Jump to content

Смисао живота...:)


neću-džem-u-palačinke!

Recommended Posts

Vidim da je ovde vecini smisao zivota da druge bombarduju svojim iluzijama, projekcijama i chudjenjem ,,kako to drugi ne shvataju". Mada ne morate pisati 3 strane, dovoljno je samo 3 rechenice, ionako predrasude samo vrishte iz thread - ova.

 

Primer:

valjda znate kako je kod nas bilo posle drugog svetskog rata, nisi smeo reci da si Srbin, Goli otok, kaznjavao se svako za bilo koju sitnicu sto se tice nacionalnog isticanja, islo se u aps za pevanje patriotskih pesama itd. Svi smo bili jugosloveni, nikako Srbi.

 

Znachi ziveo si u to doba i iskusio to na svojoj kozi shto govori o autentichnosti i subjektivnosti tvoje tvrdnje. Ako, pak, nisi ziveo u to vreme i tvoje mishljenje o tome potiche od nechijeg drugog mishljenja i priche, onda je tvoje vidjenje toga apsolutno nevazno jer se bazira na nekom znanju iz drugog reda (znachi neko ti je prichao o tome ili si chitao) i moze se reci da znash neshto o tome ali ne moze se reci da znash tachno shta je to ili kako je tada bilo. Uostalom ako neshto nije lichno i subjektivno prozivljeno onda ostaje samo nauci da ga oceni, a poznato je da u nauci nema mesta za osecanja i prideve ,,loshe i dobro". Bilo kakvo odstupanje od toga je idealizacija za koju nije vredno troshiti mesta u ovom postu a kamoli na papiru.

 

Komunizam i demokratija su izasli iz iste kuhinje - judeomasonske kuhinje, njihov cilj je da oslabe svaku naciju i da narod zaboravi svoju proslost, izgubi svoj identitet, a zna se sta onda postajemo, industrijske zivotinje ili jos bolje, industrijski robovi...

Zato demokratija sada propagira sve sto je bolesno i sto slabi zdravu naciju - pederizam, rasno mesanje, prava raznih debila, samo da bi bili sto bolesniji i slabiji, sa takvom degenerisanom ruljom koja nista ne zna je mnogo lakse vladati i manipulisati.

 

Ono shto je demokratija bila u antichkoj grchkoj nije ono shto je danas. Termin je ostao isti ali pominjati te dve stvari i stavljati ih pod isti pojam govori neshto o neznanju. Voleo bih o tome da raspravljam jer je veoma interesantno ali rebala bi posebna tema samo za to jer je istoriografija i literatura veoma obimna.

 

Meni recimo nije jasno kako drzavno uredjenje moze da bude dobro ili loshe. Moze da bude neostvarivo kao recimo komunizam, ali ,,dobro i loshe" su pridevi koji su vishe duhovnog i religioznog tipa. Izrichita mrnja prema nekom sistemu je neshto shto je protivrechno. U politici jednostavno nema mesta za osecanja. Shto se tiche degenerisane rulje, svi mi smo to. I nikakva propaganda i drzavno uredjenje to nece promeniti. Mishljenje da neki od nas to nisu samo govori o uslovljenosti i programiranosti. Zashto? Zato shto je chak i to mishljenje neshto shto nije nashe, neshto shto nam je usadjeno u glavu da treba da mislimo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

''Otac'' komunizma Karl Marks je bio Jevrejin, ako nisi znao...Posle sloma carske Rusije, sve vodece funkcije su zauzeli Jevreji, u ogromnom procentu, to valjda znas...

 

Prvo si rekao ovo gore, a zatim si se sam sebi posrao u usta ovim dole:

 

Danas je jevrejski lobi ubedljivo najjaci u SAD, drze sve medije, zna se, ko drzi medije i finansije, taj drzi sve! Da li treba da nabrajam imena Jevreja koji su bili u Klintonovoj administraciji koja je bombardovala Srbiju?

Valjda je svima jasno da su svima njima puna usta demokratije...

Dok vamo Izrael radi sta hoce i jos dobija milijarde dolara pomoci od SAD svake godine...Malo sumnjivo, zar ne?

 

Procitao decko Protokole, dzepnu knjizicu, pa sad misli da je posisao svo znanje ovoga sveta. Pod jedan, Marks jeste bio jevrej, ali nije imao nikakve veze sa jevrejskim lobijem. Prvo si rekao da su Jevreji uzeli vlast u Rusiji, a zatim pricas o Americi. Jesi li ti lud? Imaju li vase gluposti ikad kraja. Povezivanje SSSR-a sa jevrejima je najveca glupost u istoriji. To sto u Protokolima pise je najobicnija izmisljotina. Ko je stvorio Izrael - SAD, ko je prvi bio protiv? - SSSR. Ko je glavni saveznik Izraela kroz istoriju -SAD. Dakle kakve veze imaju Jevreji sa SSSR-om? Da li je vama poznato da je Satljin proganjao i zatvarao Jevreje skoro kao Hitler, zbog njihovih anti - sovjetskih stavova i kapitalistickih teznji. Ma vi ste bre carevi, vasa proseravanja su komedija, svaka vam cast.

 

Da ne idemo duboko nazad u istoriju, valjda znate kako je kod nas bilo posle drugog svetskog rata, nisi smeo reci da si Srbin, Goli otok, kaznjavao se svako za bilo koju sitnicu sto se tice nacionalnog isticanja, islo se u aps za pevanje patriotskih pesama itd. Svi smo bili jugosloveni, nikako Srbi.

 

Decko, ti nisi svestan koliko seres. Pa procitaj nesto bar malo bre. Za vreme jebene kraljevine je srpska nacija unistena i podredjena interesima tzv. jugoslovenske nacije. Kralj Aleksandar je taj koji je stvarno zabranio da se izjasnjavas kao Srbin. Za vreme popisa nisi smeo da se izjasnis kao Srbin jer bi isao u zatvor. On je zabranio i srpske narodne pesme. A sto se tice tih tvojih ''patriotskih pesama'' i partizanske pesme su patriotske, jer su ih pevali ljudi koji su takodje patriote i one nisu bile zabranjene posle 1945. Zabranjene su samo cetnicke i ustaske pesme. Vama ''velikim patriotama'' takodje nije poznato ni da je Srbija posle 1945 dobila drzavnost kao republika u sastavu DFJ odnosno FNRJ posle decenija potcinjenosti ''ideji Jugoslavije'' u kojoj je bila samo skupina banovina, kao i teritoriju vecu nego ikada u zadnjih nekoliko vekova. Istina je da su u KPJ postojale struje povampirenih ustasa i muslimana koji su hteli da pripoje Vojvodinu Hrvatskoj i Sandzaku da daju nezavisnost, ali to je sve vrlo brzo propalo. Nemam nameru da zastupam tu ideologiju, nisam na taj nacin politicki opredeljen, vec da vam dokazem koliko serete i da iznesem istorijske cinjenice.

Edited by Hell on Earth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prvo si rekao ovo gore, a zatim si se sam sebi posrao u usta ovim dole:

 

 

 

Procitao decko Protokole, dzepnu knjizicu, pa sad misli da je posisao svo znanje ovoga sveta.

 

Za tvoju informaciju, procitao sam vise knjiga nego sto si ih ti video u zivotu. Zato prestani da seres i glumis pamet kad pojma nemas.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jesi li ti lud?

 

Tako mozes da pricas sa nekim klincem, od mene bi odmah dobio takvu samarcinu da bi se okrenuo za 360 stepeni. Mada, ne prljam ja ruke sa svacim, mozda bi samo dobio nogom, to bi ti bilo dosta(taman da proverim da li sam se vratio u staru formu posle pauze :D )

To sto ti nemas pojma o nicemu i ne vidis ocigledne stvari, to je tvoj problem.

I ko je spomenuo Protokole? Ne stavljaj drugima rec u usta, to je glavna osobina gluposti i predrasuda a druge optuzujes za to...

I ko je spomenuo Nemce , Hitlera itd, ja nisam nista rekao o tome nityi je to nesto o cemu sam mislio. Dakle, opet lupetas jer si opsednut s tim...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tako mozes da pricas sa nekim klincem, od mene bi odmah dobio takvu samarcinu da bi se okrenuo za 360 stepeni. Mada, ne prljam ja ruke sa svacim, mozda bi samo dobio nogom, to bi ti bilo dosta(taman da proverim da li sam se vratio u staru formu posle pauze :D )

To sto ti nemas pojma o nicemu i ne vidis ocigledne stvari, to je tvoj problem.

I ko je spomenuo Protokole? Ne stavljaj drugima rec u usta, to je glavna osobina gluposti i predrasuda a druge optuzujes za to...

I ko je spomenuo Nemce , Hitlera itd, ja nisam nista rekao o tome nityi je to nesto o cemu sam mislio. Dakle, opet lupetas jer si opsednut s tim...

 

Ako je ovo tvoj odgovor na sve ono sto sam napisao onda bolje pokrij glavu od sramote. Kod vas se uvek sve svede na fizicki obracun jer ni za sta drugo niste sposobni i zato cete kurac da dobijete vlast ikada u istoriji. A mislis da bih te ja pustio da me bijes? :) A sta nisi citao protokole? A gde si drugde mogao da cujes ono sto si malopre rekao? Ili si mozda cuo od nekoga ko je citao, u tom slucaju jos gore. I jesi spominjao Nemce i trojni pakt, bilo direktno ili indirektno, boli me kurac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prvo si rekao ovo gore, a zatim si se sam sebi posrao u usta ovim dole:

 

 

 

 

 

 

 

Decko, ti nisi svestan koliko seres. Pa procitaj nesto bar malo bre. Za vreme jebene kraljevine je srpska nacija unistena i podredjena interesima tzv. jugoslovenske nacije. Kralj Aleksandar je taj koji je stvarno zabranio da se izjasnjavas kao Srbin. Za vreme popisa nisi smeo da se izjasnis kao Srbin jer bi isao u zatvor. On je zabranio i srpske narodne pesme.

 

Rekao sam ti smanjis dozivljaj i prestanes sa uvredama. Znam da si se hvalio da si bio budala kao klinac, nemoj to ovde ciniti i vredjati, stvarno nije u redu.

 

Da li sam ja mozda rekao da je kralj bio za Srbiju i da je kraljevina bila dobra za Srbe? NE! Da li sam ja rekao da je kralj radio dobre stvrai? NE! Opet stavljas drugima reci u usta, stvarno smesno! Ako sam rekao da je kod nas posle rata za vreme Tita bilo maltene zabranjeno reci da si Srbin, to ne znaci da ja mislim kako je kralj bio idealan i kako je kraljevina bila sjajna za Srbiju! Da li to mozes da shvatis? Ako kazem da crno ruzna boja, to ne znaci da ja obozavam belu boju i obratno, razumes? Ili da crtam mozda?

 

Dakle, lupio sam da jevreji imaju veliki i uticajni lobi u SAD? Kao i da su drzali sve po Rusiji, pa ih sad Putin malo zeza i salje u zatvor. Dobro, verovatno sam sve to izmislio zbog svojih predrasuda...Ili sam to procitao u Protokolima iako su oni navodno pisani 50-100 godina ranije u odnosu na ono sto ja hocu da kazem.

Sad reci da sam Protokolima procitao da je u Klintonovoj administraciji, na svim vaznijim mestima Jevriji, reci pa da sebi kazem da sam stvarno lud, jer uopste piskaram ovde sa tobom...

 

Uosstalom, ionako cu uskoro na trening pa cu se posle samo videti sta cete jos lupiti...

 

A decko gore je puno napisao a nista nije rekao, bio bi dobar filozof. Ja nisam bas neki matorac ali ipak pamtim dane jugoslovenstva, nije morao niko da mi prica o tome, pocetak osamdesetih vrlo dobro pamtim, pamtim i Titovu smrt, jesam bio vrlo mali ali imam sjajno pamcenje...

 

 

 

Ako je ovo tvoj odgovor na sve ono sto sam napisao onda bolje pokrij glavu od sramote. Kod vas se uvek sve svede na fizicki obracun jer ni za sta drugo niste sposobni i zato cete kurac da dobijete vlast ikada u istoriji. A mislis da bih te ja pustio da me bijes? :) A sta nisi citao protokole? A gde si drugde mogao da cujes ono sto si malopre rekao? Ili si mozda cuo od nekoga ko je citao, u tom slucaju jos gore. I jesi spominjao Nemce i trojni pakt, bilo direktno ili indirektno, boli me kurac.

 

To sam ti namerno rekao posto si se ti pravio opasan i huligan na ovom forumu, pa si nekima govorio kako uzivo ne bi smeli nista da ti kazu, zato sam ti rekao kako bi bilo jako lose da meni kazes u lice da sam lud. Necemo pricu ko je jaci, to je klinacki. Inace, retko se bijem, i kad se to desi, uglavnom su bile situacije ja sam a njih vise pa jednog gadno sredim a posle mene prebiju, znaci, ja nisam onaj za koga me smatras, koji su u fazonu idemo da bijemo slabije ili bijemo kad smo u grupi...

 

Otkud znas da li sam citao Protokole ili nisam? Mozda me jednostavno ne interesuje da odande nesto navodim?

Ima brdo knjiga , raspitaj se malo, nije tesko...

 

Trojni pakt sam spomenuo ne zato sto svrsavam na Nemce i Hitlera vec sam samo ukazao da bi bilo bolje da smo se drzali pakta i sacuvali ljude, kao sto su mnoge drzave uradile. Mi smo kao pobednici a najvise nas je izginulo, ko je onda tu lud? Rekao sam da smo ginuli za ciljeve Sovjete i Engleza, Engleza koji su i organizovali puc...Da li je jasno? To ne znaci da ja sad hocu da lizem bulju svakom Nemcu ili da svrsavam na njih, ako te bas interesuje, ne navijam za njih ni u sportu...

Pa mnogi koji su u DS ce ti reci da je za nas bilo bolje da smo ostali verni paktu, to ne znaci da oni vole Hitlera ili da su NS, ne budi bukvalista...

Edited by Strahinja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dakle, lupio sam da jevreji imaju veliki i uticajni lobi u SAD?

 

To nisam rekao da nije istina. Rekao sam samo da je povezivanje SSSR-a sa Jevrejima glupost.

 

 

To sam ti namerno rekao posto si se ti pravio opasan i huligan na ovom forumu

 

Ja se ovde nikada nisam pravio opasan i huligan. Ne znam odakle ti to. Jedino sto sam mozda malo ekstremnijh stavova, ali mangupiranje, kurcenje i slicne stvari su mi potpuno strane.

 

Pa mnogi koji su u DS ce ti reci da je za nas bilo bolje da smo ostali verni paktu, to ne znaci da oni vole Hitlera ili da su NS, ne budi bukvalista...

 

Pa kakve veze ja imam sa DS? Ti si mene pogresno protumacio, ja sam najveci pobornik totalitarizma i jednoumlja :)

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

To nisam rekao da nije istina. Rekao sam samo da je povezivanje SSSR-a sa Jevrejima glupost.

 

Da li znas koliki je jevrejski uticaj u Rusiji? Sad ih Putin malo zeza :mhihi:

Znam ja sta je Staljin radio, ne brini, citao sam dosta o tome...

Ali znam i ko su bili glavni likovi u revoluciji, da li ti znas?

A ima i raznih Jevreja, ako nisi znao, u tom grmu lezi zec ali to je vec druga prica i prilicno opsirna...

 

Nego, odosmo bas daleko od teme...

 

Da li vi uopste imate smisao zivota ili vas boli uvo za sve? Mislite li da se nesto moze promeniti ili smo svi nemocni i bolje da cutimo, prdimo, zderemo, pijemo pa sta bude bice? Ozbiljno pitam. Kad sam bio mladji, bio sam pun neke nade da se sve moze menjati, nisam siguran da sad to isto mislim, mada sam ja uvek optimista...

Ozbiljno, sta mislite o tome? To je tema, da zajebemo politiku...

Edited by Strahinja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja predlazem da se svi postovi koji nemaju veze sa smislom zivota (ukljuchujuci i moji) obrishu. Shto ne otvorite temu pa se tu pljujete i terate u pm ako mislite da je interesantno chitati.

 

Pa upravo sam i ja rekao da se vratimo na temu. Da li imamo uopste smisao zivota ili treba da nas boli uvo za sve?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da li znas koliki je jevrejski uticaj u Rusiji? Sad ih Putin malo zeza

 

Uticaj nesumnjivo postoji, kao i svuda u svetu. Nisam ja jedan od onih koji tvrde da je ZOG izmisljotina i jedna od ''besmislenih teorija zavere''. Ali to ne znaci da se SSSR i njegova istorija mogu poistovetiti sa cionistickim pretenzijama za svetsku dominaciju. I sam Putin je bivsi agent KGB, da je KGB imao neke veze sa Jevrejima, zar bi Putin danas radio to sto radi? Sto se tice ucesnika revolucije, jevreja je bilo, ali to uposte ne mora da znaci da je SSSR jevrejska zavera. Svaki nacionalista bi trebalo da ima veliko postovanje prema SSSR-u, jer je ta zemlja ujedinila Slovene i od njih stvorila mocnu vojnu silu. Nema jevreja u toj prici, SFRJ cak nije ni imala diplomatske odnose sa Izraelom, jer je podrzavala PLO. SSSr takodje nije imao diplomatske odnose sa njima. Kraj price na tu temu.

Edited by Hell on Earth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slazem se sa nekim stvarima, sa nekim ne ali to nije tema. Samo cu reci da smo mi jedini priznali muslimane kao naciju, sto je apsurd, nekako mislim da to ima veze sa necim ali dobro, o tome na nekoj drugoj temi...

 

Dakle, ja mislim da vecina nema smisao zivota osim da pije, jede, osnovne fizioloske potrebe plus materijalizam, gluposti tipa da kupim najnoviji model mobilnog jer sam onda kao sav bitan(nema veze sto skoro nikada nemam kredita) Banalan primer ali mislim da je tako...

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. ''Otac'' komunizma Karl Marks je bio Jevrejin, ako nisi znao...

 

2. Posle sloma carske Rusije, sve vodece funkcije su zauzeli Jevreji, u ogromnom procentu, to valjda znas...

 

3. Danas je jevrejski lobi ubedljivo najjaci u SAD, drze sve medije, zna se, ko drzi medije i finansije, taj drzi sve!

 

4. Da li treba da nabrajam imena Jevreja koji su bili u Klintonovoj administraciji koja je bombardovala Srbiju?

 

5. Dok vamo Izrael radi sta hoce i jos dobija milijarde dolara pomoci od SAD svake godine...Malo sumnjivo, zar ne?

1. Nemački Jevrejin, ako ti nisi znao.

 

2. Lenjin, Trocki... Dalje? Koji to svi? Po tebi su dva čoveka činila "ogroman procenat" na vodećim funkcijama. Rekoh ti već, kad nešto pričaš, argumentuj. Navedi mi imena svih funkcionera u Rusiji iz 1917. i reci ko je od njih bio Jevrejin, ako hoćeš da te shvatim za ozbiljno.

 

3. Isto tako su 1933 - 1945 "Jevreji držali svetsku ekonomiju". To su priče za malu (nacističku) decu.

 

4. Baš me interesuje.

 

5. Da Izrael radi šta hoće ne bi ga svaka šaka jada od terorista zajebavala. Zašto za vreme Sadama u Iraku nije bilo bombaša samoubica na svaka 2 metra? Zato što on jeste radio šta je hteo i niko nije smeo ni da prdne u celoj državi, a kamoli da raznosi decu bombama. Osim toga, ako ćeš verovati medijima, i Srbija dobija milijarde dolara pomoći sa zapada svake godine. Znači, Srbi drže ceo svet. E pa, malo morgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dvojica Jevreja u Sovjetskoj revoluciji? Ne budi smesan...

 

Evo spiska Jevreja umesanih u raspad SFRJ, naravno, sve ovo je plod moje bolesne maste. To sto su mnogi od njih otvoreno rekli da su Jevreji, to nema veze...

 

Nije ni cudo sto jevreji tako uspesno ostvaruju svoje ciljeve, kad ima ovoliko ljudi slepih pored ociju...Rade ljudi svoj posao, koriste svoj mozak i ja im moram cestitati na tome, ovce su za sisanje...

 

 

GEORGE SOROS САД Quantum фонд за ”отворено друштво” LAWRENCE EAGLEBURGER САД Бивши амбасадор САД у Југославији HENRY KISSINGER САД Бивши државни секретар САД WARREN ZIMMERMAN САД Бивши амбасадор САД у Југославији MADLEINE ALBRIGHT САД Државни секретар САД RICHARD HOLBROOKE САД Изасланик САД за бившу Југославију ALFRED (AL) GORE САД Потпредседник САД WILLIAM COHEN САД Секретар одбране САД SAMUEL BERGER САД Саветник за националну безбедност JAMES RUBIN САД Потпарол Стејт Дипартмента YBIGNEW BRYEYINSKI САД Бивши саветник за националну безбедност ANTONY LAKE САД Бивши главни саветник за нацио. безбедност WARREN CHRISTOPHER САД Бивши државни секретар PETER GALBRIGHT САД Бивши амбасадор САД у БиХ ROBERT GELBARD САД Изасланик САД за бившу Југославију JACKUES KLEIN САД Управник УН за сремско-бараљску област JOHN KORNBLUM САД Изасланик САД за бившу Југославију REGINALD BARTHOLOMEW САД Изасланик УН за бившу Југославију JOHN DEUTSCH САД Бивши ЦИА директор RICHARD KAUZLARICH САД Амбасадор САД у БиХ STUART EINSENSTAT САД Бивши помоћник Државног сек. за безбедност STEPHEN OXMAN САД Бивши помоћник Државног сек. за Европу RICHARD SCHIFER САД Амбасадор у Израелу, изасланик за ЈУ. IRA MAGAZINER САД Бивши главни саветник за безбедност MARAK GOULDING САД Подсекретар Уједињених Нација JEFFRY SAX САД Творац економског програма за Источну Евро. MAURICE GOLDSTEEN САД Институт за међународну економију ELIE WIESEL САД Нобеловац, захтевао бомбардовање Срба ROBERT FROWICK САД Шеф мисије ОЕБС у БиХ TIM GOULDIMAN САД Мисија ОЕБС у Хрватској DAVID BORNSTEIN САД Потпарол СФОР-а у БиХ TOM LANTOS САД Конгресмен, увек против Срба PETER TARNOFF САД Помоћник државног сек. за политичка питања KATTY MARTHON САД Председница Организације за слободу медија ROY GUTMAN САД Новинар, добио Пулицера за лажи о Србима DAVID KAPLAN САД Дописник ТВ мреже АБЦ из БиХ LARRY KING САД Чувени CNN водитељ WOLFF BLITZER САД Извештач CNN-а PETER USTINOV САД Познати глумац, рекао “Срби су ретардирани “ STEVEN SPIELBERG САД Познати редитељ и Србомрзитељ WESLEY KANNE CLARK САД НАТО генерал, ратни злочинац MALCOM RIFKIND Британија Бивши Министар одбране GERALD KAUFMAN Британија Члан Блерове Лабуристичке партије NIGEL LAWSON Британија Бивши Министар финансија DAVID HUNT Британија Комисија за борбу против антисемитизма SIR LEON BRITTEN Британија Председник GATT Комисије SIR ALFRED SHERMAN Британија Бивши саветник Маргарет Тачер PETER MENDELSOHN Британија Блеров сарадник, Министар трговине DAVID HANNEY Британија Британски амбасадор у УН NORA BELOFF Британија Дописник Observera MAURICE SAATCHI Британија Организатор студентског протеста у БГ '97. CARLOS WESTERNDORP Шпанија Претставник међународне заједнице у БиХ JORGE SAMPAIO Португал Председник Португалије RICHARD GOLDSTONE Ј. Африка Бивши председник Хашког Трибунала BRONISLAV GEREMEK Пољска Администратор ОЕБС GIANI DE MICHELLIS Италија Бивши Министар спољних послова RUPERT MURDOCH Аустрал. Медијски магнат JAMES WOLFENSON Аустрал. Председник Светске банке EUGEN LANSKI Чешка Потпредседник Чешке републике HENRY WEINNANS Холандија Бивши Министар спољних послова PETRU ROMAN Румунија Бивши премијер, вођа Демократске партије GYORGY KONRAD Мађарска Председник Светског ПЕН клуба EDGAR BROMFMAN Канада Председник Светског Јеврејског конгреса SIMON WIESENTAL Аустрија “ловац на нацисте” TEDDY KOLEK Израел Градоначелник Јерусалима, мрзитељ Срба SIMONE WAIL Франц. Бивша предсдница Европског Парламента ROBERT BADINTEUR Франц. Председник чувене “Бадинтерове комисије” BERNARD-HENRY LEVY Франц. Филозоф, предводник групе србомрзитеља ANDRE GLUCKSMAN Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа JACQUES DERIDA Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа ALAIN FINKELKRAUT Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа LORAIN FABIUS Франц. Бивши Премијер TANSU CILER Турска Бивша Премијерка DANIJEL COHN-BENDIT Франц. Вођа студентског протеста из 1968. GABY GLUMAN Шведска Председница шведског ПЕН клуба JACQUES ATALLY Франц. Председ. Европске банке за обнову и развој RICK SALUTIN Канада Писац, Учесник студентског протеста у БГ '97. JOSEF “JOSHKA” FISHER Немачка Министар спољних послова HELMUTH KOHL Немачка Бивши немачки Канцелар FREIMUT DUWE Немачка Изасланик ОЕБС за слободу штампе LUC LEVY Франц. Директор Француског културног центра у БГ BERNARD KUSHNER Франц. Србомрзитељ, увек са непријатељима Срба JACK LANG Франц. Бивши Министар културе LAYAR MOJSOV Македонија Високи функционер бивше Југославије MICHAEL FRIDMAN Немачка Саветник бившег Канцелара Кола ISRAEL KELMAN Аустрија Власник 51% Пљачкашке Дафимент банке MARGARET KOCH Швајцарска Председница Швајцарске конфедерације BORIS YELTSIN Русија Бивши председнк Русије YEGOR GAIDAR Русија Бовши Премијер ANDREY KOYIREV Русија Бивши Министар спољних послова SERGEY KIRIENKO Русија Бивши Премијер (1998.) YEVGENI PRIMAKOV Русија Бивши Премијер (1999) ALFRED KOCH Русија Бивши заменик Премијера (до 1997.) ANTHOLY CHUBAIS Русија Бивши Јелцинов саветник GENADI BURBULIS Русија Бивши Министар финансија (код Гајдара) VLADIMIR ZYRINOVSKY Русија Вођа Либерално- демократске партије Русије GRIGORY YAVLINSKY Русија Вођа блока Јаблоко (партије центра) MICHAEL ZADORNOV Русија Министар финансија (код Примакова) SERGEI STEPASHIN Русија Министар унутрашњих послова SERGEI LAVROV Русија Амбасадор Русије у Уједињеним Нацијама BORIS BEREZOVSKY Русија Билионер, медијски магнат BORIS NIEMTSOV Русија Бивши раменик Премијера Кириенка ALEXANDER RUTSKOY Русија Вођа побуне у Руском парламенту PETER AVEN Русија Бивши Министар спољне трговине MIHAEL FRIDMAN Русија Банкар, са Авеном сувласник Алфа банке VLADIMIR GUSINSKY Русија Медијски магнат, перд. Руског Јеврејског Конг. MICHAEL HODOROVSKY Русија Менатеп Банка ALEXANDER SMOLENSKY Русија Престоничнаја Банка VITALY MALKIN Русија Руска Кредитна Банка VLADIMIR YASIN Русија Министар економије (код Черномирдина) ANTOLY SOBCHAK Русија Градоначелник Санкт- Петерсбурга YULLY VORONTSOV Русија Бивши амбасадор Русије у УН YEFIM ZVIAGILSKY Украјина Бивши Премијер SONJA LICHT Југославија Председница Сорош фонда за Југославију CZESLAV MILOS Чешка Нобеловац, тражио бомбардоваље Срба DAVID KALEFF УСА Саветник за јавне односе код Милана Панића LASLO SEKELY Југославија Дописник многих Сорошових издања

Edited by Strahinja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Lucy_Black

Hmmm.... vrlo je zanimljivo pratiti ovu temu... Od smisla zivota do toga da Jevreji drze ceo svet.

Btw. obozavam sve te teorije zavere, narocito zato sto one sve imaju smisla koliko i da Spajdermen i ja pijemo caj svaki dan u 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm.... vrlo je zanimljivo pratiti ovu temu... Od smisla zivota do toga da Jevreji drze ceo svet.

Btw. obozavam sve te teorije zavere, narocito zato sto one sve imaju smisla koliko i da Spajdermen i ja pijemo caj svaki dan u 5.

 

Niko ne govori o teoriji zavere, ako je bar pola tih likova priznalo da su jevreji, ja ne znam sta ti vise treba da ukapiras neke stvari. Rade ljudi svoj posao i rade ga jako dobro. Ovce su za sisanje...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Brainsaladsandar Guuuz
Care!!! Ovo je najpametnija izjava u ovoj temi....smejao sam se ravno 5 minuta...

 

pa to je pravi smisao života - sranje u raznim izdanjima

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ti si debil kome se na sve strane prividja nacizam, posto to stalno forsiraju u svim medijima...Kakve veze ima NS sa recimo sovjetskom revolucijom? Mislim da je NS nastao malo kasnije...Zato debilu ne pravi se pametan...Idi da razglabas o omiljenim benmdovima, mozda tu budes imao vise uspeha...

I ko ti je rekao da sam ja NS? Zato sto kazem da Jevreji imaju jak lobi? Stvarno si smesan, tipican primer kako mediji uticu na coveka a vamo meni kaze da sam podlozan propagadi...

 

Procitaj od Jase Tomica Jevrejsko pitanje, samo nemoj da ga optuzis da je NS, posto je to pisao u 19.veku, cisto da ne ispadnes jos gluplji nego sto se predstavljas...

 

A da, mozes i Dostojevskog da procitas, pa reci da je i on Hitlerov sledbenik :)

Edited by Strahinja

Share this post


Link to post
Share on other sites

band%20photo%202007--2%20copy.jpg

 

Ovaj levo je Jevrejin, stoga je kriv za raspad SFRJ, u čemu mu je svesrdno pomogao Srbin koji stoji desno, znači domaći izdajnik. Ovaj u sredini je Kanađanin, dakle gadni zapadnjak koji je tu isto umešao svoje prste.

 

Jel veruješ i u to?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...