August 17, 20205 yr comment_3042809 Lebtejebo, na isti dan nova 12 Stones i Crazy Town pesma, odosmo u totalni regres kao civilizacija.
June 30, 20223 yr comment_3074901 Voleo sam prvi album ovih hrišćana, posle su ušli u neki generični fazon
August 24, 20223 yr comment_3076800 Jebiga. Više vrede 2 Botch minuta nego pola Russian Circles diskografije.
October 20, 20222 yr comment_3079396 Novi Counterparts je valjda neki zlatni standard metalcorea ovih dana
February 17, 20232 yr comment_3084426 Botch idu na US turneju na jesen, tako da ostaje nada da će možda i u Evropu dogodine.
April 24, 20232 yr comment_3086621 slusam ovih dana 90s metalkor, nisam bio svestan kolko tu ima stvari da se cuje.. Ovo bi bolje islo negde na hc podforum..
August 5, 20232 yr comment_3089380 mozda je negde pominjan tekst, ništa posebno nije napisano, ali je zanimljiv fenomen svakako https://www.nytimes.com/2023/07/24/style/nu-metal-gen-z.html
November 17, 2024Nov 17 comment_3103758 Išao sam u petak u Peštu na koncert koji me je transportovao direktno u 2003u. Prvi na meniju xEscalatex, metallic hardcore bend iz Vesprema koji bukvalno kao da je izronio sa početka milenijuma i zvukom i izgledom. Neki Throwdown nabod fazon, pevač u treši i air maxu, gitarista fura emo frizuru iz MySpace ere, ludilo mozga. Ništa spec bend ali par likova moshovalo sve u 16, najsmešnija i najdebilnija pojava ikad je taj mosh dance. Onda Undying zbog kojih sam i potegao put, sad su u Evropi pa ko zna kad. Njihova jedina 2 albuma su po meni sami vrhunac melodeath meets hardcore priče, daklem elitni pravi metalcore. Ubiše burazeri, sve sami hitovi, a debeli ćelavi OG pevač je bio presrećan, doduše više sam voleo fazu kad im je pevala riba. Vratilo me ovo debelo u srednju školu i početak faksa. Klasa bend. Za kraj mađarski KSE, Bridge to Solace, budimpeštanske legende koji su mislim neaktivni već neko vreme pa se koncert rasprodao i bila je opšta ludnica na njima, kao nekada davno na Hitmanu kod nas. Nostalgia set, lete ljudi preko tebe na sve strane, totalno rasulo, jedino mi bilo bolje kad sam u Pešti gledao Ignite tamo neke 2007e što se tiče atmosfere. Klub Turbina je u centru, jedna uličica iz Jozef Koruta tako da je sve bilo lako organizovati, stići do Pincea i napiti se kao vo. Mission accomplished. Edited November 17, 2024Nov 17 by Haos sam ja
March 12Mar 12 comment_3109893 Slušao sam novi GAG, svaki moderncore kliše prisutan, od predrkane industrijalizovane produkcije, preko breakdownova i đe čuo i đe ne čuo, do whiny clean vokala. Najbolje me rade ove pesme gde odu u mathcore, međutim takođe ništa novo, sve već odsvirano i to bolje kod drugih. 5/10
April 29Apr 29 comment_3112366 Legendarni mathcore veterani Deadguy izdaju prvi album posle 30 godina za Relapse. Evo prvog singla, baš su ostarili.