Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 832
  • Views 51.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To je bag,windows 7 ne pusta crnogorsku etno muziku i umotvorine.Zalio se Milo direktno Gejtsu,ali kara banana.

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

znam da vas ne zanima, ali za mene postoji samo XP, kakve sedmice, osmice, XP je desetka

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Realno jeste najbolji.

• Author
comment_2013605
Sve je to prolazno i resivo ali jebote kako je ruzan i kako je nepristupacan sam... interfejs? :D

AAaaaa?? OK, ukuse se razikuju ... ali gde ružan jbt! Ne znam, meni je prelepo novo okruženje. Istina, drugačije, ali mi je sjajno. Jng, uvek možeš da instaliraš XP :)

comment_2013636
Za SB Live će teško da se poboljša situacija sa drajverima jer ta karta nema ni za Vistu valjane drajvere (dobro, ima kxproject, ali opet, karta je iz 1998. godine). :D

Nece se poboljsati sigurno...to su stariji modeli,koji se vise ni ne proizvode.Moj model je doduse nesto mladji,imam je 4 godine.Ali mislim da je proizvodanja 2003. ili 2004.

comment_2014283
AAaaaa?? OK, ukuse se razikuju ... ali gde ružan jbt! Ne znam, meni je prelepo novo okruženje. Istina, drugačije, ali mi je sjajno. Jng, uvek možeš da instaliraš XP :)

Posle 25min preznojavanja i mene i Beotel supporta oko rutera koji je samo trebalo 'povezati i voila!' neka hvala, zadrzavam ovo :D

comment_2014668
Skinuh danas Daemon Tools Lite 4.30.4,koji navodno radi u Win7.Medjutim,pri pokretanju instalacije mi kaze da nije kompatibilan sa sistemom.Wtf?Imao neko slican problem?

Ignorisi poruku, da sam pazio na te poruke nista zivo ne bih uspeo da instaliram ;).

comment_2014678

Nema nikakvog problema, sve radi kako bi trebalo.

Najsmesnije je sto iste poruke prikazuje za Visual Studio 2008 i SQL Server 2008, a u pitanju su M$ alati.

Ako nisu kompatibilni sami sa sobom, sta tek ocekivati za tudje programe.

comment_2014944

Jes, radi i Hazar verzija, imate i to na rlslogu. Dakle, krekovano. :D

Btw. voodoo, šta ti kaže kada ukucaš slmgr.vbs -dlv u run? Može screenshot? :D

Oni koji su aktivirali verziju sa onim activatorom što vraća na RC verziju neće moći da koriste ove prave crackove koji su se pojavili, bar za sada ne postoji ta mogućnost jer je instaliran software licencing service za 7260 verzije.

comment_2015022
Čuo sam da je verzija Win7 RC1 imala problema sa ruterima ... i da je to fixirano izlaskom RTM ... opet, ko zna

Ma na kraju nije Win bio kriv nego kad su me proveli kroz setovanje rutera ispalo je da je onaj ko ga je setovao u Beotelu pobrkao neke loncice :) Tipa stavio u Bridge mod umesto PPPblabla, pogresne ip adrese i tako te stvari.

Posto je decku i dalje pucao net na svakih par sekundi uzmem i prekopiram kako su meni izdiktirali, setujemo njegov i odjednom - sve je u redu. Mislila sam da bar rutere umeju da podese.

• Author
comment_2015100
Ma na kraju nije Win bio kriv nego kad su me proveli kroz setovanje rutera ispalo je da je onaj ko ga je setovao u Beotelu pobrkao neke loncice :) Tipa stavio u Bridge mod umesto PPPblabla, pogresne ip adrese i tako te stvari.

Posto je decku i dalje pucao net na svakih par sekundi uzmem i prekopiram kako su meni izdiktirali, setujemo njegov i odjednom - sve je u redu. Mislila sam da bar rutere umeju da podese.

Eto vidiš da nije Windows7 krš :D

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.