Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 597
  • Views 56.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Najodvratniji stvor na tzv. "metal" sceni. Precenjen vokal a izgled očajan. Nightwish je napredovao od kada su je šutnuli.   Uskoro, neće moći ni u šupi da "peva". Pa šta ako je školovana pevačica

• Odvratna je i niko je, od pravih metal muzičara, ne podnosi.

• Da.

comment_1982549
Pa znate kako, i ja mrzim Nirvanu, tako da mi je tacina obrada jos i simpaticno zvucala.

ma i ja ih mrzim,po ceo dan mi se loptaju ispod prozora,ne mos se ni odmoriti...a juce su mi pogodili cvece na terasi lumbalom,nanicu im njihovu...volim taj rezon,ne slusam ih,al ih mrzim jer ih ne slusam,mamu im njihovu!!!!zivijo mjetal666 :rockdevil:  

comment_1982569
ma i ja ih mrzim,po ceo dan mi se loptaju ispod prozora,ne mos se ni odmoriti...a juce su mi pogodili cvece na terasi lumbalom,nanicu im njihovu...volim taj rezon,ne slusam ih,al ih mrzim jer ih ne slusam,mamu im njihovu!!!!zivijo mjetal666 :rockdevil:  

Sta se lozis i hvatas za svaku moju rec kao da je ustav. Ako neko nikad nije bio metalac niti nije ni zeleo da bude, to sam ja. Rekao sam mrzim, ali nisam mislio bukvalno da im zelim sve najgore ili da su mi licno krivi zbog necega, vec jednostavno ne podnosim njihovu muziku, iz nekog razloga me nerviraju, i to je to. Jesam se prejako izrazio, ali nema potrebe da me odmah bukvalno shvatas, i da me vredjas (ja konotaciju tr00 metalca smatram uvredom).

comment_1982583

vidis,ja sam mislio bukvalo...grupa nirvana mi se igra pod prozorom lumbalom i sjebali mi cvece na terasi... poenta je u tome da su svi stigli da se poseru po bendu,a u prolazu pomenuli pesmu,koja bi trebala da je centar polemike...dobra je,nije dobra,kamera je tarji dodala jos 5 kilograma i te fore...iskreno,zabole me da li si tru,fals,polu ili bilo koja vrsta metalca...tvoja stvar...

Edited by Trne-svetska mega faca

comment_1985936

pa nije vas toliko uzasna! koliko ste je popljuvali, ocekivala sam neki horor. :rolleyes: nije da mi se svidja, al nije propast sveta...

i ja se nadam da nece biti ovakav album, obecala je da ce malo pojacati gitare u novim pesmama, kao bice cvrsci zvuk... nisam bas ovako zamisljala taj cvrsci zvuk... :) :)

comment_1985977

Ova njena nova pesma je k'o uspavanka, al' ozbiljno. Prekinula sam je na pola, nisam mogla vise da izdrzim da je slusam.

A btw, kad sam otvorila snimak na youtube-u, pomislila sam da je to Anette za klavijaturama :) , pa mi je bilo jako cudno, dok nisam provalila da je to zapravo Tarja. :)