Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2285128

pa valjda u Adidasovim prodavnicama :bigblue:

Nego htedoh da kupim neke Skecers patike sto sam ranije vidjao medjutim vise ih nemaju u prodaji, bar ih ja nisam nasao. Izgledaju slicno kao ove adidasove. Evo jedna slicica, nisu iste ali slicne, imaju pertle, siguran sam da svi znaju o kom se modelu radi, pa ako neko zna gde imaju da se kupe ovakve ili bar slicne bio bih mu veoma zahvalan :) \

skechers-commemorate-shoes-kids.jpg

Edited by LoveHateLove

• Replies 4.7k
  • Views 384.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

• 2 weeks later...
comment_2287323

ja kupih pre neki dan zimske duboke cipele posle sto godina, grisport, italijanske, 7600 dinara u sport impuls-u

za sad sam skroz zadovoljan, tople su i udobne i za šetnju i za vožnju...

ovako nešto:

TIMBER-2.jpg

• 2 weeks later...
comment_2289867

Da li neko zna jel postoji i dalje butik "Madness" u Beogradu i gdje se nalazi?

Tamo sam kupovao patike kada sam bio u srednju skolu,ali evo vec 4 - 5 godina nisam bio tamo.Pored "Madness-a" znate li jos neko mjesto gdje se moze naci VANS obuca?

vn0jwlb9m.jpgmain.jpg

Edited by SixStepsOnTheMoon

comment_2290976

Imala 3 para vansovki, svaki se raspao za godinu i po dana nosenja. Pichim dnevno po 10ak km, valjda nisu bas za setanje....

i ja 3 para imam i dalje, jedne su stare nekih 5 godina, a ove druge su 2-3 i sve su dobre i dalje... od toga su jedne slip-on :)

comment_2291073

Pa na čemu ima da se sjebe regularna patika za 2 godine?

Fallen je izdržao 3 godine gaženja skejta, a nema ništa što više uništava patiku. Da ne pričam o udobnosti i o tome da ako ih ne koristite za skejt trajaće vječno.

Ta vecnost je trajala 6 meseci. :mhihi: Djon je pukao poprecno na desnoj patici na delu gde se patika najvise savija,a isti se istrosio nenormalno brzo(kao na patici koju konstantno nosas 3 godine)

Globe sam furao 5 godina,tek tad je djon malo propao,i jos mogu po suvom da ih nosim,one su za vans pojam patike,a s adidaskama i konverzicama nikad problema nisam imao,a nosao sam ih mnogo vise nego te vansove.

comment_2291243

Pa na čemu ima da se sjebe regularna patika za 2 godine?

Fallen je izdržao 3 godine gaženja skejta, a nema ništa što više uništava patiku. Da ne pričam o udobnosti i o tome da ako ih ne koristite za skejt trajaće vječno.

za fallen se u potpunosti slažem da su jako izdržljive i udobne, meni moje rising sun traju već tri godine i u prilično dobrom stanju su.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.