Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
:rockdevil: Ako nastave ovako mozda i taj javni servis pocne da lici na nesto... Danas od 13:30, jes' da znam sve napamet al jedva cekam da vidim ponovo...

Напокон нека добра серија на националној телевизији! Sledge је такав цар, гледао сам га као клинац а ни сада ми не би сметало.

Samo reprize, u p.m. Nije da imam nešto protiv Hammera, ali kad će neku novu seriju da puste? Od serija iz ovog milenijuma idu samo "Prison Break" i "CSI" koji je već dva puta išao na raznim televizijama.

nije džabe rts najgora televizija u univerzumu (sa sve pretplatom na reprize)

Ах, и од овог месеца су поново увећали претплату. Није више ни 350, него 387 динара. Паз' да нећу да им плаћам.

"Bolji život", "Srećne ljude", "Porodično blago", pa i "Dolare" smo već nekoliko puta plaćali. Dokle više?

• Author

Ima na torrentima, ali nema nikakvih titlova, zato snimam ovo sada sa RTS-a, pa cu da okacim negde na kraju sezone...

Mislim da je ovo prva serija koju sam u zivotu zavoleo, imao sam neke 3 godine kada je to prvi put prikazivano i obozavao sam ga, a i sada se pokidam k'o majmun od smeha gledajuci ga...

"Ne brinite, gospodine, vraticu vam vasu cerku, zivu ili mrtvu!" :lol:

"Ne brinite, gospodine, vraticu vam vasu cerku, zivu ili mrtvu!" :lol:

Hahah da... ma legenda, chak sam razmishljao da promenim nick u Sledge Hammer, al vidim neki lik vec ima isti...

Ах, од пљувања по РТС-у сам заборавио да оставим коментар о серији. Једна од ретких вредних репризирања.

Миша му шареног, ни ја не стижем да одгледам епизоде на тв-у! :udri:

• Author

Rekoh ja na strani prethodnoj, snimamo ja i ortak, pa cemo da uploadujemo kad se nakupi malo.. :pivopije:.

Nadju mrtvu devojku i pitaju Sledza ko je to uradio...a on odlucno odgovori : Ubojica! :) (podseca me odmah na Alan Ford, ne znam zasto :) )

Ili na Nićifora: "Naš doktor je pravi stručnjak. Nakon izvršene smrtne kazne odmah nepogrešivo proceni da li je ubijeni obešen, streljan, ili mu je odrubljena glava."