Jump to content

Prototype


Geralt of Rivia

Recommended Posts

  • 5 months later...

Preshao sam prvi nivo pa reko' da iznesem neke prve utiske.

 

Da, grafika jeste bulja ali kontam da je tako zato sto su misije prebune objekata, likova itd. pa ne moze svaka masina da potera dobru grafiku sa mnogo svega na mapi. Ne bih da gresim dushu :) ali mislim da je ovo directX 9 sto je malo... blam.

 

Ono sto je dobro kod igre je gameplay. Stvarno su namunjili lika kojeg vodite (Alex). Prica za sad je prilicno standardna i predvidiva ali tek sam presao prvi nivo pa ne bih da trabunjam suvishe.

U sustini igra predstavlja Assassin Creed meets Wolverine meets Spiderman meets I Am Legend meets Powerpuff Girls. Pa ko voli...

Odoh da igram dalje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U sustini igra predstavlja Assassin Creed meets Wolverine meets Spiderman meets I Am Legend meets Powerpuff Girls. Pa ko voli...

:rockdevil:

 

Sto se mene tice ovo je potencijalna igra godine...koliko sam iz ovih gejmplej-a video grafika je izgleda jedina mana.

 

nadam se da cu je nabaviti u toku nedelje,posto nemam muda da skidam ovih 7 giga :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok definitivno igra je odlicna! :da:

Ima verovatno najbolesniji gameplay ikad. Ali nije fer... sve su strpali sto su mogli u jednog lika u jednoj igri. Sad ce biti glupo kad se na primer pojavi Assassin Creed 2 jer tamo lik samo moze da skace sa zgrade na zgradu a ovaj u Prototype moze i da skace sa zgrade na zgradu i da hoda vertikalno po njima i moze da leti i da seche rukama, da podigne automobil sa ulice i da sa njim trci po zgradi i sa krova da gadja helikoptere i da menja oblike i sto kuraca jos. Ne smem ni da pomislim kako ce u buduce biti dosadno igrati igre slicne ovoj. :)

 

Ono sto me takodje odusevljava je gomila ljudi, automobila, vojske i monstruma na jednom mestu a pritom igra protiche glatko. Mozda stucne tu i tamo ali je to ne primetno. Akcione scene izgledaju kao preslikane iz nekih holivudskih blockbustera. Kapiram da ce snimiti Prototype film kad tad.

 

Jedan od najjachih konkurenata za igru godine! :da:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jako mi se svidja utisak stecen posle nekih 1h igranja PROTOTYPE-a. Mozda je grafika mogla malo bolja da bude, ali ko zna kakva bi tada masina trebala da bi se moglo ovo da igra. Igrace se ovo jos :da:

@Sinstrel

Jesu malo preterali sto su sve strpali u jednog lika. Mozda i bolje tako, dosta je zanimljivije :D

Definitivno medju boljim igrama koje su izasle u ovoj godini. Sad se sa nestrpljenjem ceka Assassins Creed 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...