vudun Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Stvarno ne znam na kom podforumu bi se mogla otvoriti tema o ovom veoma originalnom bendu, pa rekoh 'ajde ovde. Takođe mi nije jasno da neko o njima već nije pokrenuo jebeni topic! Po meni jedan od najboljih domaćih bendova...mešavina regge-a, metala, etno-a, rock-a, ma čega sve ne ... Da li ste slušali poslednji album? Kako vam se čini? Diskografija iza njih mala - ali svakako maestralna! . . . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 jako dobar band svidja mi se jako sto sviraju himnu kosovskih junaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Super bend, samo si mozd trebao da otvoris u Ostala ne-metal muzika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ma moze da prodje u ovoj temi kao rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimrod Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Odlican bend. Hard rok/rege - fenomenalna mesavina. Nebojsa Potkonjak je car. Inace,ima i ldp-ovaca koji ih slusaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 petak 13.6 basta KST-a, oko 2 izjutra, upad 300, CD 400, a majca 500 dodjite obavezno pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roadchick Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Po mom skromnom misljenju najbolji domaci bend! Jedina zamerka sto su u poslednje vreme "politicki agresivni" Ja najvise volim ljubavne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ''4 zida'' mi se jako sviđa, sa poslednjeg albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 SUBOTA 28.06 U 19h TRG REPUBLIKE,BEOGRAD!!!! BEND ALISA (RUSIJA), RIBLJA CORBA I 357!!! BUDITE TAMO!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 U KSTU su me samo oni smorili... svi ostali su mi bili ok... "Na Selo" je himna, ali ostalo, kao i njihov nastup i stav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 kakve ima veze sad sta??? svi pricaju o politici a niko o muzici. kao da samo na forumu FPN-ovaca a ne ovde ako ti se svidja "na selo" onda bi trebala da gotivis i pesmu "kisha". ako si je cula, ili mozda stav benda ne dozvoljava tvojoj personi da cuje dalje od 2 pesme na koncertu. a sto je nastup 357 bio drugaciji od ostalih bendova (ne racunam blazu koji je ima Zupermen odelo)??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 hm, slusao[/u] sam sve od njih, hvala lepo... ima jos 3-4 koje mi se svidjaju, mahom obrade... a, da, na koncertu ne dozvoljava, jer je tamo bitan i nastup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 ja se izvinjavam sto sam te oslovio u zenskom rodu. ucinilo mi se iz tvog predhodnog posta da si zena (iako je sve iz prvog lica) jer se najcesce zene bune na ideologiju benda. tvoj politicki stav je tvoja briga, u to ne ulazim. samo sam hteo da kazem da se nastup nije dosta razlikovao od drugih ucesnika te veceri. koliko se meni cini da su svirane 3 pesme pro srpskog karaktera, a svirka njihova je trajala oko sta i deset minuta. tako da je bilo vise pesama a-politickih nego politickih. tako da, ako ti se muzika ne svidja OK, ako imas problem sa politikom resi ga u skupstini ne ovde :) ne mogu da kazem da je nastup ravan najboljem koje je svet ikad imao, ali definitivno nije za tvoj koment da je six pack ili onaj ska (valjda referenti) bolji bili od 357 nemoj se uvrediti na moj koment, samo sam hteo da ti kazem da imas neke licne probleme sa slusanjem 357. dal su oni politickog karaktera, mene ne interesuje, ali definitivno nije tako kako si napisao. ovo sto smo obojca napisali je samo subjektivni pogled na 357, uvek ce biti onih koji vole i onih koji ne. u svakom slucaju, za dobrim konjem se i prasina dize, tako da hvala ti sto si protiv benda mnogo jak mnogo lep sve vas voli Dzoni Dep :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Svaka cast za bend, pravi Srbi, samo napred! Ovi sto su protiv patriotizma, neka laju...psi laju-karavani prolaze...ili u ovom slucaju bi bi lo bolje reci - macke mjucu- karavani prolaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Meni bas bili simpaticni na Trgu!!! Ok su skroz!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimrod Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 "Na Selo" je himna, ali ostalo, kao i njihov nastup i stav Imaju dosta dobrih pesama,objektivno. Nisi obratio paznju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko.nocturne Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 ovaj bend je zaista vredan pažnje... nisam siguran, mislim da je bilo 2006te u Zaječaru... Tada su jebali mamu kao su zvučali... Nisam NIKADA video nekidomaći bend u takvom izdanju... Posedujem sve njihove albume, ali najviše volim "Iz gazda Žikine kuhinje" Opak album, jako dobar.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) OBAVESTAVAMO SVE PRIJATELJE I FANOVE DA CE PGP ZA 20 DANA OBJAVITI "NAJTRAZENIJI" ALBUM GRUPE 357.MOLIMO VAS DA RADI KOMPLETNOG INFO-a POSALJETE VASU MAIL ADRESU NA [email protected]. OCEKUJTE NOVOGODISNJI POKLON!!! POZDRAV!!! p.s. pticica mi sapnula da ce biti tvrdji nego ikad !!! \m/ Edited December 10, 2008 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ф1!!! Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 (edited) Дај ти нама постави тај комплетан инфо овде... Ја им послао мејл а нико не одговара. Како то одрадише нови албум тако брзо? Разлика између задња 2 им би 4 године Edited December 15, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 to je info za dalja desavanja vezano za spotove za promocije, svirke... sad se "pece" disk, tako da jos malo pa gotovo. kad se radi bez prestanka album se pravi i brzo (ne i kuso) pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 (edited) Хајде дајте неке линкове за музику. Све морам сам ... Pianissimo [1997] Домаћи задатак [1999] Трећи [2001] Из Газда Жикине кухиње [2002] Песме са Севера [2002] Edited December 15, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 ej brate, to je piraterija !!! to nije fer. nadam se da neces novi album da delis po netu od cega ja da zivim??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 http://poslovi.infostud.com/ http://www.poslovi.net/ Нови албум!? Кул! Додуше, као што нисам делио предходне - тако нећу ни овај, без бриге. Као и овде, тако мислим да људи требају свуда да схвате - када се неки лабум једном појави на Нету - више га нико неће скинути и обрисати са њега, увек ће га неко, негде, шеровати. Наравно, подршка овим момцима што и даље свирају, то је ионако један од ретких бендова који има неки став; у сврху промоције, постоје линкови изнад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 hahha, lep nacin da nam kazes da promenimo posao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Хехе ... Не, веруј ми да бих више него ишта волео да може да се живи од Уметности, од Уметности или критике јер би то значило да бих и сам живео од онога што волим да радим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts