Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

sa indeksa :haha: :haha: :haha:

Šteta što organizaciju nije dobila Hrvatska s Mađarskom. Sada bi umjesto ovih pedera pjevao

thompson_koncert2-300508.jpg

 

i ja mislim....od vas bi se i dalo ocekivati da nekog pedera stavite da pjeva

Edited by Mita

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slovenci slucajno prodjose na SP,samo trenutni nalet forme,ne brinem se za njih.Zabari jesu slabiji nego obicno ali sa njima se nikad ne zna,zgadija vatikanska.Irci mogu biti zajebani kod njih,cenim da kod nas nece nista da urade.Uglavnom,sve zavisi od nas.Objektivno mozemo da prodjemo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma dobro je da smo dobili one retardirane irce,severne...prolazimo sto posto...najverovatnije kao prvi...lepo rekao antara da italijanima dolazi smena generacija...meni pun kurac vise farana...od sto utakmica ce jednom i protiv nas morati da naprave iznenadjenje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno,trebali bi mi i zabare da tucemo bez problema,posto su oni teski krs.Ali,sa njima si nikada ne zna,videcemo.

 

Realno, možeš li da se setiš kada smo poslednji put u nekim kvalifikacijama, ili u završnici nekog prvenstva, tukli glavnog konkurenta za prvo mesto u grupi (nosioca grupe, ili ekipu iz drugog šešira, ako smo mi bili nosioci)? Ja se jedva sećam. Bilo je to još u vreme SFRJ, kada sam tek počinjao da pratim fudbal. U pitanju je bila 1990. godina i kvalifikaciona utakmica protiv Danske, za Evropsko prvenstvo. Tukli smo ih 2:0 na njihovom terenu. Oni su posle nas dobili na našem terenu 2:1, ali smo završili kao prvi u grupi, da bi nas Danci posle zbog sankcija zamenili na prvenstvu i osvojili titulu evropskog šampiona. Posle toga smo u svakim kvalifikacijama uspevali da u dve utakmice izvučemo najviše po dva boda protiv najjačih ekipa. Najpre sa Španijom poraz i nerešeno, pa sa Hrvatskom dva nerešena, sa Rusijom poraz i nerešeno, sa Italijom dva nerešena, sa Španijom dva nerešena, sa Portugalom dva nerešena i sa Francuskom poraz i nerešeno. Dakle, kad se naši budu naučili da igraju napadački protiv ekipa iz svetskog vrha, imaće veće šanse i da neku od njih pobede, a onda će biti i jače podloge za optimizam. Ovako, tradicija nam ne daje osnov za takav optimizam, pogotovo protiv Italije, koja je majstor za izvlačenje nerešenog i onda kad igra znatno slabije od protivnika. Tako da mislim da će i sada biti presudne utakmice protiv ostalih protivnika, a tu igramo po principu toplo-hladno. U jednim kvalifikacijama tučemo sve, a naši konkurenti dožive neprijatna iznenađenja, ali u sledećim se mi okliznemo, i to protiv najvećih autsajdera, poput Kazahstana i Azerbejdžana. Videćemo, ja bih najpre da pogledamo šta će biti na Svetskom prvenstvu, ako tu naši prelome i počnu da igraju kako treba, mogu i da razbiju tradiciju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da je tu samo ona uspravna linija,bili bi do jaja...ovako zaista kao da smo danci.

 

@Princ

Generalno se slazem sa tobom i u pravu si...ali ja jednostavno imam neki osecaj da smo napokon kompaktna i dobra ekipa i da vise nema zajebancije.No jebiga,mozda gresim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...