Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1748195
Pa kad ne znamo drugacije, nego bunarimo...

Thule, nisam ja pesimista, samo realan, i uopste se ne uzbudjujem vise zbog nasih rezultata, dosta sam se ja nervirao, te zvezdice su pune para i sigurno lakse podnesu poraz od nas, glupo je na njih trositi zivce, ko ih jebe...

Потпуно се слажем.

Свака ти је на месту ... а и свака ти дала. :D

• Replies 8k
  • Views 377.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odprilike ovo:  

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kum je izneo cinjenicu po kojoj ti nemas pravo da seres o igracima koji seru protiv srba,a to je da navijas za klub ciji je trener javno podrzao primanje Kosova u UEFU i samim tim priznao nezavisnost

comment_1748205

Ne bojim se ja Francuza. Nisu nas u prethodnim kvalifikacijama nijednom dobili Portugalci i Poljaci, mi gubimo protiv autsajdera. Treba se paziti Austrijanaca, Litvanaca, ja se bojim njih, a za Francuze prognoziram jednu ikscinu. I naravno da cemo sa jednim napadacem na njih, suludo je turiti dvojicu.

comment_1748224

Капирам да ће бити 4:0 за Петлове и да ће Доменек спасити гузицу. :) Ми наравно бангави, не умемо да повежемо три паса а да се Пантелић не спетља (или Красић, уписати по жељи), нит' имамо везни ред нит' нападаче (јер ће, наравно само Жигић бити у нападу), а ови, што каже Влада, кад крену брутално са средине, нек' нам је Бог у помоћи.

comment_1748225

Pa tako nesto...iako,pizdolizci su to,ne treba nikada potcenjivati njihove kvalitete.Ako i izgube nasi,nije to sramota.Samo da ne gube bodove protiv Litvanije (e sa njima ce biti zajebano),Austrije i slicne boranije.E tu ce se odlucivati plasman i to ce biti zajebano.

comment_1748707

Crno bela fotografija, pa ti se pričinjava. :mhihi:

Znam da je bio šmeker veliki, pogledaj taj sneni pogled ... Rocky Balboa da mu pozavidi.

U ono vreme ga juriše i ciganke i grobarke... i mlade, a bogami i stare galantne gospođe.

Čak i ćerka druga saveznog sekretara, nije bila imuna na taj nesvakidašnji šarm, kojim i dan danas zrači & pleni.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.