Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 119.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nemas ti pojma.... film je blago receno perfekcija. Samo ignoratna budala vidika sirokih koliko i kocijaski konj moze tako nesto da izjavi.

• Inglourious Basterds   Uzasno razvucen i dosadan film. Prva dva poglavlja su dobra i mislio sam da film ide u pravom pravcu, medjutim onda sledi nagli pad i postaje sve losije i losije i losije da s

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Vi nadljudi kojima je dovoljno da vidite poster i znate da je film sranje,pogledate cover diska i znate da je album krs,zvirnete krajickom oka na tortu i vec znate da je losa...ste cudo nevidjeno.

comment_2291950

Black Swan je odlican film , sta kakite ?

Jes da me nervira muzika koja ide kroz ceo film i emo scene Natali Portman ali ovo je svakako njena uloga zivota.

Edited by Administrator

comment_2292004

Podcenjen glumac. Primetio sam da u dosta filmova glumi ili bolesnika ili nekog cudnog lika.

:mrgreen:

Edited by Administrator

comment_2297728

Paranormal activity 2

Koje govnoicon_rolleyes.gif sat i po vremena gledas bogatase u prelepoj kuci sa bazenom,i samo povremeno se desi nesto 'strasno' sto ti malo skrene paznju sa gledanja njih i njihove svakodnevice.

Upravo to, ne mogu da verujem da ovaj ''film'' ima toliku popularnost i da zapravo zaradjuje milione. Nema radnje, nema niceg strasnog, uzas. :haha:

Edit - ma cak mi se i kuca ne svidja. :haha:

Edited by Novaliis

comment_2298100

Valja li prvi deo nesto, delovao mi je interesantno na trejleru, pa da znam da l' da skidam?

http://www.imdb.com/title/tt1702443/ Koji kurac? Ne mogu da verujem da ce neko dati pare da gleda ovo...

Prvi dio paranormala je ko kurac ako mene pitas, a drugi nisam ni gledao, niti cu gledati...

Jedva cekam Justinov film!

comment_2298418

Prvi dio paranormala je ko kurac ako mene pitas, a drugi nisam ni gledao, niti cu gledati...

Dokon sam u februaru (dadoh sve ispite u januaru pa nemam sta da radim (i da, morao sam da se pohvalim :bigblue:)), pa cu ga skinuti ako bas ne budem imao sta da radim...

Jedva cekam Justinov film!

Jao i ja ^^ fap fap fap

• 4 weeks later...
comment_2315070

Knucklehead! Znao sam da je sranje, znao sam da je nemoguce da tu bude dobar film, ali ipak sam odgledao sat vremena i zalim na to tome. Ceo film se svodi na dobrocudnog diva Big Show-a koji prdi i sere, i to je kao mnoooogo smesno.