Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 606
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ajd ne serite,naravno da je bitno kako zena izgleda.Nije to zdravstvo,pa da je bitno kakav je strucnjak.Ovo je gluma,u kojoj je sve vizuelno prioritet.Ako uloga zahteva drugaciji izgled,onda ok.Ali po

• Brynhildr
    Brynhildr

Npr. meni. Ali dobro, ja ne volim previše mišićave ljude sa preširokim ramenima, tako da mi je sasvim ok ovo.

• lemmy sixx
    lemmy sixx

O jebote,pa ovo vec ima dve epizode.Preterase u 3.sezoni,vile i ljudi panteri...budalastina...

comment_2559074

Zabavno je

Jedino pocinje da mi smeta sto likovi prolaze kroz iste psiholoske drame u svakom serijalu. Ah Suki, hucu da budem normalna, necu da budem normalna....Bili, dobar sam, los sam, dobar sam, los sam...volim, ne volim... Ili prelomis u nekom trenutku ili ne. Previse osciliraju likovi.

comment_2559974

Najbolja je treca sezona, a i ova peta dosta obecava. Meni je druga bila uzasna, jedino je bilo cool ono sa Godricom i onom crkvom naci te tri epizode od 12. I cetvrta je bila dosta losa.

Bill posle Sookie dobio malo kvalitetne pičke i odma poludeo. Koji je papučar, ali posto je on jedan od glavnih likova vrati ce se on mainstreamu u poslednjoj epizodi.

Inace prica se da je onaj vampir sto je ubio Sookieve roditelje je zapravo polu fea polu vampir. Malo je to bzvz. ali moguce je.

comment_2561707

Ne mogu reći da je ovaj serijal loš, s druge strane likovi su mi potpuno neuvjerljivi, naročito kad se radi o Authority i čitava priča u vezi sa Lilith. Sve je postalo previše banalno i kao da rade na tome da se što više sranja i obrta dese jer ne postoji (dovoljno dobra) karakterizacija likova. Jedino je ona smorna Tara sada zanimljivija.

comment_2561955

Pravilo je, ako se dobro sećam, da nema priče na dan izlaska epizode. Juče se pričalo o poslednjoj epizodi, tako da nema konflikta, prošao je jedan dan. Ako misliš na ukupno pričanje o seriji, pošto ne znam da li pratiš redovno, prati zdrav razum i zaobilazi temu. ;)

comment_2562176

Ne mogu reći da je ovaj serijal loš, s druge strane likovi su mi potpuno neuvjerljivi, naročito kad se radi o Authority i čitava priča u vezi sa Lilith. Sve je postalo previše banalno i kao da rade na tome da se što više sranja i obrta dese jer ne postoji (dovoljno dobra) karakterizacija likova. Jedino je ona smorna Tara sada zanimljivija.

isto mislimo