Jump to content

Kosa


....

Recommended Posts

jastučnice treba bre menjati redovno i jastuke prati, i zbog lica. koliko mi se puta samo desi kad sam mnogo umorna da zabalavim pa sad sve to što ostane tu, čeka iduću noć, jel' te :D

 

na koliko samo stvari ne obraćamo pažnju kad je higijena u pitanju, a ovamo smo kao gadljivi nešto... pih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa znas kako, kad bih poceo da detaljno mislim o tim stvarima, sumnjam da bih ikome vise pruzio ruku :) Jebi ga, stari dobri prljavi zivot ;) Nego, vec par meseci krecim, farbam i svakodnevno se izlazem kojekakvim isparenjima. Rezultat - kosa mi odjednom zestoko opada. Sranje.

 

 

 

 

Edited by Tomislav Sawyer

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ne razumem italijanski, nego, jel ima to u crvenkastoj boji?

 

E da, meni je frizerka rekla da nema šanse da iz crne pređem u crvenu ako ne izblajham prethodno kosu... WRONG! Može da se pređe ali proces traje postepeno. Neka traje i malo duže, više volim tako nego da mi kompletno sprži kosu.

 

Maslinovo ulje je zakon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

uhvatih negde na pola prichu o kratkoj kosi...nekim devojkama kratka kosa tako dobro stoji, da bi ih duga samo unakazila

 

 

Da, potpuno si u pravu. :da:

 

 

Ja sam imala i kratku i dugu kosu, i ukapirala sam da mi najbolje stoji-sredina. :mrgreen: Trenutno mi je kosa do ramena, jos malo da poraste, i to je to.Odrzavam tu duzinu, mada mnogi kazu da mi je dobro stajala i kad je bila do pola ledja.

 

Uglavnom, ne "maltretiram" kosu preparatima, nema potrebe.Jedino stavljam lak, i ponekad je uvijam onim matorim elektricnim aparatom :) , al to retko, jer i inace nije sasvim ravna, a tek kad izadjem na kishu nacisto "bukne". :) Ranije sam je tapirala, sad retko.Imam relativno "dobru" kosu, jedino je problem sto se brzo masti. :rolleyes:

 

Nikada se nisam farbala, mada sam vise puta razmisljala o tome, ali, ipak ostajem pri crnoj boji. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...