Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_651272

I meni je zao, ako je ovo tacno....ali takodje su mi se smucila najavljivanja koncerata do kojih nikad nije ni doslo, kao recimo Suffocation ili Ancient, da ne govorim o bendovima tipa Slayer, a sve to neki pametnjakovici pisu po ovom sajtu. A da li secate kako je bio otkazan Gorgoroth??? A posle su ljudi koji su najgore stvari pricali o bendu, prvi dotrcali na koncert. Od sad pa nadalje i ubuduce: uzdrzite se od 100% neproverenih informacija violent.gif  pukeface.gif

Pazi...ja sam ovo smatrala proverenom informacijom jer je nisam videla na netu.Da ne ogreshim dushu,al' mislim da je Courtney bila do Mordora...tamo je valjda po obichaju razgovarala sa Kozeljnikom i saznala to.... biggrin.gif

• Replies 2.9k
  • Views 240.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_651282
Pazi...ja sam ovo smatrala proverenom informacijom jer je nisam videla na netu.Da ne ogreshim dushu,al' mislim da je Courtney bila do Mordora...tamo je valjda po obichaju razgovarala sa Kozeljnikom i saznala to.... biggrin.gif

Courtney???? Njoj si poverovala??? haha e ovo je dobro hahaha

Od sad pa nadalje i ubuduce: nemoj da joj verujes.

P.S. Mislim da je vest za Suffocation potekla iz mordora

comment_651322

Courtney???? Njoj si poverovala??? haha e ovo je dobro hahaha

Od sad pa nadalje i ubuduce: nemoj da joj verujes.

P.S. Mislim da je vest za Suffocation potekla iz mordora

nikad ne veruj osobi sa crnim detetom u potpisu ph34r.gif

uostalom, lano draga, sto nisi otisla do mordora i proverila? laugh.gif

jebe se meni za cmarduk... icon_rolleyes.gif

da, ovo za safokejsn je sirio onaj cika icon_smile.gif

comment_660715
Koja umobolna spika se vodi ovde. icon_smile.gif

Dajte ljudi ako niste sigurni nemojte siriti glasine... smorili ste. Nego, vredi li ista ovaj novi album?

Meni je album odlichan iskreno bolji mi je od World Funerala inache Mortusov vokal je JAKO slican Legionovom maltene isti samo je malo dublji. Vidi se da su trazili pevaca koji bi najvise licio na legiona.

• 2 weeks later...
comment_688313

Rece mi onaj smarac iz Mordora (inace,Kozeljnik vise ne radi tamo,dobio je otkaz) da ce svirke biti 25.aprila,pod uslovom da Awaken ne prsne na Desasteru,posto su vec prsli na CF,svirka ce biti u kstu,a cena karte ce ici preko 1000 dindzi,pa stekajte lovu na vreme.

comment_688505
Rece mi onaj smarac iz Mordora (inace,Kozeljnik vise ne radi tamo,dobio je otkaz) da ce svirke biti 25.aprila,pod uslovom da Awaken ne prsne na Desasteru,posto su vec prsli na CF,svirka ce biti u kstu,a cena karte ce ici preko 1000 dindzi,pa stekajte lovu na vreme.

Sto znaci da ako ne prsnu na Desasteru, prsnuce najstrasnije na Marduku, jer je opste poznato koliko ljudi vole da daju kintu za koncert, pa cak i kad je extra bend. Znas kako je, lepse je klosariti se pijan po gradu i sve pare dati na pivo, negoli na CD ili kartu za koncert... a jos kad je karta preko 1000 dinara...

• 3 weeks later...
  • 2 months later...