Posted August 3, 200223 yr comment_78939 Ne razumem se bas puno u Death metal pa bih hteo da pitam ... Kakvi su Six Feet Under ... Cuo sam par pesama i smaraju nevidjeno , a i znam dosta ljudi koji misle da su sranje ... Kakvi su ? Jer su tipican Death ili neki New-Wawe Death (kako sam cuo) ?
August 4, 200223 yr comment_79112 SFU nisu sranje ni u koju ruku :x jeste da su oni jedan on mainstream death metal bendova, ali njihova muzika je odlicna. sad ako nisi puno u nekoj vrsti muzike moze da te smori, ali kad budes malo vise slusao SFU i sam death metal shvatices njihove kvalitete. da su new-wave death ne bi rekao, mnogo vise su death, sa ponekim uticajima grindcore-a...
August 5, 200223 yr Author comment_79416 Ja sam samo rekao sta drugi govore ... Posto bas znam gomilu osoba koji tako tvrde ...
August 5, 200223 yr comment_79454 pazi to je stvar ukusa ko sta voli, ako je to nekom sranje, ja ga ne mogu ubjediti u suprotno i obrnuto...
August 13, 200223 yr comment_81725 hmm ne bih se bas slozio sa time ali nisu oni ni neki standardni death, malo su sporiji, depresivniji cak i primitivniji but i like 'em, i like 'em
August 14, 200223 yr comment_82025 hmmne bih se bas slozio sa time ali nisu oni ni neki standardni death, malo su sporiji, depresivniji cak i primitivniji but i like 'em, i like 'em aha, ima tu malo i grindcore-a... a la Bolth Thrower... ili obrnuto :roll:
August 14, 200223 yr comment_82031 ja sam slusao par stvari... i slazem se da nisu standardni death svidjaju mi se
September 1, 200222 yr comment_88592 Bolesni su, ali meni se svidja muzika...Pomaze da zaboravis na prazninu...
September 2, 200222 yr comment_88710 hahah super im zadnji album [ironicno ] imaju saradnju sa Ice-t-om :? :?
September 2, 200222 yr comment_88739 "]hahahsuper im zadnji album [ironicno ] imaju saradnju sa Ice-t-om :? :? imaju saradnju sa njim, ali mislim da nije u pitanju hiphop/rap pjesma, vec je u death fazonu, samo ice t radi vokale i tekstove... ode bas sad da je skinem pa da vam kazem
September 2, 200222 yr comment_88814 warpath i maximum violence su odlicni death metal albumi...ovo novije im nije nesto...a ono sto ste culi sporije i primitivnije od njih to su obrade.......nije mi jasno kako neko njih moze da naziva mainstream-om :? ...onda su i cannibal-i jos veci mainstream jel su svirali u filmu ace ventura 2.....naravno ja nemam nista protiv cannibala samo dajem glupi primer kako se band-ovi lako svrstavaju u mainstrean
September 2, 200222 yr comment_88936 nemash pojma!!! cannibal corpse su svirali u ace ventura 1 is blake here [headbanging] thank you
September 2, 200222 yr comment_89019 "]nemash pojma!!!cannibal corpse su svirali u ace ventura 1 is blake here [headbanging] thank you sad si me zajebao.....
September 4, 200222 yr comment_89774 hehehhe pa covece primali smo se na na ace venturu svi u drushtvu znam svaku foru napamet... [pisem odgovor iako znam da su ironichaaan ]
September 4, 200222 yr comment_89799 evo bas sam poslusao pjesmu sto su radili sa Ice-T-om i dobra je do jaja... razarajuci rifovi na pocetku sa barnesovim odlicni growl vokalom, dok se na sredini ubacuje Ice-T, a ritam pjesme se mjenja u jump stilu, kao neki zestoki crossover/death... ne repuje skoro nikako... sta da kazem, nisu usrali nista sa njim, odlicna saradnja i pjesma a: a: a:
September 7, 200222 yr comment_91062 ima je na "Tribute to the beast"... :roll: :roll: bas cu da skinem da cujem na sta lici a: a:
September 7, 200222 yr comment_91157 Mocno zvuci a: a: a: Isto kao i "22 acacia avenue" od Dark Tranquillity
September 8, 200222 yr Author comment_91483 Ma Cradle , Children i Iced Earth imaju najbolej obrade ...
February 11, 200421 yr comment_386380 Jel' cuo neko novi album Bringer of Blood?Meni su SFU jebeno glup i los bend,ali cuo sam nekoliko 3-4 nove stvari i uopste nisu lose (osim America the Brutal-komercijalno govno).Posebno su mi se svideli Barnesovi vokali - covek je nadjebao sebe .Ako je neko cuo,nek kaze da li vredi ovo nabavljati.
February 11, 200421 yr comment_386413 Kris je jedan od najboljih vokala na Death sceni, ali mu je lose to sto peva u SFU. On je stvoren za Brutal Death, a ovaj bend ne moze da ga prati svojim Heavy rifovima. Nikad se nism bas zanimao ovim bndom, imaju dobrih pesama, ali mi se ne svidjaju nesto narocito. Jos kad sam cuo onu stvar sa Ice-Tijem. :roll: