Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2638318

Pametan covek,sta fali tome. Znaci po ceo dan furate Sabathe i rakiju. Odakle ti tazbina ?

Сабате, Парпле, Флојде... Шта налети. :D Јагодинци су.

A ne moras bas ni da loces sa njima. :haha:

Па није да лочемо, то је фазон ракија пре ручка, пиво за ручак и још једна чашица после. :D

• Replies 4.1k
  • Views 164.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2638336

И таст и ташта су много добри људи, а и шта да радим када сам по цео дан код девојке, не могу баш да их избегавам. :D

Prdni za ručkom.

comment_2638384

Dokazano su Uzicani najveci uzivaoci vinjaka,prosli vikend sam video vinjaka za 200 eura,e to cudo da ste videli. 100 ljudi u parku Kec,nekoj klinki bilo punoletstvo,ljudi se potrovase,plus mesali sa nekom ljutom od 23 grada.

comment_2638398

I Cacani deru vinjak kao ludi. Bio sam u Cacku u vojsci i nikada nigde u zivotu nisam video tolike kolicine popijenog vinjaka. To nije bilo normalno. Najjace je bilo kada je postavljan pontonski most za Gucu i otisli svi oficiri tamo na rad, a ja ostao sam skoro u celoj kasarni i dolazi u posetu general i komnfdant uzickog korpusa i sa vrata mi vice - Daj vojnice vinjak!!! Meni bilo strogo zabranjeno da u takvim situacijama i pomenem da u komandi postoji i kap alkohola. Ja se prvo pravio lud, ali kada videh bajicu od ddva metra kako me farba na sve nacine da otvorim stek ja otvorim sef i izvadim vinjak... tako da kada su se ostali oficiri vratili u kasarnu ja mrtav pijan sa generalom u kancelariji, a noge na stolu. Hahahaha!!! Kada ih srcka nije strefila. Usrali se kao grlice i stali u stav mirno, a ja i general im vicemo - Ma samo opusteno! Hahahah!!!

Edited by HEFEST

comment_2638647

nikad u zivotu nisam uz'o rakiju u kaficu...jesmo jednom posle neke svirke da nazdravimo zveknuli neku kajsiju....vise je bio neki etanol s ukusom kajsije, pa sam drzao opelo ortaku na trgu.

samo domace...i vinjak u kafani.

haha, sacuvah jednu s beerfesta, zao mi dotvaram, a ima ih na OMV pumpama bese. jbt kad me neki amer u busu pitao gde sam to uz'o, covek se zgranuo kolika konzerva, osecam da je sutradan zapalio odma' na fest... :mhihi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.