Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 88
  • Views 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Zlabog Promotions Proudly presents:   Warbringer + Nadimac + Putrid Blood   17.11. Belgrade,Serbia   More info soon!"

• bice thrash maskr godine   eto cisto da nekukaju posle ljudi kako nas bendovi zaobilaze

• http://www.youtube.com/watch?v=Jiizfl9exHM

comment_1628972

Odlicna album, bas old school thrash bend, ali malo kopiraju Sodom, i ostalu kompaniju iz Nemacke...Ali ok!

Nisam ga za dzabe skidao, i veoma je slusaljiv album!Postace ovo mnogo velik bend, mada vec jeste...Idu na turneju sa Napalm dEath i Suffo po evropi i po americi sa nekim gigantima isto idu...

• 8 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
comment_1989173

kopiraju sodom i nemce :uhoh: ja obozavam nemacke threshere ali ovo je go kurac, ne vidim nista sto bi previse licilo na teutonce..... vokal je core-ovski sto je najgore od svega, nisam pustio ni jedan album do kraja... ne svidja mi se ni najmanje..

ima brdo boljih novijih thrash bendova za mene: bastardator, redimoni, skin slicer...

:pivopije:

comment_1989176
kopiraju sodom i nemce :uhoh: ja obozavam nemacke threshere ali ovo je go kurac, ne vidim nista sto bi previse licilo na teutonce..... vokal je core-ovski sto je najgore od svega, nisam pustio ni jedan album do kraja... ne svidja mi se ni najmanje..

ima brdo boljih novijih thrash bendova za mene: bastardator, redimoni, skin slicer...

:pivopije:

Tesko da kopiraju nemce. Pre bi se reklo da kopiraju Dark Angel.

comment_1989180

pa to kazem, ni blizu oceva iz nemacke...

evo ovde je spomenuto

Odlicna album, bas old school thrash bend, ali malo kopiraju Sodom, i ostalu kompaniju iz Nemacke...Ali ok!

Nisam ga za dzabe skidao, i veoma je slusaljiv album!Postace ovo mnogo velik bend, mada vec jeste...Idu na turneju sa Napalm dEath i Suffo po evropi i po americi sa nekim gigantima isto idu...