Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.4k
  • Views 368.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kojih bre pičaka bre pa dokle više   daj neke slike da vidimo ko su te     video sam te uživo, imaš stomačinu, masnu kosu i 150 cm visine i klasičan pogled pogublenog metalca KOJE PIČKE BRE DOKL

• MissionVao
    MissionVao

Imate srece sto je Uskrs a ja sam veliki vernik Jos Zen da okaci pa da dovrsimo offtopic? Ko ne kapira da se zezam nije zasluzio da gleda slike

• Antikristina
    Antikristina

Е'о и мене. Ја гледам и се само смешкам јер сам много ружна кад дакфејсујем.

• Author
comment_1625031
Ja imam kosu do ramena, iz prostog razloga jer mi roditelji ne daju da je pustim vise...

i meni ne daju ali ja im se protivim pa cemo videti dokle cu uspeti da pustim.........

Ma roditelji seru dok ne vide da si cvrsto odlucan za nesto i onda batale...

comment_1625044

Ja svog sincica ne dam na sisanje,samo krajevcici po malo.Muzevljevi roditelji malo seru po tom pitanju,al ko ih sisa.Nisu mu oni roditelji.Dete ima prelepu loknastu kosu i greota je da ga sisamo kad mu bas slatko stoji.Nema jos ni 4,pa se pitam kolika ce mu kosica biti dok napuni 10 ili 15.Ako,naravno,u medjuvremenu sam ne odluci da se osisa.

comment_1625055
Ja svog sincica ne dam na sisanje,samo krajevcici po malo.Muzevljevi roditelji malo seru po tom pitanju,al ko ih sisa.Nisu mu oni roditelji.Dete ima prelepu loknastu kosu i greota je da ga sisamo kad mu bas slatko stoji.Nema jos ni 4,pa se pitam kolika ce mu kosica biti dok napuni 10 ili 15.Ako,naravno,u medjuvremenu sam ne odluci da se osisa.

E to je prava mama! :rockdevil:

:mrgreen:

comment_1625069

Nase se bake nisu nikad opterecivale kosom.Operu je peracim sapunom,osuse na suncu i spletu u pletenicu,pa im je uvijek bila gusta i do dupeta. :confused:

Moramo to probati,mozda uspije.

Hahaha kako bi bilo oprati nase farbane kose peracim sapunom! :) To bi voljela vidjeti!

comment_1625072
Nase se bake nisu nikad opterecivale kosom.Operu je peracim sapunom,osuse na suncu i spletu u pletenicu,pa im je uvijek bila gusta i do dupeta. :confused:

Moramo to probati,mozda uspije.

Hahaha kako bi bilo oprati nase farbane kose peracim sapunom! :) To bi voljela vidjeti!

Ja sam bar 2 puta do sada rekao da sam cuo da je taj sapun dobar protiv peruti i niko nista.

comment_1625074

@pranje peracim sapunom: Jedan od najgorih osecaja na svetu... kao da dlake nisu od dlake nego od gumice za tegle pa se non stop lepe (jer postanu nekako suve i hrapave), kidaju, uzas. Mada duvanje u dzak pun praska za pranje je bilo jos gora ideja :)

Edited by Double Fire

• Author
comment_1625089

a po čemu je to prava mama??? najbolje je pustiti maloga da sam odluči, kad malo poraste, da li će se šišati ili ne, a ovo sad je kao da mu naređuju da se ne šiša, kao što nekima roditelji brane da puštaju kosu......

Ipak mislim da je bolje da klincu raste kosa pa kad napuni 10-15 godina lako ce se osisati ako mu smeta a ako ne ima da bude neprevazidjeni kosjaner! ;):pivopije:

Ja sam bar 2 puta do sada rekao da sam cuo da je taj sapun dobar protiv peruti i niko nista.

Sisus, uzNi vojni medicinski sapun k'o moj cale, ha ha! Ima kosu kao zicu jaku! :lol:

comment_1625118
a po čemu je to prava mama??? najbolje je pustiti maloga da sam odluči, kad malo poraste, da li će se šišati ili ne, a ovo sad je kao da mu naređuju da se ne šiša, kao što nekima roditelji brane da puštaju kosu......
Nisi dobro procitao.Ne namecem ja njemu nista.Sad je mali pa mu je ok,al kad poraste moci ce da nosi kakvu god frizuru pozeli,samo mislim da ce mu ovako biti bolje ako se odluci za dugu kosu.
comment_1625306

Ja svoju kosu vishe ne farbam x)

Do polovine ledja je narasla zdrava je,gusta,ima samo par pramenova da su ispucali (ne znam na koju foru Oo) i zadpvpljna sam skroz ^^

A od preparata koristim gliss kur shampon,balzam,ono sranjce za rashcheshljavanje i aurine kristale x)

comment_1625413

tako meni cale sere po ceo dan da ce da me sisa i sl...

btw, boka, sta predstavlja ovaj avatar tvoj?? :puke: :puke: :puke:

Edited by Amon-Ra

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.