August 28, 201411 yr comment_2765072 Izgleda zanimljivo na prvi pogled, nadam se da je ozbiljna priča u pitanju... Nisam ni znao za ovo. Sutra ću odmah potražiti, valjda ima i kod nas.
August 28, 201411 yr comment_2765084 Nisam ni znao za ovo. Sutra ću odmah potražiti, valjda ima i kod nas. Не бих ни ја да не угледах данас рекламу на Хисторију. Има оним футуриним трафикама сигурно (ја ту узео).
August 28, 201411 yr comment_2765149 Каква си ти мајмучина kakav si ti pravoslavac, lupaš minuse i vređaš umesto da okreneš drugi obraz ko tebe šiptarom ti njega hlebom inače, to zasigurno jeste bila srpska bežanija, Vojvoda Mišić lično je bio protiv napuštanja Srbije i odlaska na Krf, kamoli da ide preko Prokletija, što je bila naknadna odluka. Nakon rata kralj Aleksandar ulazi u kancelariju Mišića, ovaj ne ustaje dok Karađorđević ulazi. Aleksandar mu kaže ''Zar vi ne ustajete kad ulazi kralj?''. Mišić mu odgovara: ''Ne ustajem, vaša visočanstvo'' sutra je smenjen i poslat u penziju kao Šiptar nauči istoriju, pravoslavni Srbine a vidim, časopis je toliko ozbiljan da tekst pišu tamo neki Česi. Nemam ja ništa protiv toga, samo ti Česi uzimaju poso domaćim novinarima i istoričarima, a kajmak kupi tamo neki vlasnik časopisa, sto posto Srbin od glave do pete, u šupak ga jebem Kosovo republjik! Edited August 28, 201411 yr by Bata Životinja
August 28, 201411 yr comment_2765155 Za razliku od tebe ja istoriju Srbije znam . A poceo sam da zaboravljam osnovno pravilo ponasanja na internetu kad se covek sretne sa dijabolom poput tebe a to je
February 11, 201510 yr comment_2804821 Људи, купујте часопис Војна историја. 90% текстова иде на Други светски рат.
February 11, 201510 yr comment_2804889 Ја сам бриљантно завршио обуку у Минхену. Треба утерати страх у кости колебљивцима.