Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.4k
  • Views 379.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kojih bre pičaka bre pa dokle više   daj neke slike da vidimo ko su te     video sam te uživo, imaš stomačinu, masnu kosu i 150 cm visine i klasičan pogled pogublenog metalca KOJE PIČKE BRE DOKL

• MissionVao
    MissionVao

Imate srece sto je Uskrs a ja sam veliki vernik Jos Zen da okaci pa da dovrsimo offtopic? Ko ne kapira da se zezam nije zasluzio da gleda slike

• Antikristina
    Antikristina

Е'о и мене. Ја гледам и се само смешкам јер сам много ружна кад дакфејсујем.

1. Hvala Shamandalie za pp

2. Dobili su ponovo Ultra Dolce kolekciju pa sam kupila po par pakovanja da imam zalihe. Neverovatno, ovih mesec dana sam premostila sa Niveom, sad kad sam se vratila na ove sampone razlika je neopisiva.

3. Jel' ima neko preporuku za salon koji je na potezu Zemun,NBG a da je ok za sisanje.

mali off, ali koristan:

Uprošćavanje suglasničkih grupa:

Glasovi t i d se gube ispred dž, ć, č, c i đ (slivenih, afrikata): zalistak/zalisci (ali i zalistka), listak/liska, naprstak/naprsci (ali se dopušta i naprstka) i sl.

idi ganjaj one sto misle da je 'jer' upitni oblik :):P

:) S njima ne komuniciram, kamoli* da ih ganjam :)

*veznik, s toga je "li" sraslo :)

Edited by Kokopelli

Stoga, ne s toga. :P

Mrzi me da radim ono što bi trebalo da radim. Stoga hipertrofija postova. Istovremeno, njihova devalvacija. Kad god mnogo govorim, to je zato što su mi misli smušene. Ali moram da se oslobodim nekih misli, prave mi buku u glavi. Nemam vremena za buku.

------

Ju, nisam ni vidjela. Shameonme.

kosa.

darn opet sam zaboravila da obnovim zalihe šampona.

potroših konačno onaj gliss kur hair repair, odličan je bio.

25254.jpg

Edited by eileen

Sutra idem na šišanje... Nisam se šišao od prošlog maja, sad ću samo malo da skratim krajeve...

Grozno? hahah na kojim si ti drogama...

Sta bih dao da dodrujem ovakvu kosu, jbt...

Na Exitu ne znam baš koje godine vidjela sam djevojku sa kosom do cipela, tj. martinki :)

Svaka tebi chast ako ti se ono stvarno svidja!

no, ukusi..  :pivopije:

Dobro to stoji, ali ko jos ne moze da voli dugu,lepo opranu, ravnu kosu..

al ok ;)

:pivopije:;)

Na Exitu ne znam baš koje godine vidjela sam djevojku sa kosom do cipela, tj. martinki :)

jbt, mene zanima kako oni to peru/sushe/ne daj boze feniraju x)

i kako zive sa tim, znash ono kako sede, spavaju, idu u wc  :lol:

e, da, volim ja dugu kosu, pogotovu ravnu, ali ono je previshe za moj ukus.

Imao sam devojku koja je imala kosu do dupeta, cak i malo duzu, i to jako gustu, medjutim ona to na neku foru sve smota u jednu jako malu pundjicu i dovidjenja, toliko o zivotu s tim. :D

Edited by Talvi

Nikad mi nece biti jasno, zasto vezuju kosu kada imaju predivnu (oni koji imaju)...

I stalno se borim da im dokazem, da svakoj devojci bolje stoji pustena kosa nego je uviju u rep iliti sta ja znam...

Zato što se na taj način kosa štiti. Kako drugačije da kosa bude lepa i zdrava ako ti je toliko dugačka?

Od sunca, vetra, torbi, autobusa, prozora od kola, itd itd - ako je puštena, strada.

Da ne pričam o praktičnim aspektima života sa dugom kosom :)

Znaju one to, ali im je u svakodnevnom zivotu lakse kad je vezana, narocito kad je tolika. I ja ovo moje sranje na glavi uglavnom drzim vezano a mogu samo da zamislim koliko je zajebano kad imas nesto mnogo dugo i gusto... :D

Pa i kada je vezujete i onda je osecujete...

Ovo jednostavno nije tačno. Postoji milion načina da se kosa veže "bezbedno" i isto tako milion loših načina da se veže.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.