Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ima toga svuda, ja svoju obukla samo jednom na djecake i to je to :D nije moj fazon,ali su odobne,to da

• Replies 3.2k
  • Views 204.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Ja odem u radnju i uzmem XL da probam (posto mi je ta velicina trebala u posledjiih par meseci) a ono nije ni za L. :no:

Moracu da nabavim par komada dok se na vratim na staru kilazu, a i prakticno je. Helanke, patike, duks, kolica i pici. :haha:

Sintetika 100%, vidis kako se presijava. Verovatno ima puno likre, podeca me na materijal za helanke.

Edit:

Eno pise kod slika: poliester elastin.

Edited by Night's Blood

to je sranje onda :( izgledacu jeftino haha

pih, a bas je model lep

a i neke su ciganske boje kod ove tvoje, kod moje su suptilnije, krem,crna i bordo mislim

Nađeš lep materijal i boju i šiješ, nije nešto komplikovan model

Ja zbog tih brojeva razmišljam da šijem i košulje, ovako moram sve da ih podvrćem da ne izgledam kao beskućnik :haha:

sto? :D

Cista sintatika, u tome se prokuva, ne dise koža.

Nađeš lep materijal i boju i šiješ, nije nešto komplikovan model

Ja zbog tih brojeva razmišljam da šijem i košulje, ovako moram sve da ih podvrćem da ne izgledam kao beskućnik :haha:

Kratki rukavi? :haha:

Da, nisam nešto preterano visoka al mi je raspon ruku otprilike za 10cm veći nego što bi trebalo :haha:

Pocetak? Ja ustala pre dva sata i sad bih opet mogla leci da odmorim. :haha:

Da, nisam nešto preterano visoka al mi je raspon ruku otprilike za 10cm veći nego što bi trebalo :haha:

Moja sestra ima taj problem sa rukavima, ali ona je premrsava i visoka. Sve sto je taman u duzini previse joj je siroko. Tako je i sa nogavicama.

i ja sam ustala pre 3h, ali mi se nekako cini da je pocetak,tek je podne :D

nisam ja jaroslav

Bar jedna stvar nije problem, meni nije široko :haha:

A nogavice i nađem, ima onih fora sa različitim brojevima za dužinu, a i oni modeli što su kao dublji, uglavnom su i duži

Zimi nosim čizme pa ne marim za nogavice :D

Ja sam svuda trazila te duks haljine i ne mogu da nadjem. Dobro sad za koji dan nema vise stomaka pa cu da nastavim potragu.

Ma znas kakva je lepa. Ima kapuljacu i dzepove i dole je zavrsena al kao nexavrsena fora kao da je seceno i braon je a ima petokraku napred de je sisa.

A tebi sad dolazi easy access odeca. :haha:

Mama greskom kupila ta dva brusa, tek kad je oprala skontala da nesto nije u redu. :haha:

Kupila sam par spavacica sa dubokim kopcanjem jos koju pidzamu i to mi je autfit za narednih mesec do dva. :haha:

Edited by Night's Blood

tumblr_nzdp6aKXD81tguoxuo1_500.png

Brat. Star Wars je nebitan, ali to odelo, daaaaaaaaamn!

Mama greskom kupila ta dva brusa, tek kad je oprala skontala da nesto nije u redu. :haha:

Kupila sam par spavacica sa dubokim kopcanjem jos koju pidzamu i to mi je autfit za narednih mesec do dva. :haha:

Ma sranje su. Preskupi a ruzni. Zasto zene koje doje ne smeju da nose crne bruseve? :haha: meni je najbolji neki iz lindexa i njega sam nosila u beskraj. Samo da nema zicu.

Opet cu ja, uzmi nosiljku maramu ili nesto i pici napolje odmah!

Ja kupih crnu torbu za posa' konacno. U Bati je opet akcoja prvi artikal 20% a drugi 50% tako da izadje fin poust. Eto cistod a znate :) mada mi nije neki izbor cizama.

PS, vodovode, ganija.

Extreme Intimo ima odlicnih modela bez zice, i sve pamuk. Peri deri. :D

Ja vec mesecima nosim njihove.

Ja sam svuda trazila te duks haljine i ne mogu da nadjem.

Hoću i ja jednu u stilu Maje Gojković da malo plivam u njoj.

thumb_webshop_big_def3f292ea295839e958a6489fcd2cdd.jpg

Edited by temper

Sve lepo to šareno na slici, al meni je nekako najbolje kad je muško što jednostavnije obučeno, samo crno i minimalistički, ne da se kinđuri :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.