May 7, 200322 yr comment_203480 Deftonesi su sa svakim albumom sve melodicniji mada se mora priznati da im to prilicno odgovara.Minerva im je najgori single koji su ikad izbacili,
May 8, 200322 yr comment_203745 Minerva je ocajna!!!!!!!!!!!!!!! Nemozei da se pored ni sa jednom pesmom sa ranijih albuma, a kamoli sa nekim od izdatih singlova (ovim ne mislim da su im singlovi ujedno i najbolje pesme). Ako misle da nastave sa ovim sranjem, bolje da ni ne izdaju album!i
May 9, 200322 yr comment_204340 Pa znam da sam ga preterao, ali ne bi zeleo da se posle tako dobrog misljenja o ovom bend, odjendnom razocaram samo zato sto su oni poceli da se lose tripuju i poceli da sviraju onakva govna :x :x :x Mozda bi ipak trebalo da prodje malo vremena da mi pesma udje u usi, ali cisto sumnjam da je u tome problem...
May 10, 200322 yr Author comment_204723 da, novi album se zove "Deftones" a: radni naziv mu jeste bio "Lovers", ali je promjenjen u ovaj novi, self-titled... a ne mogu da vjerujem da je loša pjesma 8O sad ću baš da je skinem pa da čujem na šta liči... ako me i oni razočaraju onda jebiga
May 10, 200322 yr comment_204838 http://www.rollingstone.com/reviews/cd/rev...asp?aid=2046508 Sudeci po rollingstoneu ovaj album ce biti album godine,no cucemo...
May 14, 200322 yr Author comment_206869 ma crossover je otišao u kurac, jebem ti ameriku i muzičku industriju :x
May 14, 200322 yr comment_206901 Evo upravo sam malo pre slusao Teething i nemogu da verujem u sta su se pretvorili ovom pesmom :x Mada sacekacu dok ne poslusam ceo album...(kad ga nabavim)
June 4, 200322 yr comment_217305 Ocekivao sam vise od njih.. 'Minerva' nije nista posebno! Smara!! :x
June 4, 200322 yr comment_217484 Ja sam jos par puta preslusao Minervu i sad vise ne mislim toliko lose o pesmi, ali i dalje mi nije to to... Mnogo mi zvuci nekako mlako....ko da su se upisali u gace. :roll: Why A Laugh?! (Homer Simpson 8) )...
June 4, 200322 yr comment_217489 Ja sam jos par puta preslusao Minervu i sad vise ne mislim toliko lose o pesmi, ali i dalje mi nije to to... Mnogo mi zvuci nekako mlako....ko da su se upisali u gace. :roll: Why A Laugh?! (Homer Simpson 8) )...
June 4, 200322 yr comment_217738 Pa nekako je bezveze... kao da je pobegao u sred pustinje, sa insturmentima i poceo da peva pijan! Ne, ovo nema veze sa spotom! :roll:
June 5, 200322 yr comment_217890 Sa novog sam slusao samo Minervu i po 30 sekundi sa ostalih pjesama.Album i nije nesto losiji od White Pony ali je mnogo losiji od njihova prva dva pogotovo od Adrenaline-a
June 19, 200322 yr comment_224571 Minerva je super, bas zbog toga sto je opushtena varijanta... super stvari sa albuma su i Good Morning Beautiful i Lucky You (M2 Ost) A Needles and pins je neka mutirano cudna verzija Shove It !
June 23, 200322 yr comment_226453 album je...slab,brate :| ocekivao sam malo vise...jedino minerva moze da prodje.... around the fur still rules!
June 30, 200322 yr comment_229852 Nabavio sam i novi album.Posle par slusanja bih rekao da je solidan tj. ima par odlicnih momenata a opet ima i dosadnih dijelova a najveca zamjerka je sto sve pjesme lice jedna na drugu sem mozda Minerva.U rasponu ocjena od 1 do 10 ja bih albumu dao 7
June 30, 200322 yr comment_230122 Obrati paznju na Hexagram, When girls telephone boys, Moana... To su jake pesme Samo slusaj dovoljno puta i svidece ti se
June 30, 200322 yr comment_230127 Whe girls telephone boys je najbolja,tu se slazem.Ovaj novi Deftones album ima malo thrash elemenata zar ne?
August 13, 200322 yr Author comment_250402 mnogo više sam očekivao od albuma, da budem iskren... mislio sam da će im ona melodija konačno doći do kur*a i da će ponovo se baciti na kreiranje snažnije, ritmički jače muzike... "Deftones" je kao ospadak sa "White Pony"-ja... "Hexagram", "Minerva", "Anniversary Of An Uninteresting Event" i još par pjesama koje mogu proći... ostatak je i ispod prosjeka... pare su od njih odradile svoje... "White Pony" je bio dokaz za to, ali ipak je sadržavao veliku dozu kvaliteta, iako su bili mainstream... a ovo je sad već loše :roll: mislim da su Deftones-i mrtvi... ispravite me ako griješim :|
August 13, 200322 yr comment_250445 ...samo Hexagram, When girls telephone boys, Moana i to je to...nishta vishe...a shto se zvuka i tih sranja...naravno da sa godinama svaki bend gubi svoju zestinu...makar u nekom pogledu...dok fazon ostaje otprilike isti...to je osnovno pravilo...
August 14, 200322 yr Author comment_250581 ne gubi svaki bend na žestini, nego samo oni koji se pokušavaju prodati (pre)širokoj publici... pogledaj 80% death metal bendova... na primjer Morbid Angel, preko 15 godina na sceni a nisu uopšte otišli u melodiju, a kreiraju i te kako dobru muziku... ili novi Biohazard - kako je samo jak i agresivan, to je neopisivo, bez bespotrebnih komercijalnih melodija i tih sranja... treba napraviti razliku između prirodne melodije u nečijoj muzici, i isforsirane, vještačke melodičnosti sa kojima se dobijaju osmjesi napaljenih tinejdžerki
August 15, 200322 yr comment_251538 HeHe, u Top 5 na moji omiljeni bendovi sigurno je tu i Deftones, ali kako izdavaju albume tako prave losiji zvuk od predhodnijeg albuma, najbolja pesna spored mene e Back to School i My own Summer...