Jump to content

NHL


Geralt of Rivia

Recommended Posts

Bonino izgleda odličan, primetio sam da mu je odlična statistika. I moj je protivnik imao veliku prednost jer je jezgro moje ekipe sačinjeno od igrača St. Luisa, koji su igrali samo dvaput ove nedelje, i to back-to-back. Ove nedelje imam približan broj igrača na ledu kao i protivnik, napravio sam neke izmene, pa ćemo videti. Večeras mi igraju devetorica, 3 ajkule (Couture, Havlat, Clowe), 3 kojota (Doan, Hanzal, Boedker), mlađani Burrows iz Vankuvera i nesreća Whitney iz Edmontona i njegov klupski drugar Gagner. Biće valjda koji poen. Protivnik se dosta posvetio golmanima, ima Lundqvista, Quicka i Smitha iz Finiksa, ali nadam se da ću tu uzeti koji poen isto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni i ove nedelje prilicno los raspored, nadam se opet nekom cudu u minut do 12 :haha: Ali sto bi rekao nas narod - kako sam sejao, tako cu i da zanjem...prilicno lose draft odluke, pogotovo u sektoru defanzivaca i golmana (za napadace se da nekako pokrpiti - i dalje se ne istice niko posebno, a manje vise linie svih timova doprinose sa golovima, asistencima, sutevima...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tja, nije bila posebno produktivna noć. Nije mi igrao nijedan golman pa gubim, ali npr. ovaj Clowe divljak 17 minuta isključenja, lepo lepo xD Razmišljam ovog Doana da izbacim, ali ne znam koga bih drugog ubacio u ekipu. Ili ga možda zadržim, ima čovek 4 šuta po meču i 3 udarca, što da ne, i to je statistika. Golmanska bitka će biti zajebana, ne znam kako je lik u draftu uspeo da uzme ovu trojicu. Halak je povređen, pa će moj Eliot da brani sledećih nekoliko utakmica. Nadam se da će Anderson nastaviti da cepa, možda neki shutout sklope njih dvojica. Ali na kraju krajeva live by the Blues die by the Blues, kako oni budu igrali tako će se kretati moji rezultati :D Večeras Nešvil, očekuje se pobeda, 3-4 gola bi bilo lepo videti :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isti slucai, ponedeljak smrt za fantazi, mizeran broj igraca u rosteru (doduse danas ih ima gomila na rasporedu, samo da pada sto vise golova)...dobra stvar sto je Anahajm dobio Sarkse, Sureju upisan zgoditak :cool: Korak po korak, pa nadam se - bar do finala konferencie :bigblue: I tu dobiemo Sveti Luis, svi srecni svi zadovoljni :haha:

 

Ja se prevarih za Varlamova, skoro u svakom timu ga imam...rangirase ga dosta visoko, klasicna navlakusa, sad moram da trazim neku adekvatnu zamenu, ako je i jedan dobar gosa ostao na trzistu

Edited by KazimKazim

Share this post


Link to post
Share on other sites

I nije baš. Možeš da uzmeš ovu rezervu San Hozea, ali on neće igrati baš često, samo kada imaju back-to-back kontam. Prati ako onaj ko ima Halaka odluči da ga baci, jer neće igrati ove nedelje verovatno.

 

Malkin igra u Pitsburgu. Biće bolji Vašington, nema smisla da ostanu ovako loši cele sezone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja gledam Djavole i Rendzere...sto se kaze - na mladjima svet ostae, ali klasa ostae klasa - MARTIN BRODUR :rockdevil: Jes da Devilsi vode 3-1, ali Marti je skinuo minimum 3 mrtve sanse, sve stoe moglo da se brani je zaustavio, najzasluzniji sto imaju moze se reci lagano vodjstvo...bolji Rendzeri u drugoj i trecoj trecini, ali dzabe kad nisu iskoristili svoe prilike...kraj, ostalo 3-1

 

Svidja mi se ovaj Klarkson, Okoca jel bi mogao da padne neki treid :bigblue: Dva gola i asistencia, ali ima taj neki ubilacki instinkt za gol, nadje se na pravom mestu i paf...drugi je dao da se tako izrazim, felsom, izneverovao sam kako ju je iskusno zavrnuo...Elias isto odlican za 3 asistencie, imam ga u jednom od rostera :)

 

Isto dosta slab dan, a 80% igraca na raspolaganju...pored lose forme vecine moih golmana, Rajan Miler veceras ni ne brani... sto ti rece Stole - potop :bigblue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

sjajna ova odbrana :da:

slabo pratim u poslednjie vreme, sinoc sam malo uhvatio nju dzrzi - flajers, gubili 3-1 posle se lagano vratili. klarkson odlicno zapoceo sezonu, za sada drugi strelac lige i drugi po poenima u timu. bice on solidna zamena za parizea.

 

kakvo je stanje tamo na fentaziju? nisam ni jednom postave namestao jos od prvog kola, valjda me nisu silovali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cuti, igrao na tiketu 1x i ukljucim se na kraju 1/3 - ono 1-3 :o Sreca, te su carevi ispostovali, do kraja 5-3 lagano, jos imam sanse da uzmem kou kintu :bigblue: Klarkson klasa :da: Koga trazis u zamenu za njega? :bigblue:

 

U Rendzers ligi te siluju, a u trojnoj si u manjem zaostatku...opusteno, ja menjam svaki dan, pa opet muku mucim, promenljiv uspeh :)

Edited by KazimKazim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja apsolutno ne kontam kako je moj protivnik uspeo da uzme Rinnea, Niemia i Halaka na draftu, ubija me u golmanskim kategorijama, u ostalima smo tu negde, uglavnom vodim. Upao sam u jos jednu ligu gde nas ima 14, birao poslednji u draftu, i tu sam uspeo uzeti Andersona i Smitha za golmane, ali sam i bolje izabrao igrace pa vodim vec dosta ubedljivo u prvom kolu i imam dosta vise igraca danas i sutra. U ovoj nasoj ligi ce biti cupavo :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
:D Ekipa generalno u očajnoj formi, McDonald, Steen, Tarasenko povređeni, Elliotta nešto spopalo i brani baš jako loše, a ne pomaže mu ni loša odbrana. Nadam se da će uskoro stvari krenuti u pozitivnom smeru :) Dobro je što su sve ekipe tu negde po bodovima, sem Čikaga i Anahajma, pa nije frka... još :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemam pojma, prvo je bilo par dana, pa sledeće nedelje, pa da se ne zna, da neće da ga požuruju, pojma nemam šta je sad u pitanju. Steen je igrao odlično, bilo bi fino njega ponovo imati u postavi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cikago napokon izgubio posle 24 utakmice bez poraza. sinoc doziveli drugi protiv ojlersa 6-5, brat nejl spakovao samo jedan asist.

 

nego vidim raspadam se na fentaziju k'o kalgari flejmz, u obe lige visim na zacelju tabele. usrani jahu mi pravi probleme trazi da kucam nove sifre i sranja, jedva ga namestih danas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...