Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_1737971
Eh, moram da se po'valim, to je moje delo! :D

Hvala Luka za sve! :pivopije:

Da se mi pohvalimo da nam je sinoc emitovan demo na Thrash Unlimited Radiju iz San Dijega i da ce nastaviti regularno da se vrti.. Nas ''Violator'' je postavljen kao difolt song na njihovom myspace profilu, http://www.myspace.com/edtrax ! :rockdevil:

• Replies 779
  • Views 69.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jabba the Hutt
    Jabba the Hutt

Meni je lično muka od tih USA vs Nemačka podela u thrashu! A Pollution će svirati isto kao i do sada - brzo, jako i bez kompromisa, pa sad, neko će tu da čuje Kreator, neko Testament, a ja želim da na

• Lord Iffy Boatrace
    Lord Iffy Boatrace

Tebi bitno samo da rove kec,ovde ima sta da se poslusa za razliku od gomile domaceg smeca koje izlazi u poslednje vreme pa mozda zato i ne prodje dobro KOD NASIH "metalaca" jer su poznati po tome da o

comment_1738771

poslusao sam pesme...

jel bubanj kucan il sviran?

u kom je studiju snimano?

instrumenatl-fin snimak

violator-nije losa previse malo vokala snimljeno.ali jel isti lik pewa u obe pesme sa vokalom??? ..slobodno ste mogli jos al i ova je fina

zadnja pesma -ista stvar vise vokala i malo upecatljivije i agresivnije .. bolji mi je glas u prethodnoj pesmi

generalno za prvi snimak -super

111

Edited by Speed_Dead

comment_1738784

pa ono nije skupo snimiti bubanj da se ne lazemo,moze da se skupi kes lako ,mislim ako vas ima u bendu 4-5 svako po 30 eura i to je to ..

evo mi cemo snimati sad ovo nase u novembru il mozda pre al sa pravim bubnjem ,samo se nadam da ce produkcija bubnja biti cool ko ova koju sam sad poslusao ,samo sa malo jacom pedalom , al to je to

:D

111

• Author
comment_1739374
и то кели :)

а и има мало и стратоа...хаха

Ma Luka ima da postane majstor svog zanata!! :pivopije:

Dooro je ovo,nije lose ,svidja mi se Maniac depression! :rockdevil:

Samo cepajte! :pivopije:

Drago mi je da ti se svidja! :pivopije:

Preslusah demo i moram reci da sam prijatno iznenadjen. Pravi old school thrash metal. Gitare su fenomenalne, svaka cast momci, vokal odlican .... sve u svemu veoma, veoma dobar materijal..... produkcija je odlicna!

:pivopije::pivopije::pivopije:

Hvala Vlado! Ko bi rekao? Klinci iz Nove Pazove koji nemaju ni svoje instrumente... Grubi uzela bass likusa od koje je pozajmio,aj mu daj svoj bass! :lol: Tuga! Mozemo da otvorimo ziro racuna ''Ulepsajte zivot Pipiju,prilozite za gitaru'' :udri:

Edited by NW Red Viper

• Author
comment_1740353
Opa prcanje bogme.Skroz dobar demo,samo sto vokal malo zraci sa zavijanjima ali dobro je dobro je.Svaka cast prijatno se iznenadih.

Sto jes' jes'! Preterao sam ga! :) :) :) Hvala na iskrenosti i drago mi je da ti je celokupni utisak pozitivan! :pivopije:

• 3 weeks later...
  • Author
comment_1756199

Samo da obavestim...

Zbog nesuglasica u bendu,odluceno je da je promena na mestu basiste neophodna! Na mesto basiste Grubu je zamenio Dusan Miletic ''Frenki'' (Metal Slug) ... Grubi zelimo sve najbolje u daljem radu i zahvaljujemo se za sve sto je ucinio i doprineo bendu! Pollution ce da gleda da bude sto aktivniji u zimskom periodu,sa sto vise nastupa! T.T.D.