Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 376.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odprilike ovo:  

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kum je izneo cinjenicu po kojoj ti nemas pravo da seres o igracima koji seru protiv srba,a to je da navijas za klub ciji je trener javno podrzao primanje Kosova u UEFU i samim tim priznao nezavisnost

comment_2252568

Joj kako su me obradovali. Prvo kazna za maloumnu vladu Srbije, a sada kazna jos maloumnijem fudbalskom savezu. Picketine oterale Antica legendu, ali zato nece jebati!!!

comment_2252572

Polako ljudi sa osudama, mozda je i Kuruz medju njima...

Jesu ispali sabani veceras, dobro je sto se nisu sibali sa murijom, odnosno ni sa kim. Za poruku koju saljemo svetu mene zabole kurac. Kakvu poruku Hrvatske konstantno (daleko gori) navijaci Dinama salju, i sta na kraju njihovoj drzavi fali? Svabe, Poljaci, Madjari, pa i Srbi im redovno dolaze na more. Sta Grckoj fali? Pogledajte kakva su sranja, daleko veca, pravili ove godine? Sta imaju od te negativne slike u inostranstvu? Ne opravdavam onog istetoviranog teroristu, ali tisina bre kompleksasi! Rezonujete mi tu i cvilite kao neke sveze izblajhane tetkice...

Edited by MassimoSavic

comment_2252576

Uz duzno poshtovanje - i ja navijam za Zvezdu, ali si ti debil. Nikad se ne javljam na sportu, samo pratim, ALI - simpatichno do skoro, ali si ti preterao u svemu.

Priznaj da te je najvise bolelo ovo za pedere . Kolko se secam ranije su te banovali jer si opravdavao bombardovanje Jugoslavije . Sedi 1 !

comment_2252579

Prvo treba izbaciti svu mafiju i lopove iz saveza pa se tek onda obracunavati sa huliganima. Problem je u savezu tj. u korenu kurca u kojem je nas fudbal.

comment_2252584

Još da sam ja pravio poster a ne preuzeo sa Vukajlije, ne bi ti ispao glup sada.

Pa ti si ga preuzeo a ne ja ... Mene bi bilo sramota da okacim nesto gde pise Srpski i ne shvaceni ili kako vec pise ...

comment_2252600

gledao Crnogorce, imali i jednu prečku. Dobro su Englezi prošli, a Srbija sad da uči od bivše braće kako se igra za svoju zemlju.

comment_2252604

Polako ljudi sa osudama, mozda je i Kuruz medju njima...

Jesu ispali sabani veceras, dobro je sto se nisu sibali sa murijom, odnosno ni sa kim. Za poruku koju saljemo svetu mene zabole kurac. Kakvu poruku Hrvatske konstantno (daleko gori) navijaci Dinama salju, i sta na kraju njihovoj drzavi fali? Svabe, Poljaci, Madjari, pa i Srbi im redovno dolaze na more. Sta Grckoj fali? Pogledajte kakva su sranja, daleko veca, pravili ove godine? Sta imaju od te negativne slike u inostranstvu? Ne opravdavam onog istetoviranog teroristu, ali tisina bre kompleksasi! Rezonujete mi tu i cvilite kao neke sveze izblajhane tetkice...

čiji je ovo dupli nalog, da mi je znati

u svakom slučaju, nikad gluplji nik i nikad bolja spika. Odličan post.

Više su mi preko kurca došli ovi što se šlogiraju od par navijača u Italiji.

comment_2252609

RTS1 De Niro i Al Pacino , RTS2 zabarski film , sta je RTS Digital Toto Kotunjo ? Zavera ljudi :D

Ispravka. Nije film nego serija. :mhihi: Sve je ovo moji dragi prijatelji vec isplanirano. Kao i sve ostalo. Zato samo bez nervoze.

comment_2252621

jebes mu mater, eno B92 uveo vanrednu situaciju, u picku materinu kao da je zemljotres pogodio Srbiju, vec nam javljaju vesti kako BBS pravi specijalnu emisiju o nama...a ovamo Hilari kaze da cemo bidnemo lideri u regionu...najbolje je ugasiti TV...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.