Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 270
  • Views 31.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 2 weeks later...
comment_1999138

Ja sam najvise zakacio He-man period. Imao sam dva He-man-a, Cat-man-a,

Beast-man-a, Hordaka, Skeletora i pratecu opremu. Igrao sam se dosta i sa onim obicnim zelenim vojnicima ratovanja gde imas one koje cuce, one koji stoje i one sa mitraljezima koji su zalegli. Bila su tu i mitraljeska gnezda, avioni, kkamioni i druge zajebancije.

Bile su lepe i one igrackice sto su se izvlacile iz kutija grisina. Indijanci i kauboji vecinom.

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
comment_2101447

haha ako ne pogubis komplet lego kockica,dan posle kupovine,nisi kult..

Hi menov mach mi je brat razbio o betonski stub u dvoristu..uz naravno prethodnu dosetku,tako mi moci sive lobanje,ja imam moc..

ja sam plakao,a on je bio u fazonu roflmao.

Ja sam kukala za nekim plasticnim macem mesecima, posle par nedelja otpala mu je drska a ostrica je mami dobro posluzila da dobijem par puta po dupetu kada zajebem nesto. :haha:

Inace sve igracke za koje sam smatrala da mi vise ne trebaju, zavrsile su u septickoj jami. Bratu i meni bilo zanimljivo da bacamo razne stvari tamo (do danas mi nije jasno zasto). Bilo je veselo kad se praznila da se radi kanalizacija. :haha:

comment_2101448

Ja sam se igrao sa Himen figurama , lego kockicama , Ji I Joe , imao sam 3 figure , kada bi znao koje :(

A jedna od poslednjih igracki koje sam dobio su bili Mighty Max figure....nesto najjace

Ovo je jedna koju imam , od 3

6fmeZsLUrk3kyf8hYKe9Babwo1_400.jpg

Imam i ovakvu

eqz89h.jpg

Edited by Alva.Mater.Ceten.Tanan

comment_2101500

Сећам се да сам имао играчке Хи-мена, Скелетора, Оружара (мада ми се чини да је у тој старијој верзији цртаћа имао неко друго име), Хордака (Buzz saw верзију) и ове:

ramman_a.jpg

gwildor_a.jpg

triklops_a.jpg

и омиљени:

mosquitor_a.jpg

:wub:

Edited by José Luis Chilavert

comment_2101755

Moja prva omiljena igracka (koje se secam veoma dobro). Doneli mi iz Swiss za vreme bombardovanja. 

darth-maul_1.jpg

Bilo je tu i ovoga

leobreaker.gif\

Istina, imao sam punoooo igracaka, da nisam ni znao sta imam sve... Lego kockice, jedna kutija 1^3m puna sa lego kockicama (od mornara, do zeleznice, pa i spejs satl). Ali ove dve su mi ostale u secanju. Bash cu da pokusam da nadjem ovog Maul-a da ga stavim pored monitora da budem tr00 :D

comment_2101870

ehhhhh kad se setim.....sacuvao sam brdo autica(majorette i matchbox),imam cak i dva yuga.Da li se seca neko one,da kazem konzole,posto je te velicine,zove se kosarka na vodi....hehehe,radi na vodu..ima dugme,i onaj blentavi kosrakas treba da ubaci loptu u kos.To nam je bio glavni hit u obdanistu..e onda dodje ovaj legendarni robot s 4 strele(jos ga imam)

saturnrobotf.jpg

imao sam i razne masterse i mattelove robote...ostade mi neki viking(lici na himena),robot,koji umesto ruke ima neku dvocevku,i dve nindza kornjace(mikelandjelo i donatelo).Ne znam zasto ali donatelo je braon boje. :bigblue:

Imao sam i citav arsenal,kad sno se igrali rata(cak i onaj rambo set,puska,kompas,bombe,noz i ne secam se sta je jos islo)

bilo je i lego kockica,al manji setovi(ono tipa letilica,vozilo s cikicom i sl)

A imao sam i tri trandze(socijalni zeleni mali dzip koji se pretvara u robota iz dva poteza,i dva aviona,ne secam se koji su bili)

A onda je krenula digitalizacija-tetris,rambo,one igrice s pijace(formula,neki vatrogasci,vuk krade jaja,takvu jednu ortak jos ima i sl),sega itd

Imao sam i onaj hi-menov zuti mac,al mamu mu jebem,vrh je bio kriv,secam se da sam ga svaki put krivio na suprotnu stranu,da bi se malo ispravio....a matorci i zene u okolini su se smejali kada smo trcali ulicom i vikali JA SAM HIMEN!JA IMAM MOC!

Edited by sale 83

comment_2101886

A onda je krenula digitalizacija-tetris,rambo,one igrice s pijace(formula,neki vatrogasci,vuk krade jaja,takvu jednu ortak jos ima i sl),sega itd

Jaooj ja igrao onu igricu Contra na segi ili kako vec... Kolko jako, bash mi se igra nevidjeno :D Jel si igrao mozda :D?

@Sisus: Hahahaha kako si primetio iz prve :D Hahahah! Legendo, evo ti plus xD

Edited by ShInIgAmY91

comment_2101887

Сећам се да сам имао играчке Хи-мена, Скелетора, Оружара (мада ми се чини да је у тој старијој верзији цртаћа имао неко друго име), Хордака (Buzz saw верзију) и ове:

ramman_a.jpg

gwildor_a.jpg

triklops_a.jpg

и омиљени:

mosquitor_a.jpg

:wub:

Овог првог сам и ја имао!!!

comment_2101909

hahahahahahaha,njahhh....isprali su ti mozak....to su wannabe,ukrali su naziv,a ovi su troo

Ne znam, jbg, kod mene se i dan danas trandžama nazivaju kurate ribe, prvi put čujem taj naziv za transformerse. :haha:

comment_2101910

Nznm gde ima kod nas, ja video u Becu (radnja neka sa stripovima i igrackama kod katedrale one...) i Optimusa i sve moguce, i likove iz World of Warcraft, cak sam i Frostmourne video O.o Secivo, mac ogroman, tup... Inache, kostao je 150 evra, ja se razmisljao da ga uzmem, al kako da ga prosvercujem u autobus (ekskurzija) preko granice, pojma nemam :P

frostmourne.jpg

:rockdevil:    :rockdevil:  I da napravim power metal band a la rhapsody  :rockdevil:

Edited by ShInIgAmY91

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.