July 30, 200223 yr comment_77319 Ovo treba da ide na Thrash. Tek sam ovo sad vidio! I kako rece WS: "na Thrash"! I ode! a:
August 1, 200223 yr comment_77942 Da li je neko slusao ove speed metal manijake??? Ne bih da se hvalim ali posedujem plocu "SPEED METAL SYMPHONY" KAO I cd GO OFF! koji je,eto slucaja ,originalan. paa ,ako kazes thrash-pogodio si a ako reknes speed-nisi pogresio gitare Jason Becker(izasao mu tribute) i Marty (jeste,jeste,iz megasmrti)Friedman Za uspesan nastavak smatram solo Fridmana"DRAGON S KISS"SA KOGA JE,USPUT DA KAZEM VIKTORIJA MMAAZZNNUULLA U-K-R-A-L-A ILI ako vam se vise svidja DR-PI LA temu za njen najveci HIT-gde da legnem gde da prenocim... kasniji Fridmanovi solo izleti sve su manje agres :roll: ivni ali...KO VOLI NEK IZVOLI
August 1, 200223 yr comment_77990 Becker i Friedman su najbolji gitarski tandem. SMS je fucking great, arpedja pljushte na sve strane, u skladu je sa imenom . Slusao sam i njohove solo karijere. Obavezno poslusati.
April 11, 200421 yr comment_421394 >>>Za uspesan nastavak smatram solo Fridmana"DRAGON S KISS"SA KOGA JE,USPUT DA KAZEM VIKTORIJA MMAAZZNNUULLA U-K-R-A-L-A ILI ako vam se vise svidja DR-PI LA temu za njen najveci HIT-gde da legnem gde da prenocim..<<< Da, chobanka je maznula solo "refren" iz numere "Thunder March" Mislim da u svetu metala se nije pojavio muzicki kvalitetniji bend od Cacophony. Bolje bi bilo da je Marty ostao sa svojim kolegama umetnicima iz maticnog benda. Uh bre, zadnji post ovde ukucan pre dve i kusur godina!!! GRRR!!!
April 11, 200421 yr comment_421454 Ni ja nebih da se hvalim ali imam i ja sve njihove zajednicke a bogami i solo projekte ...i to na originalima Satch-Vai & Friedman-Becker mrtva trka
April 12, 200421 yr comment_421503 E pacenice, kad bi te originalni Marty naguzio - ne bi znao sta te je snaslo:))
April 12, 200421 yr comment_421573 Mislim da u svetu metala se nije pojavio muzicki kvalitetniji bend od Cacophony. Ajd' da ne preterujemo... kad pozelim malo kakofonije/zvucne anarhije pustim SMS, Go Off je vec previshe dosadan... Fino i tehnicki naostreno, posebno za klince kakvi su... Vec je Perpetual Burn mnogo bolji od ovoga... konkretniji... A Marty, ovom izjavom posle si me debelo razocarao (salim se naravno, gde bi ja bio kad bi me razocarao post na YuMetalu )
April 12, 200421 yr comment_421613 Fenomenalan bend,SMS je zasitsa neverovatan album,onakve solaze nikad nisam cuo,rasturaju
April 19, 200421 yr comment_428922 A Marty, ovom izjavom posle si me debelo razocarao (salim se naravno, gde bi ja bio kad bi me razocarao post na YuMetalu ) Ne ne pogresno si me razumeo...Becker je (uz duzno postovanje) meni kao muzicar 0 ...ali je zato vrhunski tehnicar...znaci 10 ...Friedman je za njega bog i batina i to je cinjenica...ja i Maniac smo mislili iskljucivo na "sirovu" tehniku...u cemu Friedman nije toliko potkovan-navezban kao Becker
April 19, 200421 yr comment_428992 Heh izvuce se Marty Bilo kako bilo Satch & Vai pa svi ostali ...tu se slazemo zar ne?
April 19, 200421 yr comment_429115 Nema tu sta de se preporucuje sve je do jaja... Ako te zanimaju dobre solaze, tu bi i mogao nesto da ti preporucim
April 20, 200421 yr comment_429853 Skini Freedom Call ako mozesh... mnogo dobar solo... koristi Wah ali sa ukusom