Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 380
  • Views 28.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Bilo dobro majku mu... Al smo zderali... I lokali... Samo krstenja, svadbe, sahrane itd... Samo nek umire i nek se koti bagra... I nek se krste ko im jebe mater...  

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Vec sam u minusu do kraja tako da neka hvala. Jedino da uletim u kredit, a to raditi zbog zenidbe je suludo.   Oteraste me u minus. Ali biti los momak foruma je mnogo lepse nego biti totalno moder

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

I ja 3 u maju. Mator vala i ono sto bi rodbina rekla zreo za zenidbu, ali se ne dam jos uvek. Ranije nisam imao srece, ali nadam se da cu sledeci put imati. Nasao sam svoju srodnu dusu pa cemo videti

comment_1792514
Poslednji put sam bio na svadbi 2003, al zato od tad na tri sarane. Samo me zovu po tim nekro svečanostima (tj, ne zovu, nego moram da idem zbog reda), a na svadbe niko, ko da sam se kamenjem bacao na njih.

Isti slučaj. Mislim da je to nekulturno. Kad je slavlje ne zovu al kad su sahrane mora da se ide zbog reda. Sem kad mi je u pitanju bio rod najrođeniji išla sam. Za sve ostalo rekla sam NE i tačka. Mislim, prvo da idem nekome koga ne znam mi oduzme dovoljno veselosti i energije a kamo li za nekog koga znam. Možda zvuči surovo i egoistički, ali nije ništa manje surovije od nekoga ko hoće da mi isisa svu energiju kao vampir.

comment_1792752
Poslednji put sam bio na svadbi 2003, al zato od tad na tri sarane. Samo me zovu po tim nekro svečanostima (tj, ne zovu, nego moram da idem zbog reda), a na svadbe niko, ko da sam se kamenjem bacao na njih.

Металци су махом неподобни за славе. Још ако су блекери, зврцкају их нон стоп на фјунерале. :zeleni:

• 2 weeks later...
comment_1804601
Ispravi me ako gresim, ali koliko ja znam sterlejka je losa sljiva za rakiju.

Pa da za rakiju se vise koriste ove vodenije koje su i za dzem bolje.Stanley (moram sad da se izrazim pravilno jer ima onih koji se hvataju za jedno slovo :) ) se najvise koristi za kuvanje slatka od sljiva ili za susenje,i za kompot su dobre ali to nije tema ovde.Na slavama i parastosima se ne jedu sljive valjda... :)

Edited by Mr.Hate

comment_1804630
I tebi i Mr. Hate-u se javno izvinjavam sto sam se uhvatio za jedno slovo :D:pivopije:

Druze,samo opusteno...

Ta govnjovaca se kod nas zove rakija od kokosinjaca jer se dodaje izmet zivine u nju.Dakle to postoji stvarno.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.