Posted July 4, 200223 yr comment_70187 Znate li nesto o ovom bendu??? Ja sam videla samo 1 live snimak Touch The Wind i zvuci kao zanimljiv power zvuk.... vasi komentari...???
July 5, 200223 yr comment_70217 Ja imam njihov prvi i jedini album "Toch the Wind", ali na ploci.Kada sam ih prvi put cuo jos kao klinac bili su mi strava, ali se to vec do sada izlizalo. Inace, pevac Demoniaca je pevao u Tornadovoj pesmi "Comming of the King".
July 5, 200223 yr comment_70220 I ja kazem, davno je to bilo. To je nekad zvucalo dobro, ali u moru danasnjih bendova - tesko. I bend se zove Demoniac, naravno...
July 5, 200223 yr comment_70386 super bend, i oni su u sustini thrash bend uprkos piskavom (skoro sweet) vokalu Lubo je pevao sa tornadom, samo mi nije jasno zasto..? (demoniac su sa jednim albumom uradili ono sto Tornado ninad nece) Inace ja imam i njihov demo koji zvuci SJAJNO
July 5, 200223 yr Author comment_70393 a da li neko zna gde mogu da nabavim Touch The Wind na CD-u??? :?
July 17, 200223 yr comment_73652 hehehe, RNA i Fallen Angles pricaju na net-u a nisu ni svesni... ako se RNA seca da mu je Demonic 13. rekao da ima tajnu obozavateljku(e)... 2+2=..... ignore me lol
August 15, 200223 yr comment_82454 Kupio sam plocu cim je izasla i iako sam bio klinac, nije mi se svidela. Pevac je strasno los; pevanje je konstantno na ivici falsa. Muzika je bila dosta dobra, ali je slabo isproducirana, pa je zvucala mlako. Niko iz te generacije nije mogao ni da prismrdi Necrophobiji. Inace, postovane inicijatorke ove diskusije, mogle biste materijal potraziti kod Polzovica (Explosive rec), posto su oni to izdali.
August 15, 200223 yr comment_82481 (demoniac su sa jednim albumom uradili ono sto Tornado ninad nece) sta ovo znaci :? ...
August 17, 200223 yr comment_82918 pa, u toj recenici imas dva moja misljenja: 1. Da je domoniac bio super bend i da je "Touch the wind" sasvim solidan album. 2. Da je Tornado stvarno losh bend (i nemoj(te) da me napadash zbog ovoga jer svako ima pravo na svoje misljenje,a moje je da su oni stvarno sranje i neocekujem da ce mnogo napredovati) pozdravi
August 18, 200223 yr comment_82953 Covece! Demoniac! Pre neki dan sam pokusavao da se setim domaceg benda i pesme na koju sam otkinuo kad sam bio klinac... Covece Touch The Wind!!! Wauuuuu!!! Jel' se neko seca koja to bese godina????
August 18, 200223 yr comment_83256 kako je ploca uradjena... jel imala dobar omot... skupljam ploce pa me interesuje...
August 19, 200223 yr comment_83369 90/91 i nije bas bio nesto prelep omot, ali zar je stvarno bitno... super je album i ako mozes nabavi ga
August 22, 200223 yr comment_84430 Stvarno mi nije jasno na sta se palite u vezi tog benda. Nisu nista pokazali i pukli su posle prvog albuma. Omot je tesko sranje. O pevanju da ne pricamo... Ljuba je bio lider benda, tako da nije bilo sanse da ga sutnu i eventualno pocnu da lice na nesto...
August 22, 200223 yr comment_84534 Omot je sranje, priznajem, ali je bilo sasvim solidnih ideja na tom albumu. Naro
August 23, 200223 yr comment_84772 Zaboravih jos da napomenem u prethodnom postu... engleski mu je Total Trash. OK, mozda se tebi to svidja, ali meni strasno bode usi... Oni Necrophobiji i Bloodbathu nisu bili ni do clanaka. Ni na jednom planu. A svi su imali mlaku produkciju.
August 27, 200223 yr comment_86151 si siguran da je 92' :? , dobro omot je bio tesko sranje, ali je meni bend bio sasvim ok
June 5, 200520 yr comment_817774 jbt.uopshte nisam chuo za ovaj bend dok mi ortak nije rekao da bubnjar Demoniaca (ex Sunshine) zivi kod nas u bloku ... nabavice se to... nego on je imao josh neki projekat sa nekim drugim bendom kojem sam zaboravio ime..., inache ta postava je bila u power fazonu... al tada je sve zive boleo k**** za power i metal uopshte tako da album nije ni izdat...... Nego..ladno kad su svirali kao predgrupa Kreatoru