Posted February 10, 200916 yr comment_1865632 Black metal band... Line-up: Kob - Guitars, Vocals Vortran - Bass Guitar Ana - Keyboards R.K. - Drumms Jedna stvar je snimljena: http://rapidshare.com/files/195629944/Prog...zovan_.mp3.html Nije masterizirana niti isto, ima jos tu doooooooostaaa posla za odradit, al mozete cut o cemu se radi... Tekstovi su na nasem sto se tice ovog dema
February 14, 200916 yr comment_1868698 Ako vec kacite temu za bend stavite neke osnovne informacije odakle ste,koliko postojite i sl... Stvar nije losa uopste,samo ovaj programirani bubanj ubija u pojam (ciljam na dobros).
February 14, 200916 yr comment_1868804 avaj...jeste...taj dobos iz Studio Instruments-a sto ste kompresovali do kraja da bi zvucao kao pravi vam i nije neki izbor,a i retko ko nece primetiti da je midi,pa stisajte to malo. vi ste iz Bosne,Hrvatske?Trazio sam nesto po netu kad sam video ime..
February 14, 200916 yr comment_1868806 Nije lose, samo napred. I da, slozio bih se sa Satanom. Uzdravlje!
February 14, 200916 yr Author comment_1869193 Ne, bubnjevi ce nanovo bit snimljeni... Ovo smo stavili makar priblizno nek zvuci kao bubnjevi, da ne koristimo neke sto su bas losi... Demo je jos u fazi snimanja, uskoro ce i novi koncerti pa cete bit obavesteni...
February 15, 200916 yr Author comment_1869388 jao vidi zaklanov mladji burazer Hahahah, nije on... Nije ni bitno al... iz hrvatske smo, al nekoliko nas ide/bude islo u NS na studiranje... Tak da smo multinacionala...
February 15, 200916 yr comment_1869403 ja sam uvek govorio da Srbi i Hrvati treba da se udruze u blasfemiji! e tako sam govorio... kul je snimak.samo napred!
February 15, 200916 yr Author comment_1869410 ja sam uvek govorio da Srbi i Hrvati treba da se udruze u blasfemiji! e tako sam govorio... kul je snimak.samo napred! Hvala ti!
February 15, 200916 yr comment_1869455 iz hrvatske smo, al nekoliko nas ide/bude islo u NS na studiranje... Tak da smo multinacionala...
February 15, 200916 yr comment_1869510 Pa ovi hrvati priznaju da su sloveni znaci priznaju da su srbi ne znam sta se cimate,inache pesma je ok ali treba se poraditi na ideji i bubnjevima
February 15, 200916 yr Author comment_1869665 Evo i myspace je nabrzaka gotov: http://myspace.com/prognan
February 17, 200916 yr comment_1871367 Po cemu ste vi svi bolji? Jebem vas u paksu, samo spamujete temu bezveze, za takve rasprave sluzi PM. Nemate nista pametnije u zivotu pa trazite razlog da se svadjate, vi ste bre idioti. Covek je izneo svoj licni stav, i vi umesto da NE budete idioti i da to zaobidjete, vi ispadate NAJveci idioti. P.S. Jbg sto i ja stavljam offilne post, ali kad nemam zivaca svakoj "pametnoj" osobi da saljem PM.
February 17, 200916 yr comment_1871428 Realno bend nije iz Srbije,a okacio je temu na domacoj sceni...To sto studiraju u NSu nema veze sa time no dobro Elem osecam da bih ja svako vece nekom skakao po glavi da blejim u Crnoj Kuci u NSu kako mrzim taj komunisticko/emo shljam
February 17, 200916 yr comment_1871494 pa ovo nije serbiametal nego yumetal. nekad smo bili jedna zemlja. st ose ovog benda tice, nemam sta reci, nije mi zanimljiv.
February 18, 200916 yr comment_1871618 pa ovo nije serbiametal nego yumetal. nekad smo bili jedna zemlja. st ose ovog benda tice, nemam sta reci, nije mi zanimljiv. sad si me ganuo a yu metal je otvoren kad je YU bila srbija i crna gora a to sto smo biliu staroj YU.......sreca pa vise nismo ok bend je ok i to je u redu ,preporucujem da se izbegnu prepucavanja cisto da neispadamo retardi crna kuca ce biti jos crnja ..bice i toga a dal oni misle da su sloveni, hmm pa i ja mogu da mislim da sam marsovac al nisam. a i da jesu 41` su bili poreklom iz persije il sl heheh al to nema u knjigama iz istorije za osnovnu zabavne su ovakve teme
February 18, 200916 yr comment_1871622 sto se muzike tice ono,za prvenac snimak je dobro ,nista novo ,na pocetku sve standardno aranzirano i jednostavno posle nesto brze promene ritma i recitovanje teksta sta znam, svaki bend koji snimi pesmu na srpskom(ili jeziku koji se govori u okolnim zemljama a jako podseca na srpski jezik) moze da nadje nekolicinu ljudi kojima ce se muzika i pesme svideti bas iz razloga sto se moze razumeti o cemu je u pesmi rec. onako nije lose al treba da se uvezbava jos i da se radi jos pesama pa da se promovise
February 18, 200916 yr Author comment_1871693 Tito nikad vise. GTFO! Nisam verovao u teoriju da je covek postao od majmuna... Al kad sam procitao tvoje postove, poceo sam verovat... a da se vratite na muziku benda,a? Mislim da bih i ja to hteo...