Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.4k
  • Views 370.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kojih bre pičaka bre pa dokle više   daj neke slike da vidimo ko su te     video sam te uživo, imaš stomačinu, masnu kosu i 150 cm visine i klasičan pogled pogublenog metalca KOJE PIČKE BRE DOKL

• MissionVao
    MissionVao

Imate srece sto je Uskrs a ja sam veliki vernik Jos Zen da okaci pa da dovrsimo offtopic? Ko ne kapira da se zezam nije zasluzio da gleda slike

• Antikristina
    Antikristina

Е'о и мене. Ја гледам и се само смешкам јер сам много ружна кад дакфејсујем.

comment_1622240

Da glanca, polira, voskira ..... zakon.

Inace ko zivi u Bg i koristi gradski prevoz svakodnevno, nikako mu ne preporucujem dugu kosu, ja imam kratku pa svaki dan moram da je perem jer pokupi mirise izduvnih gasova iz autobusa :(

comment_1622284

Haha, pa nije, vidi se da nije sveze oprana po temenu :D

Inace lepa je boja, malo je tamnija nego ranije koliko vidim?

Volim tu kombinaciju kod zena svetla kosa - tamne oci :da:

comment_1622288

Ma salim se i ja malo naravno. Vidi se da je oprane pre mozda dan, dva... Poenta je u tome sto je morala da napomene da slucajno ne pomislimo nesto. :D

Meni su se vala duge kose smucile, zadnjuh 5 godina stalno ista frizura, osim sto sam imala shishke jedno vreme. Sad su konacno porasle, pa sam skratila kosu do negde ispod usiju i ponovo se vratila u crvenu. Pitam se kad cu se konacno odluciti izmedju crne i crvene. <_<

comment_1622291
Meni su se vala duge kose smucile, zadnjuh 5 godina stalno ista frizura,

Znam na sta mislis i ja sam dugo imala dugu dugu ravnu kosu a onda prvo sam je skratila pozadi skroz, pa onda posle godinu dana jednu stranu, pa sad je ta strana porasla, i kosa mi je sada negde do ramena jednaka sa obe strane, ali pozadi i dalje kratim na neka tri meseca

comment_1622298
Znam na sta mislis i ja sam dugo imala dugu dugu ravnu kosu a onda prvo sam je skratila pozadi skroz, pa onda posle godinu dana jednu stranu, pa sad je ta strana porasla, i kosa mi je sada negde do ramena jednaka sa obe strane, ali pozadi i dalje kratim na neka tri meseca

Pa tako i ja imam nesto. Pozadi je malo kraca. Ocu da je pustim negde do ramena, pa cu skroz da je izravnam. Muka mi je vise od odrzavanja duge kose. Dodatna muka je jos ako je farbas godinama kao sto ja radim, a imas tanku kosu. Pa jos ako ti se brzo masti, pa moras svaka 2 dana da je peres. <_<

comment_1622438
3. Oni samponi protiv peruti, zatim Wash and go i slicno, jer to otkloni perut a unisti kosu. Za perut je najbolji zeleni Neutro Roberts.

gresis!ja koristim WaG protiv peruti...otklanja perut kao besan, a i kosa je dobra, tj. nije unistena, kako kazes

comment_1622489
Koliko ja znam, teme je pozadi. Ova slika je spreda. I dalje mi nije jasno kako vidis teme. :confused:

Da ga jebem, teme je sva koza koju pokriva kosa iliti skalp :)

Kad ti na preparatu za kosu pise utrljati dobro u teme ti trljas samo zadnju stranu glave? :confused:

comment_1622493
Fuj.

Volim ljude koji cuvaju svoju kosu, ma da li ona bila kratka ili duga.

Frizure su nesto sto stalno menjamo, ili sto se menja i samo od sebe.. :D

Jedna od najkvalitetnijih kosa u metal muzici:

mustaine.jpg

Pu bre Zmajo :P, a ja :D :D :D?

comment_1622498
Ne farbam je cesto, ali imam tanku kosu, i uzasno se brzo masti.... :icon_ne:

+1.. Duzina smeta jer bukvalno otezava kosu, tako da se jos vise slepi i gubi volumen. :( Ja sam vec navikla da je perem svaki drugi, nekad i svaki dan. Farbam se na mesec dana otprilike..

A kad izraste pa razdeljak bude svetlosmedj, a ostatak kose crn.. :violent:

Edited by Symbolica.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.