Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 102k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bloodletting
    Bloodletting

Heheh...bravo , ni ja im bolje ne bih rekao ...mnogo se qrche ovi "tr00" metalci...kao ovo novo nije metal...a qrac nije....In Flames je uvek bio originalan i shta god da su radili do sada je mnogo kv

comment_1872291
ali sve sto sam vishe slusao metal tako jest otkrivao nove bendove shvatio sam kolko zapravo su se oni prodali(iako nevolim da koristim tu rech) od onoga sto je bilo ranije

:blink:

ne mogu reci da mi je jasan ovaj deo.. kakve veze mogu da imaju svi bendovi koji nisu IF sa radom IF-a?

comment_1872310

Tako lepo, možeš da slušaš jednu grupu koja polako menja pravac i misliš da to tako treba, a možeš da poslušaš i još neku sličnu i vidiš da ova prva mogla da ode i u boljem pravcu, tj da nije morala da uradi to što je uradila (barem ne toliko drastično).

Edited by voodoo_

comment_1872339

Jos nemamo informacije o prostoru. Cim bude, javljam. Jedina frka je sto, da bi pustili karte u prodaju, moramo precizirati prostor, mada je In Flames pristao na oba raspoloziva. Za predgrupe, pitanje je poslato agentu, cim javi, znacete i vi.

comment_1872378
Jos nemamo informacije o prostoru. Cim bude, javljam. Jedina frka je sto, da bi pustili karte u prodaju, moramo precizirati prostor, mada je In Flames pristao na oba raspoloziva. Za predgrupe, pitanje je poslato agentu, cim javi, znacete i vi.

Ma svaka vama čast, nadam se da ćete imati kakav ozbiljniji prihod od ovog koncerta.

comment_1872415
Pa da, Henrik Danhage je gitarista In Flames-a
ti puko? :confused:

onda moja greska, jer kada je sfirao Evergrey kod nas i kada sam upitao Henrik Danhage-a zasto fura majcu In Flames-a on mi je rekao zato sto ce menjati njihovog gitaristu
lik se samo zajebavao

Edited by Flamey

comment_1872419
onda moja greska, jer kada je sfirao Evergrey kod nas i kada sam upitao Henrik Danhage-a zasto fura majcu In Flames-a on mi je rekao zato sto ce menjati njihovog gitaristu

jako glupo pitanje.

comment_1872491

dal sam ko debil procitao petnaest strana i sad mi nista nije jasno :confused:

jel su bre te predgrupe il' ne?

jel bre tolko para il' ne?

jel bre ima karte se kupe il' ne?

mnogo neozbiljno bre

InFlames bre

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.