Posted January 2, 200916 yr comment_1831883 Posto je bend koncno ustalio postavu mislim da je vreme da se i ovde napravi tema. Bend je pre 3 godine ima svoju prvu svirku. U prvobitnom sastavu su bili Nikolina(vokal), Andrej(Bubnjevi), Milena(Klavijature), Janko(bas gitara) i Boris(solo/ritam gitara). Kasnije nam se prikljucio Kovac(drugi vokal). Nakon godinu dana sviranja i par svirki Nikolina je napustila bend i na njeno mesto dosle su Bojana i Tamara. Opet nakon nekog vremena Andrej je napustio bend i neko vreme nam je na svirkama pomagao Andrej iz Nighfall-a, da bi konacno pronasli naseg trenutnog bubnjara Milosa(Shemsu). U avgustu 2007 Bojana i Tamara su napustile bend i bend je odlucio da napravio pauzu dok se ne pronadje odgovarajuci zenski vokal. Nakon skoro godinu dana pauze bendu se prkljucila Jovana kao vokal i Dejan(Technical Illusion) kao druga gitara. Bend je svoju prvu svirku odrzao u XIII beogradskoj gimnaziji, potom su usledile svirke na raznim festivalima kao sto je velika humanitarna svirka u VI gimnaziji, hit 202, metal sound, scream... Bend je imao i par samostalnih svirki ukljucujuci i veliki Nightwish tribute night u Dangubi gde nam je gostovao bend Apophis i na kome je prisustvovalo oko 400 ljudi. Trenutno imamo zavrsenih 5 autorskih pesama i jednu nasu obradu (Duran Duran - Save A Prayer). Uskoro planiramo da snimimo demo i da napravimo besplatnu promo svirku, gde cemo deliti nas promo materijal. Toliko za sada. Sve dalje bitnije informacije ce biti postovane ovde. Pozdrav, Boris(NeXuS)
January 3, 200916 yr comment_1832281 Nexus uz jos dva, tri benda svrstavam u grupu ubedljivo najboljih MLADIH metal bendova u Beogradu. I treba posebno obratiti paznju na njih i ostale.
January 3, 200916 yr comment_1832301 Dopada mi se autorska "nexus", valjda se tako zove. Ona druga mi nije bila nesto posebno. i kul je sto obradjuju sisterse.
January 5, 200916 yr comment_1833205 Super sto ste se ponovo skupili! Dobro zvucite - slusao sam vas, tj svirali smo zajedno. Imate neki sajt, space ili nesto gde se mogu cuti pesme?
January 5, 200916 yr Author comment_1833230 Imate neki sajt, space ili nesto gde se mogu cuti pesme? pa space je trenutno u "izradi" :-) posto treba da napravimo promo fotografije pa kad bude bice informacije na forumu!!! drago mi je da ti se svidelo!!
January 5, 200916 yr Author comment_1833437 Ма, најгори сте од сву децу!!! alo ti cupavi nemoj ti dodjem tu da te osisam!!!!
January 24, 200916 yr Author comment_1848073 Postovali smo na YouTube par pesama se jedne od svirki u Dangubi! Pogledajte!!! NeXuS - http://www.youtube.com/watch?v=iD3WrVQ5HdI Timeless - http://www.youtube.com/watch?v=flm5PW6Uovs Within The Mirror - http://www.youtube.com/watch?v=slqhZSKiq7M i Intro(To/Die/For - Marry-Ann) i obrada Lacuna Coil - Our Truth - http://www.youtube.com/watch?v=m2timFOCyhM pozz, NeXuS
January 28, 200916 yr comment_1852477 Gledao sam ovaj bend u SKCu na nekoj svirci,mislim da je bio sad Violent Promotions.Sta znam nije moj fah toliko ali uvezbano i dobro zvuci.Samo napred.
January 29, 200916 yr comment_1852786 klavijaturistkinja je slusao sam vas par puta iznenadili ste me u Dangubi a u SKC-y ste me malo razocarali mnogo ste forsirali pevaca :) suport
January 29, 200916 yr Author comment_1852955 slusao sam vas par puta iznenadili ste me u Dangubi a u SKC-y ste me malo razocarali mnogo ste forsirali pevaca jbg skc je bio generalno bio raspad sistema iz mnogo razloga, ponajveceg organizacije i zbog toga loseg raspolozenja na bini. hvala na podrsci!!!
January 30, 200916 yr comment_1853819 Nisam slusala bend uzivo ali sad pogledah snimke, super ste usvirani i vokali su vrh! Alal vam vera na Lacuni!
February 2, 200916 yr comment_1857756 Autorske su sjajne...i dobro je sto cete vremenom prestajati sa obradama...samo napred, a uskoro snimanje!!!
February 7, 200916 yr Author comment_1862930 NeXuS ce svirati 15.2. u livingroom-u skc-a na HIT-u 202-ke! svirka pocinje u 20h, vidimo se!!
February 13, 200916 yr comment_1868200 A, evo i vaše teme ! Samo napred, društvo, imate podršku od ekipe ! Gledamo se !
February 16, 200916 yr Author comment_1870101 Pih! Propustih svirku! ....nadam se da ce uskoro sledeca! Nemam trenutno ni jednu u planu ali ne sumnjam da ce da iskrsne nesto!! Svirka je bila sjajna, hvala svima koji su bili i podrzali nas i nadamo se ste se lepo proveli kao i mi!!
February 27, 200916 yr Author comment_1879159 Juce smo zavrsili snimanje demo-a, danas se radi mix i sutra bi trebalo da saljemo demo u Skoplje za ucesce na rock/metal festivalu u Makedoniji. Vise informacija o tome kada dobijemo odgovor iz Skoplja. poz Boris, NeXuS
February 27, 200916 yr Author comment_1879575 Demo je konacno zavrsen!!! Uskoro ce biti osposobljen i myspace benda i tu ce moci da se cuju sve pesme!! pozz NeXuS
February 28, 200916 yr comment_1879692 Demo je konacno zavrsen!!! Uskoro ce biti osposobljen i myspace benda i tu ce moci da se cuju sve pesme!! pozz NeXuS OH YEAH BABE!!!!
March 1, 200916 yr comment_1880456 Boki cuo sam snimak... Dobar je, ali deluje nezavrseno... Doradi malo bubanj i vokale... Posebno Jovanin jer si ga ugusio... Bubanj je malo slabiji i fale mu muda... Ovo je samo dobronamerna kritika da bi zvucali sto bolje...
March 1, 200916 yr Author comment_1880772 Boki cuo sam snimak... Dobar je, ali deluje nezavrseno... Doradi malo bubanj i vokale... Posebno Jovanin jer si ga ugusio... Bubanj je malo slabiji i fale mu muda... Ovo je samo dobronamerna kritika da bi zvucali sto bolje... pa realno i jeste nezavrsen posto sam imao fazon jedan dan da izmixujem sve 3 pesme! bubanj je los posto nisam uspeo da nabavim onaj vst koji sam hteo a ako imas neki bio bih ti veoma zahvalan!! a slazem se i za vokale! hvala na kritici, svaka je dobrodosla!