Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2634437

Mislim da to zavisi za koje trziste (citaj klasu obuce) nasi nabavljaju. Balkan je vazda bio divlji zapad za to, ovde u istoj radnji nadjes isti model u dva broja, jedan izgleda sjajno, a drugi ko da su ga pravili za indijsku buvlju pijacu (licno videla :haha:). Desava se da neke fabrike prave u odredjenoj kategoriji kvaliteta samo neke brojeve (npr original tj top klas imas u svim brojevima, eventualno i u drugoj kategoriji, al fush, tj treca cetvra i peta kategorija su samo najprodavaniji brojevi). Zato ovim nasim sajtovima ne verujem nista, moram da vidim kako stvarno izgledaju.

A ovaj podatak za uvozenje i kategorije patika, skoro je kolega radio istrazivanje za emisiju, pa znam :)

Kao i one fore da kod nas u Uscu recimo do skoro nije moglo da se nadje vecih brojeva odece, jer su pajseri uzeli kntigent za azijsko trziste koji je duplo jeftiniji.

• Replies 4.7k
  • Views 384.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_2636629

Uzeh ove malo pre u Adidas radnji u Uscu... Otisao sam sa namerom da kupim koznu patiku prolece/leto da je sivena a ne lepljena i da izgleda normalno, i nisam nasao nista. Jebo izbor, kako grdnih modela ima, jedva sam i ovo nasao da mi se svidelo.

zoom.jpg

comment_2636652

Za 8990 dinara... Svesno sam otisao da potrosim do 100 evra koliko sam izdvojio za patike, a nemam obicaj da odvajam toliki novac za patike, i fazon, obisao celo usce, dva modela su mi se svidela, oba u Adidasu, i na kraju se odlucio za ovaj. Znaci ni jedan model nije "normalan". Svi su u fazonu sa nekim fluorescentnim bojama, sljasteci, neki fazoni, boga pitaj, kao da mi trebaju patike za teratanu ili trcanje. Nema klasicnih modela za svakodnevno...

Edited by ShinigаmY

comment_2636661

Е, то се и мени дешава - што сам дуже за компом, лошије куцам.

(И што више учим, неправилније причам... ал' то је друга тема. :haha: )

comment_2636668

E jbg, bedak... Moracu cesce da posecujem te radnje i da se informisem o tim snizenjima

@sunce:

I kod mene se desava u poslednje vreme da formulisem recenice kao jebeni Yoda iz Star Wars...

Edited by ShinigаmY

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.