Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 57.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ja nisam zainteresovan,i necu poslati pp.

• http://imageshack.us/photo/my-images/39/virginpowder.jpg   Srecom ne mora da narucujem, izvanredan powder, mogu da licno kupim, ima ga u Victorian Gothic shop-u.   i Crni lak za nokte. Ne po

• @Kokopelli: jbt ladno neko nije video da je fejk? pa jeftiniji je od MAC amerika a navodno uvoze iz Nemacke gde je 50% skuplje Takodje ni jedan od onih proizvoda ne mozes da nadjes na oficijalnom sa

• 2 months later...
comment_2558892

A sto ne porucis lepo tester iz Everyday Minerals (imaju pakete od 4-5 slicnih nijansi u tester velicini, da budes sigurna koja ti lezi), meni su bukvalno promenili zivot sto se sminke tice :D Ne salju jos uvek kod nas al tu je forwardit.us...

edit: tek sad vidim da si trazila tecni puder :udri:

Edited by MissionVao

comment_2558899

Gledala sam tamo prvo :)

Treba mi nesto samo minimalno za podlogu, a nikad nisam koristila puder, pa su me savetovali duzmem neki tecan... nemam ja pojma s tim :haha:

Ako imas kakav koristan savet, slobodno. Srecom nemam porcelanski ten, vec blago ciganjski :haha: pa lakse nalazim nijanse.

To za podocnjake, otkad ih mazem shea puterom, ne treba mi korektor :)

• 4 weeks later...
comment_2569693

Inace zene su verovatno cule za marku lakova China Glaze. Kao i OPI, vani kosta svega par dolara ali za razliku od OPI na lokalnom trzistu kosta 360din. Tako da dobijate istu kolicinu i isti kvalitet al ne za 1200din vec 3x manje :D

Prodavac je Aleksandar Cosmetics iz NS-a, imaju sajt. Posaljete im email s porudzbinom a oni vam posalju kurirskom dostavom. Na sajtu ima i cenovnik ali mora da se uclani da bi se video.

Ono sto je takodje gotivno je sto imaju kvalitetne vestacke trepavice isto za cca 300din a u BGu su sve oko 1000.

Edited by MissionVao

comment_2569724

Aman, recite tieru da ne kupuje ženama šminku! Vrlo je nezahvalno, ne postoji univerzalna maskara koja će svakoj odgovarati, izbor laka zavisi od imidža, izbor kreme od tipa kože itd. Isto važi za parfeme. Osim ako ti ona sestra ili dobra drugarica, onda pitaj njoj blisku žensku osobu.

Ako je za devojku, onda večera i sex, ili koncert i sex, ili bombonjera, cveće i sex, nareži joj diskove i sex... kapiraš...

Za drugaricu uzmi nakit - neka dobra bižuterija i ćao.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.