Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 102k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bloodletting
    Bloodletting

Heheh...bravo , ni ja im bolje ne bih rekao ...mnogo se qrche ovi "tr00" metalci...kao ovo novo nije metal...a qrac nije....In Flames je uvek bio originalan i shta god da su radili do sada je mnogo kv

• Author
comment_1872968

OJSAAA !!!!!!!!! :rockdevil:

matori, kakav sam soni erikson video, 8 megapikslea kamerica, blic, zum, ne mozes da verujes... :P

elem, najverovatnije kao i uvek :da:

Pa ja ako kupim tako nesho ne da necu da iam za koncert nego ni za leba,jebo mobitele! :bigblue:

EDIT: E da,da napravite neku seksi video reklamu za koncert,neki video skot na nivou! :rockdevil:

Edited by PuPaK

comment_1873105
Do jaja,sva sreća da imam pare za kartu sada. :pivopije:

Mito,aj idemo u subotu zajedno po kartu?

moze taman :D

@Mita: Zar ti nisi rezervisao kartu direktno preko terra nostre, kao i ja?

nisam mrzelo me

comment_1873542

Karte vam je najbezbednije juriti od sutra ili od ponedeljka. jer danas idu na prodajna mesta pa cemo da vidimo. naravno, svi oni koji naruce preko nas ce ih dobiti bez cima tako da toplo preporucujem narucivanje preko sajta TNP-a ili gore preko adrese koju je elderane ostavio.

Metal je rat

Metal je pobeda

comment_1873559
Karte vam je najbezbednije juriti od sutra ili od ponedeljka. jer danas idu na prodajna mesta pa cemo da vidimo. naravno, svi oni koji naruce preko nas ce ih dobiti bez cima tako da toplo preporucujem narucivanje preko sajta TNP-a ili gore preko adrese koju je elderane ostavio.

Metal je rat

Metal je pobeda

I, cisto da znate, Combichrist je prebacen u veliku salu Doma Omladine, da ne bude zabune.

comment_1873575

Metal je rat

Metal je pobeda

A kad se ocekuje stizanje karte nas koji smo narucili, posto sam narucio jos u proslu subotu kad je obavljeno da moze da se narucuje?

:pivopije:

comment_1873597
A kad se ocekuje stizanje karte nas koji smo narucili, posto sam narucio jos u proslu subotu kad je obavljeno da moze da se narucuje?

:pivopije:

Ja uzimam karte danas ili sutra, znaci, istog momenta kad ih uzmem, pakujem u koverte, bez brige.

comment_1873802

A zna li mozda neko koje bi stvari trebalo da sviraju? One stare i do jaja, ili ovo novo djubre? Mislim....ici cu i ovako i onako, samo me zanima... :udri:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.