" mislim da mi je ovo postao licni favorit od svemocnog DEEDS OF FLESH !!!

e ovako zvuchi pravi fan :pivopije:

• Replies 82
  • Views 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pagan Saviour
    Pagan Saviour

koji je to shit od band-a..ima toliko boljih bandova...Zvuce kao prvi albumi Deicide i Six Feet Under

• Black Label
    Black Label

Ja nisam znala za njih do pre par nedelja. Denny savetovao da skinem i jebu mame!

• [Nocturno]
    [Nocturno]

Ajmo decice za dobro jutro:   http://www.mediaboom.org/391730-deeds-of-flesh-portal-to-canaan-2013.html  

comment_1791214

nikad nisam voleo ni DoF niti cu ikada voleti ,

ako zelite da slusate pravi brutal bend udrite po Vomituriju,Broken Hope il Beheaded

A AKO ZELIS PRAVU BRUTALU KAKVE NEMA ... ZNA SE..

KRAMP!! a ne ove neuhranjene,veruj mi dozivljaj je neuporedivo bolji

akckackakcakckackakcakckackakcakckakca

1111

Edited by Speed_Dead

comment_1791220

Pa ok jbg, ti ne volis DoF, ali realno bilo ko ko slusa B.D.M. nemoze da kaze da je los bend. Jednostavno imaju SVE elemente da bude dobar bend - pesme, zvuk, vokal, gitare, bubanj, tehniku, itd...

A sto se tice Broken Hope, sad treba konacno da mi stigne poslednji njihov CD u digipack verziji, i onda sam njihovu celu diskografiju kompletirao na originalima :) a Vomitory uh, "Revelation Nausea" mi je u Top 20 najznacajnijih D.M. albuma ikada. ;)

Edited by banedeathmetal

comment_1791337
Pa ok jbg, ti ne volis DoF, ali realno bilo ko ko slusa B.D.M. nemoze da kaze da je los bend. Jednostavno imaju SVE elemente da bude dobar bend - pesme, zvuk, vokal, gitare, bubanj, tehniku, itd...

A sto se tice Broken Hope, sad treba konacno da mi stigne poslednji njihov CD u digipack verziji, i onda sam njihovu celu diskografiju kompletirao na originalima :) a Vomitory uh, "Revelation Nausea" mi je u Top 20 najznacajnijih D.M. albuma ikada. ;)

pa to za B.H ad te ukenjalo da se zadesis na istom mestu i u pravo vreme i kupis 4 originala za `naku sicu:P

hehe

vomituri mi ide u best 10:)

al DOF arghh neeee

znaci mrzim onaj vokal ,jedino sto gotivim da cujem su neke deonice na gitri i dobar bubnjar ,al me pesme koje krecu sa 'grrrrrrrrrrrrr+blastbeat) smore ko palac .

al definitivno sve unisti vokal koji je ono guli grlo bez delica tehnike samo urlanje i spustanjeu gateral:P

comment_1791483
pa to za B.H ad te ukenjalo da se zadesis na istom mestu i u pravo vreme i kupis 4 originala za `naku sicu:P

hehe

al DOF arghh neeee

znaci mrzim onaj vokal ,jedino sto gotivim da cujem su neke deonice na gitri i dobar bubnjar ,al me pesme koje krecu sa 'grrrrrrrrrrrrr+blastbeat) smore ko palac .

al definitivno sve unisti vokal koji je ono guli grlo bez delica tehnike samo urlanje i spustanjeu gateral:P

:) jbg :)

Haha, to ;)

Jbg, neznam sta da ti kazem, ja sam sinoc opet preslusa "Of What`s To Come", i opet se odusevio...ima nas raznih :)

• 3 weeks later...
comment_1804971

hehe

al DOF arghh neeee

Bogohuljenje. Druze, isto kao da si rekao ne volim Morbide, Necrophagist je svjetlosnim miljama ispred. Ne ide u istoj recenici, drugo je ne voliti ali porediti DoF sa Beheadedom je smijesno. Si ti poslusao cijelu diskografiju ? Uvodni riff na Path Of The Weakening totalna tama, vrhunac, riff koji je zajebao cjelokupnu diskografiju Incantationa i Immolationa.

comment_1805077

Dobar izbor, samo sto je Path totalno neartikulisan, nedokuciv, ne ide u paru sa sljedbenicima, mrak mrakova, album za vjekove.

Bendovi kao sto su Beheaded, Inveracity, Decrepit Birth su logican nastavak rane skole DoF-a, Disgorge-a, Brodequina. Paradoks je porediti navedene, DoF izdaje prva dva diska sredinom devedesetih, slijedi Path pa Mark, gdje se drasticno mijenjaju, Reduced izlazi u 5 godina sranja u death metal svijetu, pa se vracaju korijenima sa Crownom ubitacnom riffologijom koja podsjeca na stare dane (zanemariti produkciju i dobro poslusati album).

Morbidi - Repugnant

Slayer - Violator

Darkthrone - Mgla

Manilla Road - Wolf

i na kraju DOF - Inveracity, Beheaded etc etc, got the point ?

comment_1805289
Bre brate, de Repugnant nastavlja Morbide a Violator Slayer?

Meni je Repugnant bas svedska prljava stara skola sa malo tog MA-Possessed starog zla, Violator mi vuce na svabe + Razor.

Pogresan kontekst. U ovom slucaju je da su i Repugnant i Violator odlicni novi bendovi, ali poredjenje npr sa Morbidima ili Slayerom je suvisno, kao i DoF sa Beheadedom.

• 2 months later...
  • 3 months later...
comment_1972638

da,nazalost sad postoje i mainstream death metal bendovi.jedva cekam kad ce neko iz grind ili gore scene da se dosjeti da ubaci nekog slatkisa od pjevaca i da odradi one americke finte sa clean/scream/growl vokalima pa da imamo grind mainstream.

• 4 months later...
comment_2089171

Prodajem :

Deeds of Flesh Trading Pieces

Deeds of Flesh Path on the Weakening

Deeds of Flesh Inbreding the Antropophagi Displeased

Deeds of Flesh - live in montreal dvd

orginali naravno, u odlicnom stanju ( nema otisaka u bukletu, cd nije izgreban/slusljiv je itd. ) .

Ako nekog zanima sve informacije :

[email protected]